Απάντηση σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πρωτότυπα συνημμένα σε Mac OS X Mail

Παράκαμψη αλληλογραφίας στα συνημμένα αρχεία στις απαντήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Είναι κοινό στα ληφθέντα αρχεία που επισυνάπτονται στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Συνήθως, όταν απαντάτε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παραθέτετε αρκετά από το αρχικό μήνυμα στην απάντησή σας για να γνωρίζει ο παραλήπτης τι γράφετε και δεν συμπεριλαμβάνετε μεγάλα συνημμένα στο αρχικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην απάντηση. Από προεπιλογή, η εφαρμογή Αλληλογραφία σε Mac OS X και macOS περιλαμβάνει μόνο ένα όνομα αρχείου κειμένου για κάθε ένα από τα αρχεία που επισυνάφθηκαν στο αρχικό μήνυμα σε επόμενες απαντήσεις.

Τι γίνεται με μικρά συνημμένα ή απαντήσεις που περιλαμβάνουν άτομα που ενδέχεται να μην έχουν λάβει το αρχικό μήνυμα και τα αρχεία του ή απαντήσεις σε άτομα που γνωρίζετε ότι θα σας ζητήσουν να στείλετε ξανά τα συνημμένα; Η εφαρμογή Mac Mail μπορεί να κάνει μια εξαίρεση και να στείλει πλήρη αρχεία.

Αντικαταστήστε τα ονόματα αρχείων κειμένου με πλήρη συνημμένα

Για να επισυνάψετε τα συνημμένα του αρχικού μηνύματος στην απάντησή σας στην εφαρμογή Mail για λειτουργικά συστήματα Mac OS X ή macOS:

  1. Ανοίξτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει τα συνημμένα στην εφαρμογή " Αλληλογραφία" .
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Απάντηση χωρίς να επισημάνετε οποιοδήποτε τμήμα του κειμένου. Το συνημμένο μειώνεται μόνο σε ένα όνομα αρχείου κειμένου και στο αναφερόμενο πρωτότυπο κείμενο στην απάντηση. Εάν πρέπει να επισημάνετε και να επισημάνετε επιλεκτικά, επισημάνετε επίσης το επιθυμητό συνημμένο.
  3. Επιλέξτε Επεξεργασία > Συνημμένα > Συμπερίληψη αρχικών συνημμένων στο Απάντηση από το μενού για να αντικαταστήσετε το όνομα του αρχείου κειμένου με το πλήρες συνημμένο στην απάντησή σας.
  4. Προσθέστε τυχόν επιπλέον μηνύματα ή πληροφορίες στην απάντηση.
  5. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Αποστολή .

Μπορείτε να καταργήσετε τα συνημμένα και να τα αντικαταστήσετε με ονόματα αρχείων επιλέγοντας ξανά την επιλογή Επεξεργασία > Συνημμένα > Συμπεριλάβετε τα πρωτότυπα συνημμένα στην απάντηση .