Το App iOS του Outlook κάνει ένα αεράκι να διαγράψει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ένα κτύπημα

Πώς να διαγράψετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να χρειάζεται να τα ανοίξετε

Εάν έχετε συχνά ένα γεμάτο εισερχόμενα, η διαγραφή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε. Μπορείτε να διαγράψετε γρήγορα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την εφαρμογή iPhone ή iPad του Outlook με μια απλή κίνηση.

Η ολίσθηση για τη διαγραφή είναι μια δημοφιλής μέθοδος για τη διαγραφή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς δεν χρειάζεται να φορτώσετε οποιοδήποτε μενού ή να αγγίξετε τίποτα. μπορείτε απλά να σπρώξετε προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά για να στείλετε άμεσα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον κάδο απορριμμάτων και δεν χρειάζεται καν να ανοίξετε τα μηνύματα για να το κάνετε αυτό.

Από προεπιλογή, ωστόσο, η εφαρμογή του Outlook για iOS θα αρχειοθετήσει αντί να διαγράψει το email σας. Ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό για να μάθετε πώς μπορείτε να αλλάξετε το αρχείο που θέλετε να διαγράψετε και να δείτε άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να καταργήσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεμονωμένα ή μαζικά.

Πώς να διαγράψετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι κατάργησης των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την εφαρμογή του Outlook :

Διαγραφή μεμονωμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

  1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την κύρια λίστα μηνυμάτων. Συνεχίστε να πατάτε άλλα, αν θέλετε να καταργήσετε περισσότερα από ένα.
  2. Επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων από το κάτω μενού για να διαγράψετε γρήγορα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εάν το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ήδη ανοικτό στο μήνυμα, απλώς αγγίξτε το εικονίδιο απορριμμάτων από το επάνω μέρος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να το στείλετε στον κάδο απορριμμάτων.

Σύρετε για να διαγράψετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Από προεπιλογή, το Outlook για iOS θα αρχειοθετεί τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μετακινείτε προς τα αριστερά. Ακολουθεί ο τρόπος αλλαγής αυτής της ρύθμισης:

  1. Πατήστε το κουμπί μενού τριών γραμμών στην επάνω αριστερή πλευρά της εφαρμογής του Outlook.
  2. Επιλέξτε το κουμπί ρυθμίσεων από το κάτω μέρος του αριστερού μενού.
  3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα " Αλληλογραφία " και πατήστε στο στοιχείο "Ολίσθηση" .
  4. Πατήστε την κάτω επιλογή που ονομάζεται Αρχείο για να δείτε ένα νέο μενού επιλογών.
  5. Επιλέξτε Διαγραφή .
  6. Χρησιμοποιήστε το επάνω αριστερό μενού για να επιστρέψετε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
  7. Τώρα, μπορείτε απλά να σπρώξετε προς τα αριστερά σε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να διαγράψετε γρήγορα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό για κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον λογαριασμό σας, σε οποιονδήποτε φάκελο, όσες φορές επιθυμείτε να τις στείλετε αμέσως στον κάδο απορριμμάτων.

Πρέπει να ανακτήσετε ένα διαγραμμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Με την ενεργοποίηση της διαγραφής με σπρώξιμο, μπορεί να είναι εύκολο να καταργήσετε κατά λάθος τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προτίθεστε να διατηρήσετε. Εδώ είναι πώς να τα πάρετε πίσω:

  1. Πατήστε το εικονίδιο μενού στην κορυφή της εφαρμογής του Outlook.
  2. Εντοπίστε το φάκελο " Κάδος απορριμμάτων" ή " Διαγραμμένα στοιχεία " και, στη συνέχεια, εντοπίστε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να επαναφέρετε.
  3. Ανοίξτε το μήνυμα και χρησιμοποιήστε το μενού από την κορυφή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να βρείτε ένα νέο μενού. χρησιμοποιήστε την επιλογή Μετακίνηση για να μετακινήσετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να το τοποθετήσετε κάπου ασφαλές όπως στο φάκελο Εισερχόμενα.