Τι είναι το Nintendo DSi XL;

Έτσι τώρα έχουμε ένα "i" και ένα "XL;" Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Το Nintendo DSi XL είναι ένα φορητό σύστημα παιχνιδιών διπλής οθόνης σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από τη Nintendo. Είναι η τέταρτη επανάληψη του Nintendo DS.

Το Nintendo DSi XL λειτουργεί όμοια με το Nintendo DSi. Υπάρχει, ωστόσο, μια βασική διαφορά μεταξύ των δύο συστημάτων: Οι οθόνες στο Nintendo DSi XL είναι πολύ μεγαλύτερες απ 'ότι στο DSi ή σε οποιαδήποτε άλλη έκδοση του Nintendo DS (εξ ου και η ετικέτα "XL" - "Extra Large").

Οι οθόνες του Nintendo DSi XL είναι 93% μεγαλύτερες από τις οθόνες του Nintendo DS Lite, ή 4,2 ίντσες μετρούμενες διαγώνια.

Εκτός από τις μεγαλύτερες οθόνες του Nintendo DSi XL, έχει επίσης μια ευρύτερη γωνία προβολής από οποιαδήποτε άλλη επανάληψη του Nintendo DS. Αυτό επιτρέπει στους θεατές να συγκεντρωθούν άνετα γύρω από το Nintendo DSi XL και να παρακολουθήσουν παιχνίδια που παίζονται.

Όπως και το DSi, το Nintendo DSi XL διαθέτει δύο κάμερες, ενσωματωμένο λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών, ενσωματωμένο λογισμικό επεξεργασίας μουσικής και υποδοχή κάρτας SD. Το DSi XL μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο Nintendo DSi Shop και να κατεβάσει και να παίξει το DSiWare.

Σε αντίθεση με το αρχικό στυλ Nintendo DS (επίσης αποκαλούμενο "Nintendo DS Phat") και το Nintendo DS Lite, το DSi XL δεν μπορεί να παίξει παιχνίδια Game Boy Advance (GBA). Αυτό σημαίνει επίσης ότι το DSi XL δεν μπορεί να παίξει τα λίγα παιχνίδια Nintendo DS που απαιτούν την υποδοχή GBA για ένα εξάρτημα - για παράδειγμα, Guitar Hero: On Tour.

Πότε κυκλοφόρησε το Nintendo DSi XL;

Το DSi XL κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία στις 21 Νοεμβρίου 2009.

Διατέθηκε στη Βόρεια Αμερική στις 28 Μαρτίου 2010.

Τι σημαίνει το γράμμα "DSi XL";

Το "DS" στο "Nintendo DS" σημαίνει "Dual Screen", το οποίο εξηγεί ταυτόχρονα τη φυσική σύνθεση του handheld καθώς και τη λειτουργία του. Το "i" είναι πιο δύσκολο να κολλήσει. Σύμφωνα με τον David Young, βοηθό διευθυντή PR της Nintendo of America, το "i" σημαίνει "ατομικό". Ενώ το Wii αναπτύχθηκε ως μια κονσόλα, όλη η οικογένεια θα μπορούσε να παίξει ταυτόχρονα, το Nintendo DSi είναι περισσότερο μια προσωπική εμπειρία.

Young εξηγεί:

"Το DSi μου θα είναι διαφορετικό από το DSi σας - θα έχει τις εικόνες μου, τη μουσική μου και το DSiWare μου, έτσι θα είναι πολύ εξατομικευμένη και αυτή είναι η ιδέα του Nintendo DSi. οι χρήστες να προσαρμόσουν την εμπειρία τους στο παιχνίδι και να το κάνουν δικό τους. "

Το "XL" σημαίνει "Extra Large" το οποίο, φυσικά, περιγράφει τις μεγάλες οθόνες του φορητού υπολογιστή.

Τι μπορεί να κάνει το Nintendo DSi XL;

Το Nintendo DSi XL μπορεί να παίξει ολόκληρη τη βιβλιοθήκη Nintendo DS, με εξαίρεση τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν την υποδοχή κασέτας Game Boy Advance για τα απαραίτητα αξεσουάρ.

Πολλά παιχνίδια Nintendo DS μπορούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο με σύνδεση Wi-Fi για συνεδρίες για πολλούς παίκτες και ανταλλαγή αντικειμένων. Το Nintendo DSi XL μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει μια σύνδεση Wi-Fi για πρόσβαση στο Nintendo DSi Shop και να κατεβάσει το "DSiWare" - μοναδικά παιχνίδια και εφαρμογές. Οι περισσότερες από αυτές τις λήψεις πληρώνονται μέσω των "Σημείων Nintendo", τα οποία μπορούν να αγοραστούν με πιστωτική κάρτα. Οι προπληρωμένες κάρτες Nintendo Points είναι επίσης διαθέσιμες σε μερικούς λιανοπωλητές.

