Τι σημαίνει Προσωρινή απενεργοποίηση του Facebook;

Μπορείτε να διακόψετε προσωρινά και να αποκρύψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook

Για να απενεργοποιήσετε το Facebook σημαίνει προσωρινή αναστολή του λογαριασμού σας στο Facebook . Δεν σημαίνει ότι ακυρώνετε συνεχώς το Facebook ή διαγράφετε όλα τα δεδομένα σας στο Facebook.

Όταν απενεργοποιείτε το λογαριασμό σας στο Facebook, κάνετε το προφίλ σας, φωτογραφίες και άλλα δεδομένα να εξαφανιστούν από το online κοινωνικό δίκτυο, ώστε να μην είναι ορατά σε άλλα άτομα. Ορισμένες πληροφορίες ενδέχεται να είναι ακόμη ορατές σε άλλους. Δεν αφαιρεί το όνομά σας από τη λίστα φίλων κάποιου άλλου και δεν διαγράφει μηνύματα που ανταλλάξατε με φίλους. Επίσης, δεν σας εμποδίζει να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Facebook εκτός και αν επιλέξετε την εξαίρεση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τη στιγμή που απενεργοποιείτε το λογαριασμό σας.

Επανενεργοποίηση του απενεργοποιημένου λογαριασμού σας στο Facebook

Θα εξακολουθείτε να μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας στο Facebook, αφού συνδεθείτε ξανά με το email και τον κωδικό πρόσβασής σας. Ο λογαριασμός σας θα ενεργοποιηθεί ξανά και όλα τα δεδομένα σας θα εμφανιστούν ξανά, τόσο σε εσάς όσο και στους φίλους σας. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την είσοδο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βήματα ανάκτησης κωδικού πρόσβασης. Αν εσύ

Πώς είναι η διαγραφή του λογαριασμού σας στο Facebook διαφορετική από την απενεργοποίησή του;

Εάν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να καταργήσετε μόνιμα τον λογαριασμό σας αντί να τον απενεργοποιήσετε, ακολουθήστε τον τρόπο διαγραφής του λογαριασμού σας στο Facebook . Αυτή η επιλογή θα διαγράψει τις φωτογραφίες, τις ρυθμίσεις και τα δεδομένα σας χωρίς να μπορέσει να τα ανακτήσει. Ωστόσο, τα μηνύματα που έχετε στείλει σε φίλους θα παραμείνουν προσβάσιμα σε αυτούς.

Πώς να απενεργοποιήσετε το Facebook

Το Facebook δεν διευκολύνει την επιλογή της απενεργοποίησης του λογαριασμού σας. Η επιλογή Απενεργοποίηση λογαριασμού βρίσκεται στο μενού Ασφάλεια, το οποίο βρίσκεται στο μενού Ρυθμίσεις. Η πλοήγηση σε αυτό θα είναι διαφορετική ανάλογα με το αν χρησιμοποιείτε κινητή συσκευή ή επιτραπέζιο υπολογιστή. Είναι επίσης υποχρεωμένη να αλλάξει καθώς το Facebook αλλάζει τα μενού. Αυτές οι οδηγίες θα σας βοηθήσουν να σας κατευθύνουν προς τις σωστές κατευθύνσεις, αλλά ίσως χρειαστεί να κάνετε κυνήγι για να βρείτε την τρέχουσα τοποθεσία του συνδέσμου Απενεργοποίηση του λογαριασμού σας.

Οδηγίες απενεργοποίησης του Facebook

Η επιλογή Απενεργοποίηση λογαριασμού βρίσκεται στο μενού Ασφάλεια. Στην επάνω γραμμή εντολών, κοιτάξτε προς τα δεξιά για το αναπτυσσόμενο βέλος μενού και αναζητήστε Ρυθμίσεις σε αυτό το μενού. Είναι πιθανό να τοποθετηθεί κοντά στο κάτω μέρος του μενού ασφαλείας.

Οδηγίες απενεργοποίησης κινητού Facebook

Μπορείτε να βρείτε τις Ρυθμίσεις επιλέγοντας το εικονίδιο Μενού στην κάτω μπάρα, στην άκρα δεξιά. Κάντε κύλιση προς τα κάτω, κοντά στο κάτω μέρος του μενού, για να βρείτε Ρυθμίσεις.