Πώς να αναδιατάξετε τα εικονίδια Wii / Wii U και να δημιουργήσετε φακέλους Wii U

Το κύριο μενού Wii / Wii U εμφανίζει όλα τα εικονίδια της εφαρμογής σας (γνωστά στο κανάλι Wii ως κανάλια), που βρίσκονται σε ένα πλέγμα. Αυτά που δεν ταιριάζουν στην πρώτη σελίδα του μενού τοποθετούνται σε διαδοχικές σελίδες. Δείτε πώς μπορείτε να αναδιατάξετε και να οργανώσετε το μενού σας, έτσι ώστε αυτό που θέλετε να είναι εκεί που το θέλετε. Και πώς να εκμεταλλευτείτε την υποστήριξη του Wii U για φακέλους;

Για να μετακινήσετε ένα εικονίδιο

Για να μετακινήσετε ένα εικονίδιο, απλά πρέπει να το τραβήξετε και να το σύρετε. Για να τραβήξετε ένα εικονίδιο στο Wii, τοποθετήστε τον απομακρυσμένο δρομέα του Wii πάνω από το κιβώτιο καναλιού και πατήστε A και B μαζί . Στο Wii U, χρησιμοποιείτε το gamepad, πατώντας τη γραφίδα σε ένα εικονίδιο μέχρι να βγει από τη σελίδα.

Αφού τραβήξετε το εικονίδιο, μπορείτε να το μετακινήσετε και στη συνέχεια να απελευθερώσετε εκεί που θέλετε να το βάλετε. Αν το μετακινήσετε σε άλλο εικονίδιο, θα αλλάξουν θέσεις.

Εάν θέλετε να μετακινήσετε ένα εικονίδιο από μια σελίδα του μενού σε άλλο, σηκώστε το κανάλι και σύρετέ το πάνω από ένα από τα βέλη που δείχνουν προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά και θα μεταβείτε στην επόμενη σελίδα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πάρετε κανάλια στην πρώτη σελίδα που δεν χρησιμοποιείτε πολύ και να τα σύρετε στην επόμενη σελίδα και να πάρετε οτιδήποτε στην επόμενη σελίδα που θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση και να την τοποθετήσετε στην αρχική σελίδα.

Διαγραφή ενός εικονιδίου

Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από ένα εικονίδιο συνολικά, πρέπει να διαγράψετε την εφαρμογή. Στο Wii, μεταβείτε στις επιλογές του Wii (στον κύκλο με το "Wii" στην κάτω αριστερή γωνία), κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση δεδομένων και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κανάλι που θέλετε να διαγράψετε και επιλέξτε διαγραφή .

Στο Wii U, κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις (με το κλειδί σε αυτό). Μεταβείτε στη Διαχείριση δεδομένων και , στη συνέχεια, επιλέξτε Αντιγραφή / Μετακίνηση / Διαγραφή δεδομένων . Επιλέξτε το αποθηκευτικό χώρο με τον οποίο θέλετε να εργαστείτε αν έχετε εξωτερική μονάδα δίσκου και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο Y , αγγίξτε τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που θέλετε να καταργήσετε και πατήστε το πλήκτρο X.

Δημιουργία και χρήση φακέλων Wii U

Μια ωραία βελτίωση της διεπαφής Wii U είναι η προσθήκη φακέλων. Για να δημιουργήσετε ένα φάκελο, πατήστε σε ένα κενό τετράγωνο εικονιδίων , το οποίο θα αλλάξει σε ένα εικονίδιο "δημιουργίας φακέλου", και στη συνέχεια πατήστε ξανά και δώστε στο φάκελο σας ένα όνομα. Μπορείτε να σύρετε τους φακέλους περίπου όπως κάθε άλλο εικονίδιο.

Εάν σύρετε ένα εικονίδιο σε ένα φάκελο και αφήσετε γρήγορα το εικονίδιο θα πέσει στο φάκελο. Εάν το σύρετε σε ένα φάκελο και το κρατήσετε για λίγο, ο φάκελος θα ανοίξει και μπορείτε να τοποθετήσετε το εικονίδιο όπου θέλετε.