Τα 10 καλύτερα παιχνίδια Wii για να παίξετε με τους μη-παίκτες

Τα παιχνίδια ακόμα και οι μη-παίκτες δεν μπορούν να αντισταθούν

Πολλοί παίκτες έχουν μια ακαταμάχητη επιθυμία να εισαγάγουν τους φίλους τους που δεν είναι gamers στη χαρά της αναπαραγωγής βιντεοπαιχνιδιών. Καμία κονσόλα δεν είναι πιο κατάλληλη για αυτό από το Wii, το οποίο σχεδιάστηκε για να προσελκύει ανθρώπους που δεν τους αρέσουν οι ελεγκτές παιχνιδιών.

Μπορεί να είναι δύσκολο για έναν gamer να καταλάβει τι θα ελκύσει σε έναν μη-gamer, έτσι είναι εδώ οι επιλογές μου για παιχνίδια που έχουν μια καλύτερη από το μέσο όρο πιθανότητες να ενθουσιάσουν αυτή τη φίλη / φίλο / mom / μπαμπά / μυστική-συντριβή στο κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών. Μπορεί να χρειαστεί να δοκιμάσετε μερικά παιχνίδια για να βρείτε αυτό που τους αρέσει, αλλά αν ένα από αυτά δεν κάνει το τέχνασμα, εγκαταλείψτε.

01 από 10

Wii Sports Resort

Μπορείτε να βάλετε τόση περιστροφή σε μια μπάλα πινγκ-πονγκ που ταιριάζει σαν ένα Frisbee. Nintendo

Με μια δραστηριότητα για κάθε γούστο, απλά χειριστήρια και απαλή, MotionPlus στοιχεία ελέγχου που μειώνουν τις απογοητεύσεις που βρέθηκαν σε άλλα παιχνίδια του Wii, το Resort είναι ένα από τα πιο απλά παιχνίδια για να τραβήξετε ανθρώπους. Έχετε έναν φίλο που του αρέσει το πινγκ πονγκ; Παίξτε το μίνι-παιχνίδι πινγκ-πονγκ. Ξέρεις έναν ανεμιστήρα μπόουλινγκ; Δείξτε τους μπόουλινγκ στο Wii. Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι για τους ανθρώπους που προσπάθησαν να παίξουν ένα PS2 παιχνίδι πριν από χρόνια και πήρε το flummoxed από όλα τα κουμπιά και τα κουμπιά. Περισσότερο "

02 από 10

Just Dance 2

Μια νέα λειτουργία duet σάς επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε με έναν συνεργάτη. Ubisoft

Η σειρά Just Dance είναι εξαιρετικά δημοφιλής με το πλήθος των μη-gamers, αν και πολλοί παίκτες έχουν προβλήματα με το παιχνίδι. Από τη στιγμή που κρατάτε απλά το τηλεχειριστήριο Wii ενώ μιμείται τις κινήσεις ενός χορευτή στην οθόνη, το παιχνίδι είναι ιδανικό για ανθρώπους που απλά δεν καταλαβαίνουν πώς να δουλέψουν ελεγκτές παιχνιδιών. Από την άλλη πλευρά, οι φίλοι που δεν θέλουν να κάνουν ανόητους τον εαυτό τους χορεύοντας στο σαλόνι και θα αρνηθούν να παίξουν αυτό. Περισσότερο "

03 από 10

Beatles Rock Band

Οι Beatles στα τριπλότατα χρόνια τους. Ηλεκτρονικές τέχνες

Πρόσφατα μιλούσα με έναν φίλο που αναζητούσε προτάσεις για παιχνίδια που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να σχεδιάσει τη φίλη του στο παιχνίδι. Όταν πρότεινα την Rock Band, είπε: "Όχι, δεν θέλω να πάει πάρα πολύ στο gaming." Καταλάβαινα το σημείο του. Ακόμα και οι άνθρωποι που έχουν μηδενικό ενδιαφέρον για τα βιντεοπαιχνίδια μπορούν να γίνουν έμμονοι για τα παιχνίδια Rock Band , των οποίων η έκκληση επεκτείνεται πέρα ​​από τους συμβατικούς παίκτες. Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικό τίτλο Rock Band (Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε ένα παιχνίδι Guitar Hero , αν και είχα προβλήματα με εκείνους στο Wii), αλλά το Beatles είναι το αγαπημένο μου προσωπικό. Αν ο φίλος σας είναι μουσικός, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε την Rock Band 3 . Περισσότερο "

04 από 10

Skylanders: Οι περιπέτειες του Spyro

Το Skylanders είναι ένα από τα ομορφότερα παιχνίδια του Wii. Activision

Δεν είχα προγραμματίσει να παίζω Skylanders με τη φίλη μου, αλλά όταν είδε τα χαριτωμένα μικρά τέρατα παιχνιδιών στην Πύλη της Ισχύος, είπε ότι ήθελε να παίξει. Ήταν απολύτως ενθουσιασμένος με το παιχνίδι, επειδή ήταν τόσο απλό και εύκολο να παίξει ότι δεν αισθάνθηκε την απογοήτευση που είχαν δώσει άλλα βιντεοπαιχνίδια σε πολύ παλιό παρελθόν. Επίσης, αν τα πλάσματα ήταν αξιολάτρευτα. Περισσότερο "

