Πώς να βρείτε τα δημόσια βιβλία Domain Online

15 πηγές για δωρεάν βιβλία δημοσίου τομέα

Χρειάζεστε κάποιο νέο υλικό ανάγνωσης; Τα βιβλία και τα βιβλία του δημόσιου τομέα - βιβλία που είναι απολύτως ελεύθερα να μεταφορτώσουν και δεν υπόκεινται πλέον σε πνευματικά δικαιώματα - είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε φανταστικά βιβλία, από κλασικά μέχρι ρομαντικά και ηλεκτρονικά εγχειρίδια. Εδώ είναι 16 πηγές για δωρεάν βιβλία ή ebooks στον δημόσιο τομέα που μπορείτε γρήγορα και εύκολα να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας για να διαβάσετε δεξιά στο πρόγραμμα περιήγησης στο Web. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ιστότοπους κάνουν επίσης την προσφορά περιεχομένου τους διαθέσιμη για λήψη για μια ευρεία ποικιλία e-readers (όπως Kindle ή Nook) επίσης.

01 από 15

Authorama

Screenshot, Authorama.

Το Authorama προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία βιβλίων από μια μεγάλη συλλογή συγγραφέων, από τον Hans Christian Anderson έως τη Mary Shelley. Αν ψάχνετε για τα κλασικά, αυτό είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Περισσότερο "

02 από 15

Librivox

Screenshot, LibriVox.

Τα ακουστικά βιβλία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε την ανάγνωσή σας ειδικά αν είστε στο αυτοκίνητό σας πολύ, και το Librivox φαίνεται να καλύπτει αυτή την ανάγκη με εκατοντάδες ελεύθερα διαθέσιμα ηχητικά βιβλία. Οι εθελοντές εγγράφονται για να διαβάσουν τα κεφάλαια των βιβλίων δημόσιου τομέα και στη συνέχεια τα κεφάλαια αυτά τοποθετούνται σε απευθείας σύνδεση για να κατεβάσουν οι αναγνώστες (δωρεάν!) Pro συμβουλή: φροντίστε να ψάξετε την εφαρμογή Librivox για να προσθέσετε στην κινητή συσκευή σας, ώστε να μπορείτε να ακούσετε όλα των αγαπημένων σας εν κινήσει. Περισσότερο "

03 από 15

Βιβλία Google

Από τα βιβλία Google έρχεται μια συμπαθητική επιλογή ebooks δημόσιου τομέα, κυρίως στο κλασσικό είδος λογοτεχνίας, αλλά μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση στα Βιβλία Google ή χρησιμοποιώντας την κύρια μηχανή αναζήτησης Google για να βρείτε όλα τα ebooks δημόσιου τομέα.

Υπάρχουν διάφορες διαφορετικές αναζητήσεις που μπορείτε να συνδέσετε στην Google για να βοηθήσετε στην αναζήτησή σας. Χρησιμοποιήστε τις παρακάτω προτάσεις. Μπορείτε να προσθέσετε όποιο θέμα αναζητάτε είτε μπροστά είτε ακολουθώντας τη φράση σε εισαγωγικά, δηλαδή λέσχες με λέιζερ "δημόσιο τομέα". Τα αποσπάσματα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται γύρω από αυτές τις φράσεις , προκειμένου να αποκατασταθούν τα ακριβή αποτελέσματα (βλ. Αναζήτηση ειδικής φράσης;

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Google Scholar για να βρείτε εργασίες που αφορούν το δημόσιο τομέα. Μεταβείτε στην Αναζήτηση για προχωρημένους μελετητές και στα άρθρα ημερομηνίας / επιστροφής που έχουν δημοσιευτεί μεταξύ πεδίων, πληκτρολογήστε το 1923 στο δεύτερο πλαίσιο ημερομηνίας. Αυτό θα επιστρέψει έργα του δημόσιου τομέα (και πάλι, βεβαιωθείτε ότι έχετε διπλό έλεγχο κάθε κομμάτι του περιεχομένου για να βεβαιωθείτε ότι πράγματι εμπίπτει στο δημόσιο τομέα). Περισσότερο "

04 από 15

Έργο Gutenberg

Screenshot, Gutenberg.org.

Το Project Gutenberg είναι μια από τις παλαιότερες πηγές για βιβλία δημοσίου τομέα στο διαδίκτυο. Πάνω από 32.000 βιβλία που είναι διαθέσιμα τη στιγμή αυτού του γραψίματος, σε πολλές διαφορετικές μορφές (PC, Kindle, Sony reader, κλπ.). Μια από τις ευρύτερες επιλογές που θα βρείτε στα ελεύθερα διαθέσιμα βιβλία στον Ιστό. Περισσότερο "

05 από 15

Φορητοί υπολογιστές

Screenshot, Feedbooks.

Τα βιβλία με τις βιβλιοθήκες προσφέρουν δωρεάν βιβλία δημόσιου τομέα, καθώς και πρωτότυπα έργα από συγγραφείς που μεταφορτώνουν τα βιβλία τους στον ιστότοπο - ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακαλύψετε νέα ανάγνωση από συγγραφείς που δεν είναι απαραίτητα στο προσκήνιο. Επιπλέον, αν έχετε φαγούρα να δημοσιεύσετε ένα βιβλίο, τα Feedbooks είναι μια καλή πηγή για να πάρετε τη λέξη έξω επίσης. Περισσότερο "

06 από 15

Αρχείο Internet

Στιγμιότυπο οθόνης, Αρχείο Internet.

