Πέντε τρόποι για την αναζήτηση eBay

01 του 06

Πώς να αναζητήσετε το eBay - 5 τρόποι να μην γνωρίζετε

Το eBay είναι ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους ιστότοπους δημοπρασιών, με κυριολεκτικά εκατομμύρια συναλλαγές, καταλόγους και πελάτες. Ωστόσο, η εύρεση κάτι που θέλετε στο eBay δεν είναι πάντα τόσο εύκολο όσο θα έπρεπε. Εκεί βρίσκεται ο κατάλογος των πέντε τρόπων αναζήτησης του eBay : μια λίστα συντομεύσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε αυτό που ψάχνετε στο eBay με ελάχιστη προσπάθεια.

02 του 06

Χρησιμοποιήστε το eBay Sitemap

Ο κατάλογος eBay, ή sitemap, αναζήτηση είναι η "ομπρέλα" σε ολόκληρη την προσφορά eBay, από ρούχα σε κατοικίδια έως κινητήρες. Είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε μια γενική αναζήτηση με ευρεία εστίαση, ειδικά αν δεν είστε σίγουροι για αυτό που ψάχνετε ή αν θέλετε να δείτε όλες τις προσφορές που έχει το eBay με μια ματιά.

03 του 06

Χρησιμοποιήστε την Σύνθετη αναζήτηση

Η eBay Advanced Search είναι διαθέσιμη απλά κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο "Σύνθετη αναζήτηση" δίπλα στη γραμμή αναζήτησης του eBay, που βρίσκεται στην κορυφή σχεδόν κάθε σελίδας eBay. Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία φίλτρων για να περιορίσετε την αναζήτησή σας, να περιηγηθείτε στο eBay Motors, να αναζητήσετε τον πωλητή και τον πλειοδότη, να βρείτε έναν συγκεκριμένο αριθμό στοιχείου και πολλά άλλα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Σύνθετη αναζήτηση για να κάνετε αναζήτηση ανά λέξεις-κλειδιά, τον αριθμό είδους (και να καθορίσετε τον τρόπο με τον οποίο θα θέλατε να τακτοποιήσετε αυτά τα ερωτήματα). αναζήτηση σε μια κατηγορία, αναζήτηση βάσει τίτλου και περιγραφής, αναζήτηση σε ολοκληρωμένες και πωλημένες καταχωρίσεις (ιδιαίτερα χρήσιμες εάν προσπαθείτε να πουλήσετε κάτι και θέλετε να δείτε πόσο συμβαίνει στην τρέχουσα αγορά), αναζήτηση μέσα σε εύρος τιμών, αγοράζοντας μορφές (δημοπρασίες εναντίον του Buy Now listings) και πολλές άλλες επιλογές, όπως:

Στοιχεία

eBay Stores

Μέλη του eBay

04 του 06

Αναζήτηση μέσω καταστημάτων eBay

eBay Stores - ηλεκτρονικές καταχωρίσεις που οργανώνονται γύρω από ένα συγκεκριμένο άτομο, θέμα ή συλλογή - μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δοκιμάσετε όλα όσα έχει να προσφέρει το eBay. Χρησιμοποιήστε τη σελίδα αναζήτησης eBay Stores για να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε: τα καταστήματα υψηλής ποιότητας, τα καταστήματα αγκύρωσης ή η προηγμένη αναζήτηση καταστήματος προσφέρουν κάτι για κάποιον αγοραστή του eBay.

05 του 06

Αναζητήστε τι είναι trending

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ανακαλύψετε γρήγορα τι είναι trending όσον αφορά τις πωλήσεις και τη δημοτικότητα στο eBay. Το eBay Pulse χρησιμοποιείται για να σας παρέχει μια ημερήσια περίληψη δημοφιλών αναζητήσεων, καταστημάτων και αντικειμένων. Υπήρξε επίσης μια δημοφιλής σελίδα προϊόντων που έδωσε στους αγοραστές μια εξαιρετικά λεπτομερή προβολή στα πιο δημοφιλή eBay αντικείμενα σε κάθε κατηγορία του site. Το eBay Deal Finder παρουσιάζει τις ταχύτερα κινούμενες / καλύτερες προσφορές σε διάφορα προϊόντα σε σύγκριση με άλλες δημοφιλείς ιστοσελίδες λιανικής πώλησης στον Παγκόσμιο Ιστό.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την έρευνα Marketplace από την TeraPeak εάν θέλετε πραγματικά να πάρετε όλες τις λεπτομέρειες για το τι πωλεί καλά στο eBay. αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν θέλετε να κάνετε τον δημοφιλή ιστότοπο δημοπρασιών σε μια πλευρά επιχείρησης, όπως πολλοί άνθρωποι κάνουν σε όλο τον κόσμο.

06 του 06

Χρησιμοποιήστε το eBay στην κινητή συσκευή σας

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το eBay για να αγοράσετε ή να πουλήσετε κάτι, γνωρίζετε ότι μπορεί να είναι μια μικρή δουλειά για να συμβαδίσει με αυτό που προσφέρετε ή πουλάτε. Ωστόσο, με το eBay σε μια κινητή συσκευή, αυτά τα καθήκοντα είναι απλά.

Πώς μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στο eBay Mobile;

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο του eBay για κινητά, θα πρέπει να έχετε μια κινητή συσκευή που θα μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο. Τα περισσότερα διαθέσιμα τηλέφωνα σήμερα έχουν αυτή τη δυνατότητα, ειδικά τα όλο και πιο δημοφιλή smartphones .

Η προβολή του κινητού ιστότοπου του eBay είναι απολύτως δωρεάν. Ωστόσο, θα χρειαστεί να ελέγξετε με το δικό σας μεταφορέα για να διαπιστώσετε εάν ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις.

Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω για την ιστοσελίδα eBay για κινητά;

Ο ιστότοπος του Mobile eBay στο Web έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να μπορείτε να εκτελείτε τις ίδιες εργασίες στο τηλέφωνό σας όπως θα κάνατε στην επιφάνεια εργασίας σας. Η αναζήτηση για στοιχεία, το "eBay μου", η προσφορά και το checkout ( PayPal ) είναι όλα διαθέσιμα.

eBay Mobile Web

Υπάρχουν αρκετές υπηρεσίες eBay Mobile που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε ευκολότερη τη διαχείριση κάθε είδους συναλλαγής eBay. Ο κύριος ιστότοπος eBay για κινητά, m.ebay.com, είναι ειδικά σχεδιασμένος για τις μικρότερες οθόνες κινητών συσκευών και περιλαμβάνει τα βασικά χαρακτηριστικά του τι μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο. Διατίθεται σε διάφορες πλατφόρμες.