Τρόπος επαναφοράς ή εισαγωγής δεδομένων βιβλίου διευθύνσεων του Outlook Express

Το Outlook Express εγκαταλείφθηκε το 2007. Είχε ενσωματωθεί στον Internet Explorer και αργότερα συμπεριελάμβανε τα Windows 2000, τα Windows Me και τα Windows XP. Η τελευταία έκδοση ήταν το Outlook Express 6.

Αντικαταστάθηκε με την εφαρμογή Windows Mail και τις εφαρμογές Windows Live Mail για υπολογιστή. Για το macOS, αντικαταστάθηκε με το Apple Mail και το Microsoft Outlook, το οποίο πωλήθηκε ως μέρος του Microsoft Office για Macintosh.

Το Outlook Express διαφέρει από το Microsoft Outlook και το Outlook.com. Οι παρακάτω οδηγίες σχετίζονται με οποιοδήποτε σύστημα που εξακολουθεί να εκτελεί το Microsoft Express.

Διαδικασία μετανάστευσης

Εάν διαθέτετε αντίγραφο ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων του βιβλίου διευθύνσεων του Outlook Express, μπορείτε να επαναφέρετε τις επαφές σας από αυτό το αρχείο στο Outlook Express, εάν εξακολουθείτε να έχετε την εφαρμογή OE στον υπολογιστή σας.

Για να επαναφέρετε ή να εισαγάγετε επαφές του Outlook Express από ένα αντίγραφο ασφαλείας:

Σκέψεις

Εάν αποθηκεύσατε αρχικά το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας ως εξαγωγή με τιμές που χωρίζονται με κόμματα, θα μπορείτε να το εισαγάγετε σε άλλες, πιο σύγχρονες εφαρμογές επαφών, αν και ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε τα ονόματα των κεφαλίδων στηλών ώστε να ταιριάζουν με τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης εφαρμογής σας.