Προώθηση του ιστολογίου σας με τα καρναβάλια του blog

Οδηγήστε την κυκλοφορία στο ιστολόγιό σας με ένα καρναβάλι Blog

Ένας εύκολος τρόπος για να οδηγήσετε την κυκλοφορία στο blog σας είναι να συμμετέχετε σε ένα καρναβάλι blog.

Με λίγα λόγια, ένα καρναβάλι blog είναι ένα διαφημιστικό γεγονός blog, όπου ένας blogger ενεργεί ως οικοδεσπότης και άλλοι bloggers ενεργούν ως συμμετέχοντες. Ο οικοδεσπότης ανακοινώνει την ημερομηνία και το θέμα καρναβαλιού και έπειτα άλλοι μπλόγκερ που γράφουν για αυτό το θέμα στα δικά τους blogs γράφουν μια ανάρτηση σχετική με το θέμα του καρναβαλιού blog και την δημοσιεύουν στα blogs τους. Κάθε συμμετέχων blogger στέλνει στον οικοδεσπότη τον σύνδεσμο στην ειδική καταχώρηση καρναβαλιού του blog.

Την ημερομηνία του καρναβαλιού blog, ο οικοδεσπότης δημοσιεύει μια ανάρτηση με συνδέσμους προς κάθε μία από τις συμμετοχές των συμμετεχόντων. Συνήθως, ο οικοδεσπότης θα γράψει μια σύνοψη κάθε συνδέσμου, αλλά εξαρτάται από τον οικοδεσπότη πώς θέλει να εμφανίσει τους συνδέσμους στις διάφορες καταχωρήσεις. Όταν η δημοσίευση καρναβαλιού blog δημοσιεύεται από τον οικοδεσπότη, οι αναγνώστες του ιστολογίου του ξενιστή θα έχουν εύκολη πρόσβαση σε διάφορες δημοσιεύσεις που σχετίζονται με ένα θέμα που τους ενδιαφέρει.

Κάθε συμμετέχων αναμένεται να προωθήσει το καρναβάλι blog στα δικά του blogs πριν από το καρναβάλι, οδηγώντας έτσι την κυκλοφορία στο ιστολόγιο του ξενιστή. Η υπόθεση είναι ότι όταν έρθει η ημερομηνία του καρναβαλιού, οι αναγνώστες του ξενιστή θα θελήσουν να διαβάσουν τις συμμετοχές των διαφόρων συμμετεχόντων στο καρναβάλι και θα κάνουν κλικ σε αυτούς τους συνδέσμους για να επισκεφθούν τα ιστολόγια των συμμετεχόντων, οδηγώντας έτσι νέα κίνηση στα ιστολόγια των συμμετεχόντων.

Συχνά ένα καρναβάλι blog είναι μια συνεχιζόμενη εκδήλωση με τον οικοδεσπότη που εκτελεί το καρναβάλι εβδομαδιαία, μηνιαία ή τριμηνιαία, αλλά μπορεί να είναι και εφάπαξ γεγονότα. Blog φιλοξενεί καρναβάλι μπορεί να κάνει μια κλήση για το περιεχόμενο στο δικό τους blog ή επικοινωνώντας με άλλους bloggers που γνωρίζουν ότι το blog σχετικά με το θέμα του καρναβαλιού.