Το Αρχείο Διαδικτύου είναι ένας καταπληκτικός πόρος για βιβλία δημοσίου τομέα, με υπο-συλλογές όπως οι Αμερικανικές Βιβλιοθήκες, η Παιδική Βιβλιοθήκη και η Βιβλιοθήκη Κληρονομιάς Βιοποικιλότητας. Περισσότερες συλλογές προστίθενται σε τακτική βάση, γι 'αυτό φροντίστε να ελέγχετε συχνά για νέο υλικό ανάγνωσης. Περισσότερο "

07 από 15

Πολλά βιβλία

Screenshot, ManyBooks.

Το ManyBooks προσφέρει περισσότερα από 28.000 δωρεάν βιβλία δημοσίου τομέα για λήψη. Ο ιστότοπος είναι οργανωμένος έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε βιβλία όσο πιο εύκολα μπορείτε: από τους συγγραφείς, από τους τίτλους, από τα genres, από τους νέους τίτλους. Πρόκειται για ένα από τα πιο φιλικά προς τον χρήστη ιστότοπους στον Ιστό για εύρεση και λήψη δωρεάν βιβλίων. Περισσότερο "

08 από 15

LoudLit

Screenshot, LoudLit.org.

Παρόμοια με το Librivox, οι συνεργάτες της LoudLit αναπτύσσουν μεγάλη λογοτεχνία που βρίσκεται στο δημόσιο τομέα με υψηλής ποιότητας ηχητικές εγγραφές, και οι δύο διαθέσιμες για λήψη απευθείας στον υπολογιστή σας ή στον ηλεκτρονικό αναγνώστη. Περισσότερο "

09 από 15

Online Βιβλιοθήκη της Ελευθερίας

Η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη της ελευθερίας προσφέρει στους αναγνώστες "ατομική ελευθερία, περιορισμένη συνταγματική κυβέρνηση και ελεύθερη αγορά", όλα στο δημόσιο τομέα και δωρεάν για λήψη. Περισσότερο "

10 από 15

Ερωτήσεις

Screenshot, Questia.
Το Questia προσφέρει βιβλία, άρθρα περιοδικών, περιοδικά και άρθρα εφημερίδων, όλα στις ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες. Το Questia είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους χρειάζονται ακαδημαϊκούς πόρους, καθώς όλα τα υλικά εξετάζονται από τους βιβλιοθηκονόμους συλλογής. Περισσότερο "

11 από 15

ReadPrint

Στιγμιότυπο, Ανάγνωση εκτύπωσης.

Βιβλία, δοκίμια, ποιήματα, ιστορίες ..... όλα διαθέσιμα στο ReadPrint , μαζί με 8000 άλλα βιβλία από 3500 συγγραφείς. Περισσότερο "

12 από 15

Παγκόσμια δημόσια βιβλιοθήκη

Screenshot, Παγκόσμια Δημόσια Βιβλιοθήκη.
Ενώ η ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Δημόσιας Βιβλιοθήκης, μια βάση δεδομένων με πάνω από 400.000 έργα, δεν είναι δωρεάν, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη σελίδα Sound of Literary Works free. Κάθε μία από αυτές τις κλασικές παραστάσεις λογοτεχνίας και ποίησης είναι ελεύθερη να κατεβάσετε. Περισσότερο "

13 από 15

Βιβλιοθήκη κλασικής λογοτεχνίας

Screenshot, βιβλιοθήκη κλασικής λογοτεχνίας.

Αυτός ο ιστότοπος είναι εξαιρετικά καλά οργανωμένος σε συλλογές: κλασική αμερικανική λογοτεχνία, κλασική ιταλική λογοτεχνία, πλήρες έργο του William Shakespeare, Sherlock Holmes, παραμύθια και παιδική λογοτεχνία και πολλά άλλα. Περισσότερο "

14 από 15

Χριστιανική Κλασσική Βιβλιοθήκη Ethereal

Στιγμιότυπο οθόνης, βιβλιοθήκη Ethereal Christian Classics.

Διαβάστε κλασικά χριστιανικά γραπτά από εκατοντάδες χρόνια ιστορίας της εκκλησίας. Θα βρείτε τα πάντα από το ερευνητικό υλικό μέχρι τις μελέτες της Αγίας Γραφής σε αυτό το site. Ο ιστότοπος έχει επίσης εκδόσεις MP3 μερικά βιβλία, καθώς και εκδόσεις σε μορφή PDF, ePub και PNG. Περισσότερο "

15 από 15

O'Reilly Open Books Project

Screenshot, O'Reilly.

Ορισμένα τεχνικά βιβλία είναι διαθέσιμα από το πρόγραμμα O'Reilly Open Books, το οποίο εστιάζεται κυρίως σε γλώσσες προγραμματισμού και λειτουργικά συστήματα υπολογιστών. O'Reilly κάνει αυτά τα βιβλία διαθέσιμα για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένης της ιστορικής σημασίας και της γενικής εκπαίδευσης. Ο εκδότης είναι επίσης υπερήφανος που συμμετέχει στην κοινότητα Creative Commons. Περισσότερο "