05 από 10

Fortune Street

Η Fortune Street σάς επιτρέπει να οδηγήσετε τον Μάριο στην πτώχευση. Nintendo

Ένας τρόπος να τραβήξετε τους παίκτες που δεν είναι παίκτες είναι να τους δώσετε κάτι που δεν είναι πάρα πολύ βιντεοπαιχνίδι-y, γεγονός που κάνει τα εικονικά επιτραπέζια παιχνίδια όπως το Fortune Street μια καλή επιλογή. Φυσικά, αν ο φίλος σου δεν αρέσει στα επιτραπέζια παιχνίδια αυτό θα ήταν μια τρομερή επιλογή, αλλά αν γνωρίζεις κάποιον που του αρέσει το Monopoly, αυτό θα ήταν ένα πολύ καλό στοίχημα.

06 από 10

Επανάσταση Χορού Χορός 2

Konami

Η σειρά DDR ήταν πολύ μεγαλύτερη από το Wii και πιθανότατα είναι μία από τις πρώτες σειρές παιχνιδιών που θα μπορούσε να προκαλέσει την περιέργεια των μη-gamers. Μπορούν ή δεν μπορεί να αρέσει πραγματικά, αλλά μόλις δουν το μαξιλάρι χορού θα θέλουν τουλάχιστον να το δοκιμάσουν. (Τα παιχνίδια DDR είναι όλα σχετικά με το ίδιο, αναφέρομαι στο Hottest Party 2 μόνο επειδή είναι εκείνο στο οποίο δημοσίευσα κριτική.)

07 από 10

Καραόκε επανάσταση παρουσιάζει: American Idol Encore 2

Konami

Δεν ενδιαφέρομαι πολύ για το καραόκε, αλλά σίγουρα ταιριάζει στην κατηγορία των παιχνιδιών που δεν κάνουν τους παίκτες να χρησιμοποιούν έναν ελεγκτή παιχνιδιών. Αν έχετε έναν φίλο που θέλει να τραγουδήσει, παραδώστε το μικρόφωνο και δείτε τι συμβαίνει. Δεν νομίζω ότι το Encore 2 είναι ένα ιδιαίτερα καλό παιχνίδι, αλλά είναι το μόνο παιχνίδι καραόκε που έχω εξετάσει για το Wii και μου άρεσε καλύτερα από το Karaoke Revolution Glee, γι 'αυτό προτείνω. Αλλά κάθε παιχνίδι καραόκε είναι πιθανό να είναι ωραία.

08 από 10

Ας αγγίξουμε

Όσον αφορά τα παιχνίδια για τους ανθρώπους που φοβούνται τους ελεγκτές παιχνιδιών, δεν μπορείτε να κάνετε καλύτερα από αυτό, δεδομένου ότι ποτέ δεν αγγίζετε πραγματικά το τηλεχειριστήριο. απλά πατήστε ένα κουτί το οποίο βρίσκεται στο πάνω μέρος του τηλεχειριστηρίου. Περισσότερο "

09 από 10

Mario Kart Wii

Nintendo

Δεν είμαι σίγουρος για αυτό. Ναι, μπορείτε να τοποθετήσετε το τηλεχειριστήριο του Wii σε περιφερικό τιμόνι, ώστε να είναι ακριβώς όπως το να οδηγείτε ένα αυτοκίνητο, το οποίο μειώνει την καμπύλη μάθησης, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα παιχνίδι παιχνιδιού που θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση σε όσους δεν έχουν δοκιμάσει βιντεοπαιχνίδια πριν. Αλλά είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια αγώνων καρτ που έγιναν ποτέ και θα έλεγα ότι αξίζει έναν πυροβολισμό. Περισσότερο "

10 από 10

Lego Star Wars 3: Οι πόλεμοι του κλώνου

Εκτός από τις ατομικές μάχες, το τελευταίο παιχνίδι Lego προσφέρει απλό πόλεμο στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο. LucasArts

Είναι μια καλή επιλογή; Θα το είχα σκεφτεί. είναι ένα απλό, συγχωριανό παιδικό παιχνίδι με χαριτωμένο, αστείο animation. Αλλά ο φίλος μου που προσπάθησε να πάρει τη φίλη του ενδιαφέρεται για τα βιντεοπαιχνίδια είπε ότι όταν έπαιξαν ένα παιχνίδι Lego έπεφταν από τα χείλη και σκέφτηκαν ότι το παιχνίδι ήταν πολύ βίαιο αν και δεν είναι τίποτα περισσότερο από τα παιχνίδια Lego που σπάζουν σε κομμάτια. Παρά τις ανεκδοτικές ενδείξεις ότι δεν είναι μια ιδανική επιλογή, εξακολουθώ να τη βάζω σε αυτή τη λίστα, επειδή είμαι πεπεισμένος ότι είναι ένα καλό παιχνίδι για να δοκιμάσετε σε μη-παίκτες, ιδιαίτερα ανεμιστήρες Star Wars. Περισσότερο "