Αποφυγή βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης Black Hat

Οι περισσότεροι άνθρωποι που χτίζουν ή διαθέτουν δικτυακούς τόπους επικεντρώνονται στο να προσελκύσουν τους ιστότοπούς τους μεγαλύτερης έκθεσης στις μηχανές αναζήτησης που δεν θα τιμωρήσουν τους ιστότοπούς τους, δίνοντας στους χρήστες τους συναφή και εύχρηστα περιεχόμενα που ικανοποιούν συγκεκριμένες ανάγκες - αυτό είναι γνωστό ως βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης . Ωστόσο, υπάρχουν τεχνικές βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης που μπορούν να προκαλέσουν περισσότερες ζημιές από ό, τι καλό, και αυτές πρέπει να αποφευχθούν εάν είναι δυνατόν. Η "βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης" Black Hat "ορίζεται συνήθως ως τεχνικές που χρησιμοποιούνται για να αποκτήσετε υψηλότερη κατάταξη αναζήτησης με ανήθικο τρόπο. Αυτές οι τεχνικές SEO μαύρου καπέλου συνήθως περιλαμβάνουν ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Πολλοί από ό, τι είναι γνωστό ως μαύρο καπέλο SEO θεωρήθηκε στην πραγματικότητα ως νόμιμη μεθοδολογία βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, αλλά τώρα αυτές οι τεχνικές είναι συνοφρυωμένες από τη γενική κοινότητα SEO στο σύνολό τους, καθώς αποδείχθηκαν με την πάροδο του χρόνου ότι είναι επιζήμιες για την ποιότητα και τη σχετικότητα του site των αποτελεσμάτων αναζήτησης γενικά. Αυτές οι πρακτικές SEO μαύρου καπέλου θα προσφέρουν βραχυπρόθεσμα οφέλη από την άποψη της κατάταξης, αλλά εάν οι ιδιοκτήτες ιστοτόπων ανακαλύψουν ότι χρησιμοποιούν αυτές τις αρνητικές τεχνικές στις ιστοσελίδες τους, διατρέχουν τον κίνδυνο να τιμωρηθούν από τις μηχανές αναζήτησης, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την κυκλοφορία και την κατάταξη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Αυτό το είδος SEO είναι βασικά μια κοντόφθαλμη λύση σε ένα μακροπρόθεσμο πρόβλημα, το οποίο δημιουργεί μια τοποθεσία Web που παρέχει μια σχετική εμπειρία για το χρήστη και αυτό που ψάχνει.

SEO Τεχνικές για να αποφευχθεί

Ανήθικη, σκιά, ή ακριβώς πάνω από τη γραμμή SEO είναι δελεαστικό? μετά από όλα, αυτά τα κόλπα δουλεύουν προσωρινά. Καταλήγουν να πάρουν τοποθεσίες υψηλότερες βαθμολογίες αναζήτησης? δηλαδή μέχρι να απαγορευτούν οι ίδιες αυτές τοποθεσίες για χρήση μεθόδων ανήθικης φύσης. Δεν αξίζει τον κίνδυνο. Χρησιμοποιήστε αποτελεσματικές τεχνικές βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης για να κατατάξετε τον ιστότοπό σας υψηλότερα και παραμείνετε μακριά από οτιδήποτε μάλιστα μοιάζει να μην είναι στις κατευθυντήριες γραμμές που καθορίζουν οι μηχανές αναζήτησης για webmasters.