Προσαρμόστε ένα ενσωματωμένο βίντεο YouTube με μερικά μόνο κλικ

Το YouTube κάνει είναι πολύ εύκολο για εσάς να ενσωματώσετε βίντεο (δηλαδή, βάλτε βίντεο) σε σχεδόν οποιαδήποτε ιστοσελίδα θέλετε. Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται είναι ότι το YouTube σας επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε την εμπειρία που βλέπουν οι αναγνώστες σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος του παραθύρου που θα αναπαράγει το βίντεο. Heck, αν παίρνετε πραγματικά σε αυτό, μπορείτε να αλλάξετε σχεδόν δύο δωδεκάδες παραμέτρους. Αλλά ας υποθέσουμε ότι θέλετε να ενσωματώσετε ένα βίντεο και να κάνετε μόνο μερικές απλές προσαρμογές.

Πώς να λάβετε τον κώδικα ενσωμάτωσης

Μόλις βρείτε το βίντεο που θέλετε να ενσωματώσετε, αναζητήστε το κουμπί κοινής χρήσης που βρίσκεται κάτω από το βίντεο (και επίσης κάτω από την επικεφαλίδα του βίντεο). Το κουμπί μοιάζει με μια κουκίδα που χωρίζεται σε δύο. Μόλις κάνετε κλικ, θα εμφανιστεί ένα νέο, οριζόντιο μενού και μία από τις επιλογές θα ενσωματωθεί. Αφού κάνετε κλικ στην εντολή "Ενσωμάτωση", θα δείτε μια μακρά σειρά από κείμενα που εμφανίζονται σε υπολογιστή. Μην ανησυχείτε για το τι σημαίνει, είναι ακριβώς ο κώδικας που θα επικολλήσετε στην ιστοσελίδα σας.

Πώς να προσαρμόσετε τον κώδικα ενσωμάτωσης

Τώρα που έχετε τον κωδικό, κάντε κλικ στο κουμπί Εμφάνιση Περισσότερα που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον κωδικό. Εδώ θα βρείτε κάποιες επιλογές που θα προσαρμόσουν το βίντεο στον ιστότοπό σας. Από την ημερομηνία δημοσίευσης, οι επιλογές ήταν οι εξής: Μέγεθος βίντεο, προβολή προτεινόμενου βίντεο κατά την ολοκλήρωση του βίντεο, εμφάνιση των ελέγχων του παίκτη, εμφάνιση του τίτλου και της δράσης του παίκτη και ενεργοποίηση του τρόπου βελτίωσης της ιδιωτικής ζωής τι σημαίνει αυτό αν δεν ξέρετε).

Πώς να προσαρμόσετε τον κώδικα ενσωμάτωσης ακόμη

Το YouTube επιτρέπει πραγματικά περισσότερη προσαρμογή αν γνωρίζετε πώς να αλλάξετε τον κώδικα. Οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε πώς να προσαρμόζουμε τον κώδικα, αλλά βρήκαμε έναν ιστότοπο που σας επιτρέπει να το προσαρμόσετε στο περιεχόμενο της καρδιάς σας. Δεν ελέγχουμε τον ιστότοπο ούτε εγγυόμαστε τον κώδικα που παράγει, αλλά λειτούργησε για εμάς. Δείτε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε ένα βίντεο για ενσωμάτωση. Ένα από τα πραγματικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά είναι ότι μπορείτε να ορίσετε μια ώρα έναρξης και λήξης για το βίντεο, ώστε να μπορείτε να δείξετε στον αναγνώστη σας ακριβώς τι θέλετε να δουν. Αυτό όχι μόνο σας εξοικονομήσει από την εξήγηση στους αναγνώστες σας, όταν ξεκινάει το καλό πράγμα, αλλάζει επίσης τον χρόνο του αναγνώστη σας (και πιθανή απογοήτευση).

Ω, αν είστε περίεργοι, μπορείτε να δείτε όλες τις διαφορετικές παραμέτρους που είναι προσαρμόσιμες από το στόμα του αλόγου.