Τα καλύτερα πρότυπα της Πάσχα της Microsoft και τα εκτυπώσιμα

Η Microsoft διαθέτει δωρεάν πρότυπα για το Πάσχα, όπως έτοιμα εκτυπώσιμα για μια εκδήλωση, δείπνο ή κυνήγι αυγών. Το Microsoft Word άλλαξε πρόσφατα τον τρόπο πρόσβασης στα πρότυπα. Αντί να ψάχνει για τον ιστότοπό του στο διαδίκτυο, οι χρήστες έχουν πλέον πρόσβαση σε ένα πρότυπο μέσα από ένα πρόγραμμα. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό για κάθε μία από τις παρακάτω προτάσεις προτύπου.

Εκτός από τα πρότυπα εδώ, μπορεί να σας ενδιαφέρουν και τα καλύτερα πρότυπα της Άνοιξης της Microsoft . Μπορεί να σας ενδιαφέρει το καλύτερο ημερολόγιο και τα πρότυπα του Microsoft και τα εκτυπώσιμα αρχεία της Microsoft . Ή αναζητήστε πρόσθετους πόρους στη συλλογή μας των προτύπων του Office.

01 από 10

Εκτυπώσιμο πρότυπο αναγγελίας φτιαγμένου από το Easter Egg Hunt για το Microsoft Word

Πρότυπο Ανακοίνωσης Φυλλοπρεπής Φαγητού Πάσχας για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αν ένα κλασικό κυνήγι αυγών είναι στο πρόγραμμα των εκδηλώσεών σας, σκεφτείτε να του δώσετε μια σωστή εισαγωγή. Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν τις πληροφορίες από ένα έγγραφο όπως αυτό το εκτυπώσιμο πρότυπο αναγγελίας φαλαινών του Πάσχου για το αυγό του Πάσχα για το Microsoft Word. Το φόντο έχει μια πτώση κλίσης σε αυτό, το οποίο επιτρέπει στις λεπτομέρειες του κειμένου σας να ξεχωρίζουν πραγματικά.

Κατευθύνσεις

  1. Ανοίξτε το Microsoft Word και επιλέξτε Νέο έγγραφο
  2. Στη συνέχεια, αναζητήστε το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί

02 από 10

Έγγραφο χαρτιού χαρτιού πασχαλιάς ή πρότυπο εκτύπωσης για το Microsoft Word

Ευχετήριες κάρτες για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Η αλληλογραφία σας μπορεί να αντικατοπτρίζει τις εποχιακές διακοπές ή άλλα ενδιαφέροντα με αυτό το πρότυπο χαρτιού χαρτιού πασχαλιάς ή το εκτυπώσιμο για το Microsoft Word. Μπορείτε να επιλέξετε ένα σχέδιο που εκτυπώνει δύο φύλλα σε μια σελίδα ή ένα πλήρες φύλλο.

Κατευθύνσεις

  1. Ανοίξτε το Microsoft Word
  2. Επιλέξτε Αρχείο - Νέο για να αναζητήσετε το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί

03 από 10

Διασκεδαστικό πρόγευμα για το μεσημεριανό δείπνο του Πάσχα του Μπάνιου ή για εκτύπωση για το Microsoft Word

Διασκεδαστικό πρόγευμα για το μεσημεριανό δείπνο του Πάσχα του Μπάνιου για το Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Εάν το πάρτυ του Πάσχα μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιο διασκεδαστικό ντεκόρ, μοιραστείτε αυτό το Πρότυπο μενού με το Πασχαλινό Δείπνο Μπάνιου ή το Εκτυπώσιμο για το Microsoft Word.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μαζί με το παρακάτω πρότυπο, για κάρτες ονομάτων για να κάνετε τους επισκέπτες να αισθάνονται ξεχωριστά. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πρότυπα, μπορείτε να προσαρμόσετε τη γραμματοσειρά κειμένου και άλλα στοιχεία για να προσθέσετε το βερνίκι και τον χαρακτήρα που θέλετε.

Κατευθύνσεις

  1. Ανοίξτε το Microsoft Word
  2. Επιλέξτε Νέα και μετά αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί

04 από 10

Ετικέτες ονόματος πασχαλινών κουνελιών ή πρόγευμα Party Party Cards Template για το Microsoft Word

Ετικέτες ονόματος πασχαλινών κουνελιών ή πρόγευμα Party Party Cards Template για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτές οι εκτυπώσιμες ετικέτες Easter Rabbit Name ή Dinner Party Place Cards για το Microsoft Word είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να αναγνωρίσετε κάθε συμμετέχοντα στο δείπνο ή στο πάρτυ σας.

Είτε πρόκειται για πτυσσόμενες κάρτες δείπνου είτε για αυτοκόλλητες ετικέτες, εξαρτάται μόνο από το ποιο διάτρητο προϊόν μπορεί να εκτυπωθεί, όπως αυτά που προσφέρει η Avery. Ή, πηγαίνετε πραγματικά λιτή και απλά εκτυπώστε τα σε τακτική χαρτί και βγείτε από το παλιό ψαλίδι.