Το Nintendo DSi XL συνοδεύεται από ένα στυλό μεγέθους στυλό (εκτός από την κανονική γραφίδα), ένα πρόγραμμα περιήγησης Opera Opera, ένα απλό πρόγραμμα animation που ονομάζεται Flipnote Studio και δύο παιχνίδια Brain Age Express : Math and Arts & Letters.



Το Nintendo DSi XL διαθέτει δύο κάμερες και είναι γεμάτο με επεξεργασία φωτογραφιών και λογισμικό μουσικής. Ο επεξεργαστής μουσικής σάς επιτρέπει να ανεβάζετε τραγούδια ACC σε μια κάρτα SD, να παίζετε μαζί τους και, στη συνέχεια, να κάνετε λήψη της εργασίας σας στην κάρτα SD ξανά. Η κάρτα SD επιτρέπει την εύκολη μεταφορά και κοινή χρήση μουσικής και φωτογραφιών.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το Nintendo DSi XL έχει τις ίδιες ενσωματωμένες δυνατότητες που συνοδεύουν το Nintendo DS από την πρώτη μέρα: Το εικονογραφημένο πρόγραμμα συνομιλίας PictoChat, ρολόι και συναγερμό.

Τι είδους παιχνίδια έχει το Nintendo DSi XL στη βιβλιοθήκη του;

Το Nintendo DSi XL μπορεί να παίξει παιχνίδια Nintendo DS, αλλά σε αντίθεση με το αρχικό στυλ της Nintendo DS και το Nintendo DS Lite, δεν μπορεί να παίξει τη βιβλιοθήκη Game Boy Advance.

Οι κάμερες του Nintendo DSi χαρακτηρίζονται ως λειτουργία μπόνους σε ορισμένα παιχνίδια - για παράδειγμα, ένα παιχνίδι μπορεί να σας αφήσει να χρησιμοποιήσετε μια φωτογραφία του εαυτού σας ή ενός κατοικίδιου ζώου για μια εικόνα προφίλ.

Η βιβλιοθήκη του Nintendo DS γιορτάζεται για την ποικιλία και το ποιοτικό του περιεχόμενο. Οι παίκτες έχουν πρόσβαση σε πολλά μεγάλα παιχνίδια περιπέτειας, παιχνίδια στρατηγικής, παιχνίδια ρόλων , παιχνίδια παζλ και εμπειρίες για πολλούς παίκτες. Υπάρχουν επίσης αρκετοί πλατφόρμες πλατφόρμας που βασίζονται σε sprite, τα οποία είναι καλά νέα για τους λάτρεις των ρετρό παιχνιδιών.

Τα παιχνίδια DSiWare εμφανίζονται συχνά στο App Store της Apple και αντίστροφα. Κάποιοι δημοφιλείς τίτλοι περιλαμβάνουν το Oregon Trail, Bird and Beans και το Dr. Mario Express. Τα παιχνίδια DSiWare είναι συνήθως φθηνότερα και λίγο λιγότερο πολύπλοκα από ένα παιχνίδι που αγοράζεται σε ένα κατάστημα σε λιανική τιμή, αλλά είναι ακόμα διασκεδαστικά και εθιστικά!

Πόσο κοστίζει το Nintendo DSi XL;

Το Nintendo DSi XL συνήθως διατίθεται για $ 169.99 USD. Ένα χρησιμοποιημένο σύστημα μπορεί να πάει για λιγότερα, αλλά η τιμή θα τελικά εξαρτάται από τον πωλητή.

Πόσο κοστίζουν τα παιχνίδια Nintendo DSi XL / DSiWare;

Το Nintendo DSi XL παίζει το μεγαλύτερο μέρος της βιβλιοθήκης του Nintendo DS, που σημαίνει ότι τα παιχνίδια DSi XL κοστίζουν το ίδιο με ένα τυπικό παιχνίδι DS: περίπου $ 29.00 έως $ 35.00 USD. Τα μεταχειρισμένα παιχνίδια μπορούν να βρεθούν για λιγότερα, αν και οι τιμές παιχνιδιού που χρησιμοποιούνται καθορίζονται ξεχωριστά από τον πωλητή.

Ένα παιχνίδι ή μια εφαρμογή DSiWare διαρκεί συνήθως μεταξύ 200 και 800 σημείων Nintendo.

Το Nintendo DSi XL έχει οποιονδήποτε ανταγωνισμό;

Οι πιο αξιοσημείωτοι ανταγωνιστές του Nintendo DSi XL είναι το Playstation Portable (Sony PSP), το iPhone της Apple και το iPod Touch της Apple, και το iPad.

Τόσο το iPad όσο και το Nintendo DSi XL προσπαθούν να κάνουν τα φορητά παιχνίδια ευκολότερα στα μάτια με μεγαλύτερες οθόνες. Το κατάστημα Nintendo DSi είναι παρόμοιο με το App Store της Apple, και σε ορισμένες περιπτώσεις, οι δύο υπηρεσίες προσφέρουν ακόμη και τα ίδια παιχνίδια.