Τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε το Twitter στην Apple TV

Γνωρίστε εσείς Επιχειρήσεις Meme με την Apple TV

Θέλατε ποτέ να δείτε τι συζητείται στο Twitter σε μια τοπική περιοχή; Ήταν ποτέ περίεργος να δεις πώς ένα Twitter meme διαδίδεται σε όλο τον κόσμο; Ή μήπως είσαι λίγο περίεργος από πού βρίσκονται οι άνθρωποι που ακολουθείτε στην υπηρεσία; Όλες αυτές οι ερωτήσεις μπορούν να απαντηθούν με λαμπρή λεπτομέρεια στην τηλεόρασή σας με αυτή την ενδιαφέρουσα νέα εφαρμογή Apple TV, η οποία παίρνει τη ροή Twitter σας και την τοποθετεί - κυριολεκτικά και όμορφα - στον χάρτη.

Παρουσιάζοντας το Avian

Το Avian είναι μια νέα εφαρμογή που βασίζεται στον χάρτη για την Apple TV που τοποθετεί το περιεχόμενο του Twitter σε έναν κινούμενο παγκόσμιο χάρτη. Η εφαρμογή κέρδισε το τρίτο βραβείο στο Πρόγραμμα Apple TV App Challenge, ένα διεθνή διαγωνισμό για εφαρμογές Apple TV πριν από την κυκλοφορία, οι οποίες χρηματοδοτήθηκαν από την AppLovin. Επιλέχθηκε από δέκα φιναλίστ, από μια ομάδα κριτών της βιομηχανίας Silicon Valley σε ειδική εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο.

Όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα ή μια hashtag που σας ενδιαφέρει και να παρακολουθήσετε τα Tweets να εμφανίζονται από όλο τον κόσμο ή να ορίσετε τη δραστηριότητα σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να κοιτάξετε το Twitterverse από το εξωτερικό χώρο απλά μεταβαίνοντας σε δορυφορική προβολή. Δεν θα μπορείτε να τοποθετήσετε Tweets όταν ο χρήστης του Twitter δεν επιλέξει να μοιραστεί την τοποθεσία του, φυσικά, αλλά καθώς εμφανίζονται νέα μηνύματα στο θέμα που επιλέξατε, ο χάρτης θα μεγεθυνθεί ακριβώς στη θέση του.

Τα tweets θα συλλέγονται από παντού χρησιμοποιώντας τις λέξεις-κλειδιά που επιλέγετε. Απλώς προσπελάστε την ενότητα επιλέγοντας το κουμπί Μενού ή μετακινώντας προς τα δεξιά με το τηλεχειριστήριο αφής Siri . Μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίζονται τα Tweets από όλους, ή απλά επιλεγμένα άτομα. και να ορίσετε τους όρους αναζήτησης, την περιοχή και το στυλ χάρτη, αν και μερικά χαρακτηριστικά απαιτούν μια εφάπαξ αμοιβή $ 1,99. Παρά την αμοιβή, η εφαρμογή είναι διαφορετικά ελεύθερη για λήψη.

Γιατί λειτουργεί

Αυτό που είναι ωραίο για το Avian είναι ότι θέτει λίγο περισσότερο το περιβάλλον γύρω από τα tweets σας. Δεν μπορώ πραγματικά να φανταστώ ότι κάποιος θα ήθελε να παρακολουθήσει ολόκληρη την τροφοδοσία Twitter στην οθόνη της τηλεόρασης τους, τουλάχιστον όχι, εκτός αν παρουσιάστηκε ως πλαϊνή μπάρα στο κύριο περιεχόμενο. Τι λειτουργεί είναι ότι τοποθετώντας τα Tweets σε έναν χάρτη του κόσμου, ως χρήστης μπορεί να ξαφνικά ασχολείται με την παρακολούθηση του πώς οι σκέψεις και οι ιδέες εξαπλώνονται χρησιμοποιώντας το κοινωνικό δίκτυο. "Με μια όμορφη απεικόνιση χάρτη και tweets προσαρμοσμένες στις λέξεις-κλειδιά σας, αυτό είναι ένα καταπληκτικό σκηνικό για την τηλεόρασή σας", έγραψε ο Sandy Stachowiak της AppAdvice.

Αυτό το επίπεδο εμπλοκής είναι δύσκολο να δημιουργηθεί σε μια μικρότερη οθόνη, αλλά θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει νόημα για τα iPads, τα οποία ενδεχομένως αποτελούν μέρος του οδικού χάρτη ανάπτυξης εφαρμογών της εταιρείας, αν και κανένας από την εταιρεία δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο.

Θα ήταν εύκολο να απομακρυνθεί η εφαρμογή ως κάτι το τρομερό, αλλά αυτό θα ήταν κοντόφθαλμο, φυσικά η εφαρμογή θα έχει κάποια αξία για τους casual χρήστες Twitter που θέλουν να παρακολουθήσουν ένα είδωλο, μίμη ή αντίδραση σε γεγονότα, αλλά πρόκειται να είναι ακόμη πιο χρήσιμο για τους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών, τους οργανισμούς ψηφιακής μάρκετινγκ ή ο καθένας στην επιχείρηση της διαχείρισης της φήμης στο διαδίκτυο.

Τι λείπει?

Υπάρχουν δυο πράγματα που θα ήθελα να δω στην εφαρμογή:

Η Avian ήταν μόνο ένας από τους νικητές της πρόκλησης των εφαρμογών Apple TV AppLovin, άλλοι νικητές περιελάμβαναν:

Οι δύο πρώτοι τίτλοι δεν αναμένεται να μεταφερθούν μέσω του App Store μέχρι αργότερα αυτό το έτος.