Όταν το One Monitor δεν είναι αρκετό

Κάντε την εργασία ευκολότερη με μια δεύτερη οθόνη

Η αγορά μιας δεύτερης οθόνης μπορεί να προσφέρει την καλύτερη απόδοση της επένδυσης όσον αφορά την παραγωγικότητα και τη γενική άνεση πληροφορικής. Η εκτεταμένη επιφάνεια εργασίας των ακινήτων είναι ιδανική για δραστηριότητες εργασίας, όπως η σύγκριση εγγράφων, η σύνταξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άρθρων, ενώ γίνεται αναφορά σε έρευνα στο διαδίκτυο και σε γενικές εργασίες πολλαπλών εργασιών.

Μια δεύτερη οθόνη μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε έως και 50% στην παραγωγικότητα και να είστε πιο ευτυχισμένοι κατά τη διάρκεια της χρήσης υπολογιστών.

Βελτίωση της παραγωγικότητας

Τα ευρήματα του Κέντρου Έρευνας της Microsoft δείχνουν ότι οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν την παραγωγικότητα κατά 9 έως 50% προσθέτοντας μια άλλη οθόνη στο υπολογιστικό περιβάλλον τους (ανάλογα με τον τύπο της εργασίας). Άλλες μελέτες που αναφέρονται στους New York Times υποδηλώνουν αύξηση της παραγωγικότητας κατά 20% έως 30%.

Όποια και αν είναι η πραγματική αύξηση της παραγωγικότητας, η προσθήκη μιας δεύτερης οθόνης μπορεί να προσφέρει την περισσότερη παραγωγικότητα για το buck σας: "μπορείτε να κάνετε περισσότερα πράγματα σε λιγότερο χρόνο για μια σχετικά μικρή επένδυση (αρκετές συνιστώμενες 22" οθόνες είναι $ 200 ή λιγότερες).

Για να μην αναφέρουμε ότι η εργασία με μια μεγαλύτερη περιοχή προβολής απλά κάνει την εργασία στον υπολογιστή πιο άνετη. Οι ειδικοί της παραγωγικότητας στο Lifehacker έχουν από καιρό υιοθετήσει μια εγκατάσταση πολλαπλών οθονών. Στο βιβλίο Upgrade Your Life , συγκρίνουν την ύπαρξη μιας δεύτερης οθόνης σε έναν σεφ που διπλασιάζει τον χώρο του πάγκου της κουζίνας. Περισσότερος χώρος και χώρος εργασίας σημαίνει μεγαλύτερη άνεση εργασίας, η οποία μεταφράζεται άμεσα στην καλύτερη παραγωγικότητα.

Στην πραγματικότητα, το μόνο μειονέκτημα για την προσθήκη άλλης οθόνης μπορεί να είναι για χρήστες φορητών υπολογιστών: ίσως βρείτε τον εαυτό σας πιο απρόθυμο να αποσυνδέσετε τον υπολογιστή σας αφού βιώσετε αυτή την καλοσύνη πολλών οθονών.

Δύο οθόνες είναι καλύτερες από μία

Με μια δεύτερη (ή τρίτη ή περισσότερη) οθόνη μπορείτε να:

Πώς να προσθέσετε μια πρόσθετη οθόνη

Εμπιστευθείτε με, δεν θα λύπητε την προσθήκη μιας δεύτερης οθόνης και είναι πολύ εύκολο να προσθέσετε μια δεύτερη οθόνη σε επιτραπέζιους υπολογιστές .

Είναι ακόμα πιο εύκολο για φορητούς υπολογιστές που διαθέτουν υποδοχή DVI ή VGA - απλά συνδέστε την εξωτερική οθόνη σε αυτή τη θύρα. Για την απόλυτη ευκολία, μπορείτε επίσης να πάρετε μια βάση σύνδεσης USB με υποστήριξη βίντεο για να κάνετε την επέκταση της οθόνης σας ακίνητη περιουσία νεκρή απλή. Με σταθμό σύνδεσης με υποστήριξη βίντεο, μπορείτε να έχετε μια ρύθμιση 3 οθόνης αρκετά εύκολα: την οθόνη του φορητού σας υπολογιστή, την εξωτερική οθόνη που είναι συνδεδεμένη στη βάση σύνδεσης USB και μια τρίτη οθόνη συνδεδεμένη στη θύρα οθόνης VGA ή DVI του φορητού σας υπολογιστή.

Ένα περιφερειακό που δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς

Ρωτήστε οποιονδήποτε έχει περισσότερες από μία οθόνες υπολογιστών και θα σας πει ότι η πρόσθετη οθόνη - εξωτερική οθόνη, για χρήστες φορητών υπολογιστών - είναι ο περιφερειακός υπολογιστής που δεν θα εγκαταλείψουν.

Απλά ρωτήστε τον Bill Gates. Σε μια συνέντευξη του Forbes, όπου ο Bill Gates αποκαλύπτει πώς δουλεύει, ο Γκέιτς περιγράφει την εγκατάσταση των τριών σταθμών: η οθόνη στα αριστερά είναι αφιερωμένη στον κατάλογο ηλεκτρονικών μηνυμάτων του (στο Outlook χωρίς αμφιβολία), το κέντρο είναι αφιερωμένο σε ό, τι εργάζεται συνήθως ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), και στα δεξιά κρατά το πρόγραμμα περιήγησης. Λέει, "Μόλις έχετε αυτή τη μεγάλη περιοχή προβολής, δεν θα γυρίσετε ποτέ πίσω, επειδή έχει άμεσο αντίκτυπο στην παραγωγικότητα".