Άνδρες στρατού: RTS Cheats για Gamecube

Cheats for Army Men: RTS στο Gamecube

Οι παρακάτω απατεώνες, κωδικοί και μυστικά είναι διαθέσιμα για το στρατό ανδρών: RTS video game στρατηγικής στην κονσόλα παιχνιδιών Nintendo Gamecube. Μπορείτε επίσης να βρείτε τους Armys Men: RTS cheats για το PlayStation 2.

Κωδικοί εξαπατήσει

Σούπερ στρατιώτες : Κρατήστε Κάτω και πατήστε B (2), A , Y , A , B κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ένας ήχος θα επιβεβαιώσει την σωστή καταχώρηση κώδικα.

Σούπερ στρατιώτες του εχθρού: Κρατήστε Κάτω και πατήστε Y (2), A , B , Y (2) κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ένας ήχος θα επιβεβαιώσει την σωστή καταχώρηση κώδικα.

2000 Ηλεκτρισμός: Κρατήστε πατημένο και πατήστε Y , B , X , A , Y , A κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ένας ήχος θα επιβεβαιώσει την σωστή καταχώρηση κώδικα.

5000 πλαστικό: Κρατήστε πατημένο και πατήστε Y , X , B , A , Y , B κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ένας ήχος θα επιβεβαιώσει την σωστή καταχώρηση κώδικα.

Παραποτάστες: Κρατήστε πατημένο και πατήστε X , B , X , B , Y (2) κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ένας ήχος θα επιβεβαιώσει την σωστή καταχώρηση κώδικα. Σημείωση: Αυτό μπορεί να γίνει μόνο μία φορά ανά επίπεδο.

Εξοικονόμηση χρημάτων : Κρατήστε Κάτω και πατήστε B (3), Y , X , A κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ένας ήχος θα επιβεβαιώσει την σωστή καταχώρηση κώδικα.

Ο πράσινος στρατός είναι μπλε: Κρατήστε Κάτω και πατήστε B , Y , B (2), A , X κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ένας ήχος θα επιβεβαιώσει την σωστή καταχώρηση κώδικα.

Tan arm είναι πράσινο: Κρατήστε Κάτω και πατήστε Y (2), A , B , Y (2) κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ένας ήχος θα επιβεβαιώσει την σωστή καταχώρηση κώδικα.

Σκοτώστε τους στρατιώτες σας: Κρατήστε Κάτω και πατήστε B , Y , Αριστερά (2), Y , B κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ένας ήχος θα επιβεβαιώσει την σωστή καταχώρηση κώδικα.

Μεγάλες μάχες: Πάρτε ένα χρυσό μετάλλιο στην αναφερόμενη αποστολή εκστρατείας για να ξεκλειδώσετε την αντίστοιχη Μεγάλη Μάχη.

Ειδικές λειτουργίες: Πάρτε ένα χρυσό μετάλλιο στην αναφερόμενη αποστολή εκστρατείας για να ξεκλειδώσετε την αντίστοιχη ειδική λειτουργία

Εναλλασσόμενο φόντο μενού: Αποκτήστε 31 χρυσά μετάλλια

Συμβουλή: Εντοπίστε τις βάσεις και τους άνδρες πριν τους αντιμετωπίσετε

Μεταβείτε στο μενού "Κατασκευή". Επιλέξτε οποιοδήποτε κτίριο. Μετακινήστε το μέχρι να δείτε κόκκινα τετράγωνα, όπου δεν μπορείτε να τα τοποθετήσετε.

