Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά: Σύμβαση έναντι μόνιμου

Ποιο είναι το καλύτερο - Είναι προγραμματιστής συμβολαίου ή μόνιμος υπάλληλος;

Πολλές βιομηχανίες σήμερα προτιμούν να προσλαμβάνουν εργαζόμενους βάσει συμβάσεων, χωρίς να τις απορροφούν στην εταιρεία ως υπάλληλοι. Το ίδιο συμβαίνει και με τον τομέα της ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά. Όλο και περισσότερες εγκαταστάσεις προσφέρουν ευκαιρίες απασχόλησης για προγραμματιστές εφαρμογών ανεξάρτητων εφαρμογών . Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός τέτοιου συστήματος; Αξίζει να γίνει ένας προγραμματιστής κινητής τηλεφωνίας; Ποιο από αυτά τα έργα λειτουργεί καλύτερα για μακροπρόθεσμα - είναι μια σύμβαση εργασίας ή μια μόνιμη θέση σε μια εταιρεία;

Σε μια προσπάθεια να συγκρίνουμε αυτές τις δύο επιλογές, αυτή η θέση συζητά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τόσο της συμβατικής όσο και της μόνιμης ανάπτυξης εφαρμογών.

Το μεταβαλλόμενο πρόσωπο του εταιρικού κόσμου

Ένας από τους κυριότερους λόγους για τους κατασκευαστές συμβάσεων μίσθωσης είναι η ξαφνική αλλαγή που ο κόσμος των επιχειρήσεων περνάει σήμερα. Οι τακτικοί μισθωτοί πρέπει να προσφέρουν πολλά οφέλη και προνόμια, πέραν του σταθερού μισθού τους κάθε μήνα. Η σκηνή της αγοράς είναι αρκετά ζοφερή στις σημερινές εποχές, οι εταιρείες αναγκάστηκαν να μειώσουν το κόστος τους μέσω της μείωσης και της αναδιάρθρωσης της εγκατάστασής τους.

Οι εργολάβοι δεν είναι μόνιμες εγκαταστάσεις σε μια εταιρεία. Απλώς υπογράφουν συμφωνία για μια συγκεκριμένη συμφωνία ανάπτυξης, τελειώνουν τη δουλειά τους, εισπράττουν την αμοιβή τους και αποχωρούν. Αυτό λειτουργεί ευεργετικά για την εταιρεία, η οποία εξοικονομεί πολλές περιττές δαπάνες.

Αν και οι ανάδοχοι κινητής τηλεφωνίας πρέπει να πληρώσουν υψηλότερες αποδόσεις, εξακολουθεί να γίνεται σχετικά φθηνότερη για την εταιρεία, σε σύγκριση με τη διατήρηση μόνιμων εργαζομένων.

Μισθός και Αποζημίωση

Οι προγραμματιστές εφαρμογών που εργάζονται ως μόνιμοι υπάλληλοι πληρώνουν αρκετά υψηλά μισθούς, αν και είναι σημαντικά μικρότεροι από τους αντίστοιχους εργολάβους τους. Ωστόσο, εάν ο κατασκευαστής συμβολαίου διέρχεται από συμβεβλημένο μεσίτη ή αντιπρόσωπο για να βρει εργασία, αυτός ή αυτή θα πρέπει να μεταβιβάσει ένα μερίδιο της αμοιβής σε αυτόν τον συγκεκριμένο πράκτορα. Φυσικά, σε αυτή την περίπτωση, όλες οι πτυχές της πληρωμής φόρου αντιμετωπίζονται από τον πράκτορα. Πολλοί από αυτούς τους πράκτορες προσφέρουν επίσης μικρά οφέλη στους εργολάβους τους, όπως άδεια μετ 'αποδοχών και μπόνους.

Πολλές εταιρείες σήμερα προτιμούν να προσλάβουν κατασκευαστές συμβολαίων μέσω αντιπροσώπων, καθώς μπορούν εύκολα να επικυρώσουν τα διαπιστευτήρια των εργολάβων τους με αυτό τον τρόπο. Είναι επίσης επωφελής για τους προγραμματιστές, καθώς τους βοηθά να βρουν μια σταθερή ροή εργασίας.

Συμβάλλει στο μέλλον της κινητής ανάπτυξης;

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος να γίνει ένας ανάδοχος κινητής τηλεφωνίας είναι ότι ο προγραμματιστής δεν μπορεί να βρει θέσεις εργασίας που συχνά. Ωστόσο, ακόμη και οι μόνιμοι υπάλληλοι βρίσκονται σήμερα σε σοβαρό κίνδυνο από καταστάσεις όπως η μείωση της εταιρείας. Ακόμα και οι πιο ηλικιωμένοι εργαζόμενοι πρέπει να είναι έτοιμοι να απολυθούν από την εργασία τους χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Οι εργολάβοι, από την άλλη πλευρά, είναι πάντα έτοιμοι για αλλαγή, καθώς δεν σκοπεύουν να διαρκέσουν ως μόνιμο προσωπικό της εταιρείας. Εκτός αυτού, οι εργολάβοι κινητής τηλεφωνίας είναι συνήθως ειδικοί που ειδικεύονται ή και εξειδικεύονται σε μια συγκεκριμένη πτυχή της βιομηχανίας ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά . Ως εκ τούτου, θα είναι πάντα σε ζήτηση για παρόμοια είδη θέσεων εργασίας. Δεδομένου ότι η αμοιβή τους είναι υψηλότερη από τον κανονικό υπάλληλο, οι περισσότεροι εργολάβοι μπορούν να περιμένουν μέχρι να έρθει το επόμενο έργο.

Συμβόλαιο ανάπτυξης κινητής τηλεφωνίας Vs. Μόνιμη απασχόληση

Να γίνει κάποιος Κινητός Ανάδοχος

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Μόνιμη απασχόληση

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Συμπερασματικά

Τέλος, η συζήτηση σχετικά με τον ανάδοχο συμβάσεων και τον μόνιμο υπάλληλο μειώνεται σε ένα θέμα επιλογής. Εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την προσωπικότητα κάθε κατασκευαστή εφαρμογών και από τη στάση του απέναντι στην εργασία. Υπήρξαν προγραμματιστές εφαρμογών που μετατοπίστηκαν από το να είναι μόνιμοι υπάλληλοι της εταιρείας για να γίνουν ανεξάρτητοι προγραμματιστές . και αντίστροφα. Ανεξάρτητα από το μονοπάτι που επιλέγετε, η κύρια εστίασή σας θα πρέπει να είναι να δώσετε τα προσωπικά σας δυνατά στην επιλεγμένη καριέρα σας - η επιτυχία σας τελειώνει τελικά.