Λογισμικό Δημοσιεύσεων Desktop Linux

Τίτλοι λογισμικού Desktop Publishing για το Linux

Σε αντίθεση με τα Mac και τα Windows, υπάρχουν μόνο λίγα προγράμματα Linux για να κάνουν desktop publishing. Αλλά αν το Linux είναι το προτιμώμενο λειτουργικό σας σύστημα και θέλετε να δημιουργήσετε φυλλάδια, φυλλάδια, ενημερωτικά δελτία, επαγγελματικές κάρτες και τα παρόμοια, τότε δώστε ένα από αυτά τα προγράμματα στροφή. Επειδή δεν υπάρχουν πολλές επιλογές Linux, αυτή η λίστα περιλαμβάνει περισσότερα λογισμικά γραφικών και τίτλους γραφείου για το Linux, τα οποία χρησιμοποιούνται συχνά σε συνδυασμό με την εκτύπωση επιτραπέζιων υπολογιστών ή για την παραγωγή τυπικών έργων εκτύπωσης στην επιφάνεια εργασίας.

Απλωμένος

layout.org

Laidout 0.096 για Linux

Πρόγραμμα διαμόρφωσης σελίδας από τον Tom Lechner, ένα Project SourceForge.net. Δείτε αυτό το διάγραμμα σύγκρισης χαρακτηριστικών για τα Laidout, Scribus, InDesign και άλλα προγράμματα. "Το Laidout είναι λογισμικό desktop publishing, ειδικά για πολλαπλών σελίδων, κομμένα και διπλωμένα φυλλάδια, με μεγέθη σελίδων που δεν χρειάζεται καν να είναι ορθογώνια." Περισσότερο "

SoftLogik / Grasshopper LLC: PageStream

GrasshopperLLC

PageStream 5.8 για Linux (και Mac, Windows, Amiga, MorphOS)

Δημιουργία επιτραπέζιων εκδόσεων και διάταξη σελίδας για πολλαπλές πλατφόρμες από την Grasshopper LLC. Έχει επίσης ενσωματωμένα εργαλεία απεικόνισης. Περισσότερο "

Scribus

Διάταξη σελίδας με χρήση του Scribus. © Dan Fink

Scribus 1.5.2 για Linux (και Mac, Windows)

Πιθανώς η δωρεάν εφαρμογή desktop publishing. Έχει τα χαρακτηριστικά των πακέτων pro, αλλά είναι δωρεάν. Το Scribus προσφέρει υποστήριξη CMYK, ενσωμάτωση και υπο-ρύθμιση γραμματοσειρών, δημιουργία PDF, εισαγωγή / εξαγωγή EPS, βασικά εργαλεία σχεδίασης και άλλα χαρακτηριστικά επαγγελματικού επιπέδου. Λειτουργεί με τρόπο παρόμοιο με το Adobe InDesign και το QuarkXPress με κορνίζες κειμένου, πλωτές παλέτες και pull-down μενού - και χωρίς την έντονη τιμή.

Περισσότερο "

ΣΕΙΡΗΤΙ

Gimp.org

GIMP 2.8.20 για Linux (και Windows, Mac, FreeBSD, OpenSolaris)

Το πρόγραμμα διαχείρισης εικόνων GNU (The GIMP) είναι μια δημοφιλής, ελεύθερη εναλλακτική λύση για το Photoshop και άλλα λογισμικά επεξεργασίας φωτογραφιών. Περισσότερο "

Inkscape

Inkscape.org

Inkscape 0.92 για Linux (και Windows, Mac, και θα τρέχει σε συστήματα FreeBSD, Unix)

Ένα δημοφιλές ελεύθερο, ανοικτού κώδικα πρόγραμμα σχεδίασης διανυσμάτων, το Inkscape χρησιμοποιεί τη μορφή αρχείου Scalable Vector Graphics (SVG). Χρησιμοποιήστε το Inkscape για τη δημιουργία συνθέσεων με κείμενο και γραφικά, όπως επαγγελματικές κάρτες, καλύμματα βιβλίων, φυλλάδια και διαφημίσεις. Το Inkscape είναι παρόμοιο στις δυνατότητες του Adobe Illustrator και του CorelDRAW. Το Inkscape χρησιμοποιείται επίσης για τη δημιουργία γραμματοσειρών. Περισσότερο "