Κατευθύνσεις

  1. Ανοίξτε το Microsoft Word
  2. Επιλέξτε Αρχείο - Νέα για να αναζητήσετε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί

05 από 10

Δωρεάν εκτυπώσιμο πρότυπο πρόσκλησης για το λαγουδάκι του Πάσχα για το Microsoft Word

Δωρεάν εκτυπώσιμο πρότυπο πρόσκλησης για το λαγουδάκι του Πάσχα για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Τα παιδιά μπορούν να μετρήσουν ή να γράψουν σε αυτό το εκτυπώσιμο πρότυπο πρόσκλησης για το λαγουδάκι του Πάσχα για το Microsoft Word. Ανάλογα με τους εορτασμούς και το χρονοδιάγραμμα του Πάσχα, αυτό θα μπορούσε να έρθει στο χέρι διασκεδαστικά παιδιά.

Κατευθύνσεις

  1. Ανοίξτε το Microsoft Word
  2. Επιλέξτε Αρχείο - Νέα για να αναζητήσετε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί

06 από 10

Κομψό πρότυπο ευχετήριας κάρτας πασχαλιάς ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Word

Κομψό πρότυπο ευχετήριων καρτών πασχαλιού για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτή η εποχή του Πάσχα, μπορεί να έχετε ένα μήνυμα που θα εκφράζεται καλύτερα από αυτό το κομψό ευχετήριες κάρτες ευχετήριων καρτών του Πάσχα ή το εκτυπώσιμο για το Microsoft Word.

Αν δεν σας αρέσει το μήνυμα που περιλαμβάνεται ήδη σε αυτό το πρότυπο, λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να προσθέσετε ένα δικό σας μήνυμα μόλις το πρότυπο μεταφορτωθεί. Με αυτόν τον τρόπο, κάρτες όπως αυτές μπορούν να γίνουν ένα πραγματικά προσαρμοσμένο συναίσθημα.

Τέσσερις φορές τέτοιες κάρτες τυπώνονται απλά ως μία σελίδα, διπλωμένες μία φορά και στη συνέχεια διπλωμένες ξανά, έτσι ώστε το μήνυμα να καταλήγει στο εσωτερικό και η εικόνα λουλουδιών στο κάλυμμα.

Κατευθύνσεις

  1. Ανοίξτε το Microsoft Word
  2. Επιλέξτε Αρχείο - Νέα για να αναζητήσετε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί

07 από 10

Πρότυπο καρτών αυγών και λαγουδάκις ή εκτυπώσιμων για το Microsoft Word

Πολύχρωμα αυγά Πάσχα και Κάρτα Μπάνιου για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το πολύχρωμο πρότυπο για το αυγό του Πάσχα και το λαγουδάκι ή το εκτυπώσιμο για το Microsoft Word είναι ένας λαμπρός τρόπος για να στείλετε χαιρετισμούς του Πάσχα σε νέους και ηλικιωμένους.

Όπως και με άλλα πρότυπα, μπορείτε να προσαρμόσετε το μήνυμα σε αυτό το πρότυπο για να το κάνετε αυτό ένα εξατομικευμένο χαιρετισμό διακοπών.

Κατευθύνσεις

  1. Ανοίξτε το Microsoft Word
  2. Επιλέξτε Αρχείο - Νέα για να αναζητήσετε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί

08 από 10

Πολύχρωμο πρότυπο κάρτας πασχαλινής κάρτας ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Word

Πολύχρωμη κάρτα καλαθιού για Πάσχα για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Στείλτε τα χαιρετισμούς ή την εκτίμησή σας με αυτό το εικονογραφημένο Πολύχρωμο Πρότυπο Καλαθιού Πάσχα ή Εκτυπώσιμη ή Microsoft Word.

Κατευθύνσεις

  1. Ανοίξτε το Microsoft Word
  2. Επιλέξτε Αρχείο - Νέα για να αναζητήσετε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί

09 από 10

Πτυσσόμενο πρότυπο πρόσκλησης για κυνήγι αυγών του Πάσχα ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Word

Πτυσσόμενο πρότυπο προσέλκυσης αυγών του Πάσχα για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το πτυσσόμενο πρότυπο πρόσκλησης αυγών του Πασχαλινά αυγού ή το εκτυπώσιμο για το Microsoft Word είναι ένα άλλο εκτυπώσιμο που μπορείτε να διαλέξετε για να πάρετε τα παιδιά ενθουσιασμένοι για την εκδήλωση.

Αυτή η πρόσκληση είναι σε ένα κλασικό, διπλωμένο στυλ που μπορείτε να παραδώσετε στην πόρτα κάποιου ή να στείλετε ταχυδρομικά, αλλά μπορείτε επίσης να το στείλετε ως ψηφιακή πρόσκληση.

Κατευθύνσεις

  1. Ανοίξτε το Microsoft Word
  2. Επιλέξτε Αρχείο - Νέα για να αναζητήσετε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί

10 από 10

Πρότυπο πρότυπο φακέλου για το πασχαλινό πασχαλινό ή για εκτύπωση για το Microsoft Word

Πρότυπο πρότυπο φακέλου για το πασχαλινό πασχαλινό ή για εκτύπωση για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Δώστε ένα χρηματικό δώρο ή στείλτε μια επιστολή με αυτό το ελεύθερο Πρότυπο Παλιού Πάσχας Μπάνιου ή Εκτυπώσιμο για το Microsoft Word. Αυτή είναι μια διασκεδαστική εναλλακτική λύση για την προσφορά καραμελών ή ενός πασχαλινιού σε αυτό το Πάσχα.

Κατευθύνσεις

  1. Ανοίξτε το Microsoft Word
  2. Επιλέξτε Αρχείο - Νέα για να αναζητήσετε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.