Τι είναι το κανάλι YouTube;

Το κανάλι σας YouTube είναι η αρχική σας σελίδα στο YouTube

Ένα προσωπικό κανάλι YouTube είναι διαθέσιμο σε όλους όσους συμμετέχουν στο YouTube ως μέλος. Το κανάλι λειτουργεί ως η αρχική σελίδα του λογαριασμού του χρήστη.

Αφού ο χρήστης εισαγάγει και εγκρίνει τις πληροφορίες, το κανάλι εμφανίζει το όνομα λογαριασμού, μια προσωπική περιγραφή, τα δημόσια βίντεο που μεταφορτώνει το μέλος και τις πληροφορίες χρηστών που εισέρχεται στο μέλος.

Αν είστε μέλος του YouTube, μπορείτε να προσαρμόσετε το φόντο και το χρώμα του προσωπικού σας καναλιού και να ελέγξετε ορισμένες από τις πληροφορίες που εμφανίζονται σε αυτό.

Οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης να έχουν κανάλια. Αυτά τα κανάλια διαφέρουν από τα προσωπικά κανάλια, επειδή μπορούν να έχουν περισσότερους από έναν ιδιοκτήτες ή διαχειριστές. Ένα μέλος του YouTube μπορεί να ανοίξει ένα νέο επιχειρηματικό κανάλι χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό επωνυμίας.

Πώς να δημιουργήσετε ένα Προσωπικό Κανάλι YouTube

Οποιοσδήποτε μπορεί να δει το YouTube χωρίς να έχει λογαριασμό. Ωστόσο, πρέπει να δημιουργήσετε ένα κανάλι YouTube (είναι δωρεάν) αν σκοπεύετε να ανεβάσετε βίντεο, να προσθέσετε σχόλια ή να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής . Δείτε πώς:

  1. Συνδεθείτε στο YouTube με το λογαριασμό σας στο Google.
  2. Προσπαθήστε να εκτελέσετε οποιαδήποτε ενέργεια που απαιτεί κανάλι, όπως τη μεταφόρτωση βίντεο .
  3. Σε αυτό το σημείο, σας ζητείται να δημιουργήσετε ένα κανάλι αν δεν έχετε ήδη ένα.
  4. Ελέγξτε τις πληροφορίες που εμφανίζονται, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος και της εικόνας του λογαριασμού σας, και επιβεβαιώστε ότι οι πληροφορίες είναι ακριβείς για να δημιουργήσετε το κανάλι σας.

Σημείωση: Οι λογαριασμοί YouTube χρησιμοποιούν τα ίδια στοιχεία σύνδεσης με τους λογαριασμούς Google, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ακόμα ευκολότερο να δημιουργήσετε ένα κανάλι YouTube, εάν έχετε ήδη έναν Λογαριασμό Google. Εάν χρησιμοποιείτε άλλες υπηρεσίες της Google όπως το Gmail , το Ημερολόγιο Google , το Google Photos , το Google Drive , κ.λπ., δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό Google για να ανοίξετε ένα κανάλι YouTube.

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιχειρηματικό κανάλι

Ένα άτομο μπορεί να ελέγξει έναν λογαριασμό επωνυμίας με διαφορετικό όνομα από τον προσωπικό του λογαριασμό Google και άλλα μέλη του YouTube μπορούν να λάβουν άδεια πρόσβασης και διαχείρισης του καναλιού. Δείτε πώς μπορείτε να ανοίξετε ένα νέο επιχειρηματικό κανάλι:

  1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο YouTube.
  2. Ανοίξτε τη σελίδα εναλλαγής καναλιού YouTube.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία νέου καναλιού για να ανοίξετε ένα νέο επιχειρηματικό κανάλι.
  4. Καταχωρίστε ένα όνομα λογαριασμού επωνυμίας στον παρεχόμενο χώρο και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία .

Πώς να προβάλετε κανάλια

Ένα κανάλι είναι η προσωπική παρουσία του μέλους στο YouTube, όπως και σε άλλους ιστότοπους κοινωνικών μέσων. Επιλέξτε το όνομα άλλου μέλους για να επισκεφθείτε το προσωπικό κανάλι του ατόμου. Θα μπορείτε να βλέπετε όλα τα βίντεο του μέλους και οτιδήποτε ο χρήστης επέλεξε ως αγαπημένο, καθώς και όλα τα άλλα μέλη στα οποία έχει προσυπογράψει.

Το YouTube παρέχει ένα μέρος για να περιηγηθείτε στα κανάλια του YouTube, όπου μπορείτε να ελέγξετε τα δημοφιλή κανάλια και να εγγραφείτε σε αυτά, αν το επιλέξετε. Οι συνδρομές σας εμφανίζονται κάθε φορά που επισκέπτεστε το YouTube για εύκολη πρόσβαση στα αγαπημένα σας κανάλια.