Πώς να αλλάξετε στήλες σε αλληλογραφία για Windows

Εξατομικεύστε την εμπειρία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο Mail for Windows

Το Outlook Express και το Windows Live Mail έχουν διακοπεί και έχουν αντικατασταθεί από το Mail for Windows. Αρχικά κυκλοφόρησε το 2005, το Mail for Windows περιλαμβάνεται στα Windows Vista , Windows 8 , Windows 8.1 και Windows 10. Η αλληλογραφία μπορεί να προσαρμοστεί από τους χρήστες ώστε να εμφανίζουν χρώματα προσαρμοσμένου τόνου, εικόνα φόντου και προτίμηση φωτός / σκούρου. Οι στήλες που εμφανίζονται στο Mail for Windows μπορούν επίσης να προσαρμοστούν από τους χρήστες.

Το θέμα ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ουσιώδεις πληροφορίες και θα πρέπει να εμφανίζεται στην επισκόπηση θυρίδας αλληλογραφίας Mail for Windows. Το θέμα είναι μία από τις στήλες που εμφανίζεται από προεπιλογή. Ο παραλήπτης, ωστόσο, δεν είναι. Για να το εμφανίσετε, πρέπει να αλλάξετε τη διάταξη της στήλης Mail for Windows.

Αλλάξτε τις στήλες που εμφανίζονται στο Mail για Windows

Για να ορίσετε τις στήλες που εμφανίζονται στην προβολή γραμματοκιβωτίου Mail for Windows, ανοίξτε το Mail for Windows και:

Σημειώστε ότι το Mail for Windows χρησιμοποιεί δύο διαφορετικά προφίλ στηλών. Το ένα χρησιμοποιείται για τα αποστέλλοντα στοιχεία, τα πρόχειρα και τα εξερχόμενα και το άλλο είναι για τα εισερχόμενα, τα διαγραμμένα στοιχεία και όλους τους φακέλους που δημιουργείτε - ακόμα και αν είναι υποφακέλοι των αποσπασμένων στοιχείων. Η αλλαγή της διάταξης στήλης ενός φακέλου αλλάζει αυτόματα τη διάταξη όλων των άλλων φακέλων στο ίδιο προφίλ.