Πώς να εγκαταστήσετε νέα πληκτρολόγια στο iPhone σας

Κνησμός για να απαλλαγείτε από το προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο που έρχεται ενσωματωμένο σε κάθε iPhone; Καλά νέα: στο iOS 8, μπορείτε να εγκαταστήσετε προσαρμοσμένα πληκτρολόγια στο τηλέφωνό σας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Από το ντεμπούτο του iPhone, η Apple έχει προσφέρει μόνο μία επιλογή πληκτρολογίου για τη σύνταξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνυμάτων κειμένου και άλλου κειμένου. Ενώ η Apple κολλήσει σε αυτό το παραδοσιακό, μερικοί θα έλεγαν βαρετό, πληκτρολόγιο, όλα τα είδη των εναλλακτικών πληκτρολογίων εμφανίστηκε για το Android. Αυτά τα πληκτρολόγια προσφέρουν διαφορετικά είδη προγνωστικών κειμένων, νέους τρόπους εισαγωγής κειμένου (σε κινήσεις υγρών αντί για πληκτρολόγηση μεμονωμένων κλειδιών, για παράδειγμα) και πολλά άλλα.

Ξεκινώντας από το iOS 8, οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν νέα πληκτρολόγια και να τα κάνουν την προεπιλεγμένη επιλογή που εμφανίζεται κάθε φορά που χρειάζεται να εισάγουν κείμενο. Εδώ πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα εναλλακτικό πληκτρολόγιο στο iPhone:

Εγκατάσταση νέου πληκτρολογίου

Τώρα που γνωρίζετε αυτές τις δύο απαιτήσεις, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα νέο πληκτρολόγιο:

  1. Κάντε λήψη της εφαρμογής πληκτρολογίου που θέλετε από το App Store και εγκαταστήστε την στο τηλέφωνό σας
  2. Αγγίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στην αρχική οθόνη
  3. Πατήστε Γενικά
  4. Σύρετε προς το κάτω μέρος της οθόνης και πατήστε Πληκτρολόγιο
  5. Αγγίξτε πληκτρολόγια
  6. Αγγίξτε Προσθήκη νέου πληκτρολογίου
  7. Σε αυτό το μενού, θα δείτε μια λίστα με τυχόν πληκτρολόγια τρίτου μέρους που έχετε εγκαταστήσει στο τηλέφωνό σας. Βρείτε αυτό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και πατήστε το. Αυτό θα προσθέσει το νέο πληκτρολόγιο στη λίστα των διαθέσιμων πληκτρολογίων.

Χρησιμοποιώντας ένα νέο πληκτρολόγιο

Τώρα που έχετε εγκαταστήσει ένα νέο πληκτρολόγιο, πρέπει να ξέρετε πώς να το χρησιμοποιήσετε στις εφαρμογές σας. Ευτυχώς, είναι πολύ εύκολο.

Όταν εμφανίζεται το πληκτρολόγιο στις εφαρμογές σας, όπως όταν γράφετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ένα κείμενο, το πληκτρολόγιο τρίτου μέρους που προσθέσατε θα εμφανίζεται ως η προεπιλεγμένη επιλογή. Αν θέλετε να επιστρέψετε στο τυπικό πληκτρολόγιο ή στο πληκτρολόγιο emoji, απλώς αγγίξτε το εικονίδιο του πλανήτη κοντά στην κάτω αριστερή γωνία του πληκτρολογίου (σε ορισμένες εφαρμογές πληκτρολογίου, η σφαίρα μπορεί να αντικατασταθεί με ένα άλλο εικονίδιο, όπως το λογότυπο της εφαρμογής) . Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε το νέο πληκτρολόγιο και αρχίστε να το χρησιμοποιείτε.

Είναι πιθανό να υπάρχουν περισσότερα από ένα πληκτρολόγια τρίτου μέρους κάθε φορά. Απλά ακολουθήστε τα βήματα για να τα εγκαταστήσετε παραπάνω και, στη συνέχεια, επιλέξτε αυτό που θέλετε σε κάθε περίπτωση όπως μόλις περιγράφηκε.

Προσαρμοσμένες εφαρμογές πληκτρολογίου

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε ορισμένα προσαρμοσμένα πληκτρολόγια στο τηλέφωνό σας, ελέγξτε αυτές τις εφαρμογές:

Για μια πληρέστερη ματιά στις εφαρμογές πληκτρολογίου iPhone, ελέγξτε 16 μεγάλα εναλλακτικά πληκτρολόγια iPhone.