Συμβουλή: Πούρο γεμάτο πλαστικό: Εύκολη συμπλήρωση

Ενεργοποιήστε τον κώδικα "5000 Plastic" μερικές φορές. Δημιουργήστε ένα HQn χτίσει τέσσερα έως πέντε στρατώνες. Αναβάθμιση του HQn αναβάθμιση του στρατώνες. Έχετε δύο Barracks κάνοντας Bazooka Άνδρες και οι άλλοι κάνουν Machine Gunners. Κάντε το ποσό που θέλετε να γίνει υψηλό (περίπου δεκαπέντε). Όταν η πρώτη ομάδα χωρικών εγκαταλείπει το χωριό, στείλτε όλα τα στρατεύματα και τους ήρωες για να τα προστατεύσετε. Περπατήστε ελαφρώς μπροστά από τους χωρικούς και αφαιρέστε όλα τα Tan κοντά στο δρόμο. Αφού η πρώτη ομάδα φτάσει στο σημείο εξαγωγής, στείλτε την πρώτη σας ομάδα πίσω στην αρχή του δρόμου (δίπλα στην πόλη). Μέχρι εκείνη την εποχή, θα έχετε ένα μεγάλο μέρος των Machine Gunners / Bazooka Men που γίνονται. Επιλέξτε όλα αυτά (εκτός από την πρώτη ομάδα που αποστέλλεται για να προστατεύσετε τους χωρικούς) σε μία από τις δύο βάσεις Tan. Βρίσκονται δυτικά και ανατολικά του μέσου της σκηνής. Καταστρέψτε τις βάσεις έτσι ώστε το Tan να μην μπορεί να κάνει περισσότερους άντρες ή μηχανές. Την ίδια στιγμή προστατέψτε τους χωρικούς με την πρώτη ομάδα ανδρών. Αφού καταστρέψετε μία από τις βάσεις, στείλτε όλους τους ανθρώπους σας (και τους νέους που έχουν γίνει) στην τελευταία βάση για να την καταστρέψετε.

Στη συνέχεια, οι άντρες σας να αναζητήσουν την περιοχή γύρω από το δρόμο για τυχόν υπόλοιπο Tan. Σημείωση: η βάση που βρίσκεται δυτικά είναι πιο δύσκολο να καταστραφεί, αλλά διαθέτει στρατώνες καθώς και γκαράζ.

Υπόδειξη: Ραδιοφωνικοί χειριστές

Δεν χρειάζεται να φέρετε έναν ραδιοεπικοινωνία με τους άνδρες σας για να τον χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να τον κρατήσετε στη βάση σας όπου είναι ασφαλής και να χρησιμοποιήσετε τις αεροπορικές επιθέσεις στις οποίες μπορεί να καλέσει όταν οι άνδρες σας επιτίθενται σε έναν στόχο.

Συμβουλή: Ένας άνδρας Στρατός: Άνδρες Στρατού RTS

αναφορά: Επιλέξτε μερικές μονάδες και μετακινήστε τις βορειοδυτικά όπου βρίσκεται μια βάση Tan. Καταστρέψτε το αν θέλετε. Πηγαίνετε στο αριστερό άνοιγμα του αντικειμένου που εμποδίζει σχεδόν τον τρόπο με τον οποίο το "Χ" βρίσκεται στο χάρτη. Θα πρέπει να βρούμε ένα όπλο να ενισχύσει την εξουσία-up. Πάρτε το, αν χρειαστεί. Ενώ οι μονάδες σας στέκονται ελαφρώς μπροστά σε αυτά τα μαξιλάρια μαύρων μαξιλαριών, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το power-up, ίσως μπορείτε να δείτε μερικά σχολικά βιβλιοδετικά που στοιβάζονται με ένα κουτί για το μεσημεριανό γεύμα στην κορυφή. Ίσως χρειαστεί να πάρετε την προβολή ψηλότερα. Μόλις το δείτε, θα δείτε μια εικόνα των στρατιωτών των στρατιωτών του Green and Tan, που αγωνίζονται μεταξύ τους στο Στρατό Ανδρών RTS .

Συμβουλή: Εναλλακτικό Σχόλιο Θανάτου

Η φωνή στο παρασκήνιο αναφέρει διαφορετικές πεθαμένες λέξεις με ορισμένους στρατιώτες. Κάθε φορά που μια μονάδα πεθαίνει, μια φωνή λέει "Unit lost". Ωστόσο, κάθε φορά που κάποιος όπως ο Riff, ο Sarge και άλλοι στρατιώτες με ονόματα πεθαίνουν, η φωνή λέει "Man down!"