Πέντε τρόποι να μιλήσετε στο Santa Online

Χρειάζεται να μιλήσετε με τον Άγιο Βασίλη; Είτε προσπαθείτε να κατεβείτε από τον άτακτο κατάλογο είτε απλά θέλετε να ακούσετε την καρδιά του "ho, ho, ho", υπάρχουν πέντε διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βρείτε τον Άγιο Βασίλη online : μπορείτε να του πείτε τι θέλετε Τα Χριστούγεννα, να τον ρωτήσετε για τα ιπτάμενα ταράνδου ή να μάθετε πού όλα αυτά τα μπισκότα πηγαίνουν κάθε παραμονή Χριστουγέννων.

01 από 05

Μιλήστε στο Santa Online - δωρεάν!

Οι νέοι και οι ηλικιωμένοι θα απολαύσουν την απλή ευχαρίστηση να μιλάνε πραγματικά με τον Άγιο Βασίλη μέσω του Διαδικτύου. οι γονείς, σημειώνουν - πολλές από αυτές τις υπηρεσίες είναι τέλειες για να πάρουν τα παιδιά στη διάθεση των διακοπών.

Σημείωση: ενώ ορισμένες φορές οι υπηρεσίες και οι οργανισμοί αλλάζουν τις πολιτικές τους, κατά τη στιγμή της γραφής, όλα αυτά τα στοιχεία είναι απολύτως δωρεάν.

02 του 05

Γράψτε μια επιστολή στον Σάντα

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να στείλετε email στον Άγιο Βασίλη ; Ναι, είναι αλήθεια - ο Άγιος είναι στον Ιστό και προφανώς ελέγχει το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο αρκετά συχνά όλη την ημέρα. Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη σύνταξη μιας επιστολής προς τον Santa:

03 του 05

Στείλτε δωρεάν, βίντεο επιστολή από το Santa με το φορητό North Pole

Ψάχνετε για έναν ειδικό τρόπο να αφήσετε τα παιδιά σας (ή όποιον πιστεύει στο Σάντα, για αυτό το θέμα) να ακούσουν από τον Άγιο Βασίλη; Θα θελήσετε να δείτε το Portable North Pole, ένα από τα καλύτερα sites του Ιστού για ευχάριστες διακοπές, για να μην αναφέρουμε ένα άμεσο, εξατομικευμένο βίντεο από τον Άγιο Βασίλη σε κανέναν.

Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει δωρεάν, εξατομικευμένες επιστολές βίντεο για όλες τις ηλικίες και τις σχέσεις, με γοητευτικές πινελιές που κάνουν τον παραλήπτη να αναρωτιέται πώς ο Άγιος ξέρει τι ξέρει - για παράδειγμα, ποια ειδικά παιχνίδια βρίσκονται στη λίστα επιθυμιών παιδιού, (ή ίσως όχι τόσο καλά!), ακόμη και αν βοηθούν με δουλειές ή είναι ωραίοι στα αδέλφια τους. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε τρεις ελεύθερες εικόνες που θα βάλουν πραγματικά το κερασάκι στην τούρτα, έτσι ώστε να μιλήσουμε ... γνωρίζουμε από την εμπειρία από πρώτο χέρι ότι ένα παιδί που πραγματικά βλέπει τον εαυτό του στο άτακτο και ωραίο βιβλίο του Άγιου Βασίλη θα είναι απόλυτα σοκαρισμένο σε ένα καλό δρόμο!). Δοκίμασε το; μπορείτε να κάνετε όσα βίντεο θέλετε, για όσους περισσότερους ανθρώπους θέλετε.

04 του 05

NORAD Santa Tracker

Το NORAD Santa Tracker, που δραστηριοποιείται κυρίως την παραμονή των Χριστουγέννων, είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να «παρακολουθήσετε» τον Άγιο Βασίλη καθώς κάνει τον τρόπο του γύρω από τον κόσμο με δώρα. Ο ιστότοπος περιλαμβάνει βίντεο, αντίστροφη μέτρηση παιδικής διασκέδασης, μετρητή μπισκότων που παρακολουθεί πόσα μπισκότα έτρωγε μέχρι τώρα ο Άγιος Βασίλης και ακόμη και μια ανάγνωση του "The Night Before Christmas".

05 του 05

Αποκτήστε μια προσωπική τηλεφωνική κλήση από τον Άγιο Βασίλη

Αν έχετε κάποιον στο σπίτι σας που πραγματικά χρειάζεται να ακούσει από την Santa, θα θελήσετε να ελέγξετε το Send a Call From Santa, μια δωρεάν υπηρεσία που μπορείτε να προσωποποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε για να στείλετε μια προσαρμοσμένη κλήση από τον ίδιο τον Santa σε φίλους και οικογένεια. Αυτός ο ιστότοπος είναι δωρεάν και είναι ένα κομψό mashup χρησιμοποιώντας το Google Voice. Απλά εισάγετε τα στοιχεία σας (όνομα, ψευδώνυμο, αγαπημένο φαγητό, αυτό που θέλουν για τα Χριστούγεννα κ.λπ.) και θα λάβετε μια κλήση από το Σάντα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αντίστροφα, ο ιστότοπος προσφέρει επίσης μια δωρεάν κεντρική τηλεφωνική υπηρεσία για τον Old Saint Nick. μπορείτε να τον καλέσετε στο 855-34-SANTA.