Κατανόηση του GigJam και του τρόπου λειτουργίας του Office 365

Μειώστε το Bloat αρχείων και εξομοιώνετε τον τρόπο με τον οποίο μοιράζεστε πληροφορίες

Εάν δεν είστε τόσο εξοικειωμένοι με το Office 365 όπως και με τις πιο παραδοσιακές ή επιτραπέζιες εκδόσεις του Word, Excel, PowerPoint και άλλου λογισμικού στη σουίτα του Office, ίσως θελήσετε να ξεκινήσετε εδώ: Κατανόηση των συνδρομών λογισμικού του Office και της Γρήγορης Σύγκρισης της Microsoft Γραφείο 365 Σχέδια .

Τη στιγμή της γραφής, το GigJam βρίσκεται σε κατάσταση προεπισκόπησης. Για να συμμετάσχετε, μπορείτε να ζητήσετε μια πρόσκληση από τη Microsoft.

Παραγωγικότητα στο Μοριακό Επίπεδο

Ποτέ δεν έχετε σκεφτεί ποτέ τα έγγραφά σας στο Word, το Excel, το PowerPoint ή το Outlook ως ένα σύστημα μορίων που συνεργάζονται, αλλά η Microsoft κάνει λόγο για το καινοτόμο εργαλείο συνεργασίας GigJam.

Αυτό συμβαίνει επειδή το GigJam σας επιτρέπει να εργάζεστε και να μοιράζεστε δεδομένα σε μια ποικιλία εφαρμογών και υπηρεσιών με έναν ιδιαίτερα προσαρμοσμένο τρόπο. Αυτή η προσαρμογή καταλήγει στη μεταχείριση κάθε στοιχείου σε ένα έγγραφο, για παράδειγμα, ως "μόριο εργασίας".

Εδώ είναι αυτό που μπορεί να μοιάζει στην πράξη. Από τη διεπαφή του Office 365 και χρησιμοποιώντας την εφαρμογή GigJam, μπορείτε να αναδείξετε ένα σύνολο έργων, εγγράφων ή δεδομένων. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σας, θα μπορούσατε να περιγράψετε πληροφορίες που θέλετε να μοιραστείτε με άλλους. Εάν υπάρχει κάτι στον κύκλο που θέλετε να παραλείψετε, απλά σχεδιάστε ένα "Χ" μέσα από αυτό.

Στη συνέχεια, θα μπορούσατε να μοιραστείτε στιγμιαία τις δημιουργίες σας GigJam, επιτρέποντάς σας να μειώσετε το φούσκωμα των αρχείων που ενδέχεται να διαχειρίζεστε στα έργα σας.

Μια συνέχεια των άλλων προσπαθειών συνεργασίας της Microsoft

Παρόλο που η GigJam διαφέρει από τα άλλα εργαλεία συνεργασίας της Microsoft σε αυτήν την απόκλιση, εξακολουθεί να αποτελεί επέκταση αυτών των άλλων εργαλείων.

Για παράδειγμα, το Office 2016 σηματοδότησε την πρώτη συνεργασία σε πραγματικό χρόνο με άλλους συγγραφείς στο Microsoft Word. Η Microsoft έχει επίσης αποκτήσει το Skype, μια δημοφιλής πλατφόρμα συνεργασίας. Σε νεότερες εκδόσεις του Office, το Skype μπορεί να ενσωματωθεί με το Microsoft Word .

Τύποι εργασιών που θα μπορούσατε να ολοκληρώσετε χρησιμοποιώντας το Office 365 και το GigJam

Η εργασία με τα δεδομένα στο Office 365 και με την πρόσθετη βοήθεια του GigJam θα μπορούσε να είναι ένας παίκτης αλλαγής παιχνιδιών για πολλούς ανθρώπους, ακόμα και μόνο για ορισμένα καθήκοντα.

Εξάλλου, ενώ η αποθήκευση πληροφοριών ως εγγράφου μπορεί να είναι βολική, υπάρχουν επίσης αρκετοί χρόνοι όταν η δομή αυτή εμποδίζει αποτελεσματικά την εργασία.

Ακολουθούν ορισμένοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GigJam στο λογαριασμό σας στο Office 365 για να εργαστείτε σε "μοριακό επίπεδο":

Για να τονίσουμε τις δυνατότητες, εδώ είναι ο τρόπος με τον οποίο ο γενικός διευθυντής Computing Computing της Microsoft, Vijay Mital, εξηγεί στο GigJam:

"Σήμερα, είναι δύσκολο να πάρεις αυτό που δουλεύεις και να μοιραστείς μόνο μερικά από αυτά στιγμιαία με κάποιον άλλο. Αυτό σημαίνει ότι χάνεις ευκαιρίες για να επιταχύνεις την εργασία, να εισάγεις spot ή να κλείνεις άμεσα τις ενέργειες. άτομο στο τραπέζι για να σας βοηθήσει να απαντήσετε σε ένα επείγον μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πελάτη, αλλά δεν θέλετε να παραδώσετε το τηλέφωνό σας σε περίπτωση που χτυπήσει Αποστολή, πλοηγηθείτε πίσω ή δείτε ποιος είναι στη γραμμή cc: line. λίγες ρήτρες σε μια σύμβαση χωρίς να αφήσετε ολόκληρο το αρχείο πίσω.Τέλος, δεν μπορείτε να πάρετε αυθόρμητα μερικές εντολές Salesforce και τα σχετικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook και να έχετε έναν πωλητή να σας βοηθήσει να ενημερώσετε τις πληροφορίες απευθείας στις φόρμες χωρίς να στείλετε τις ευαίσθητες τιμές και τα στοιχεία του πελάτη . "

Αυτοί είναι μόνο μερικοί τρόποι για να εκμεταλλευτείτε το GigJam προκειμένου να εργαστείτε καλύτερα ως ομάδα ή να κάνετε περισσότερα από μόνος σας. Αρκετά δροσερό, σωστά;

Διαθέσιμες εφαρμογές και υπηρεσίες

Παίρνει ακόμα πιο δροσερό όταν συνειδητοποιείτε τη γκάμα των εργαλείων που μπορεί να λειτουργήσει η GigJam. Εκτός από τα βασικά προγράμματα λογισμικού γραφείου όπως το Word, το Excel, το PowerPoint και το Outlook, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GigJam με υπηρεσίες που κυμαίνονται από LinkedIn έως Salesforce, για να αναφέρουμε μόνο ένα ζευγάρι.

Λάβετε υπόψη ότι όσοι μοιράζεστε πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε το GigJam για να δείτε τις πληροφορίες που στέλνετε.

Διαθέσιμες πλατφόρμες

Παρόλο που το Office 365 μπορεί να λειτουργήσει στις περισσότερες επιτραπέζιες και κινητές συσκευές, το GigJam είναι αρχικά διαθέσιμο σε Windows, Mac και iOS.

Ωστόσο, η όλη ιδέα του GigJam είναι ότι πρέπει να σας βοηθήσουν να κάνετε τα πράγματα ανεξάρτητα από τη συσκευή στην οποία εργάζεστε.