Χρησιμοποιήστε το προεπιλεγμένο χαρτί στα Windows Mail ή στο Outlook Express

Επιλογές χαρτιού διαθέσιμες σε παλαιότερες εκδόσεις

Οι παλαιότερες εκδόσεις των Windows Live Mail, του Windows Mail και του Outlook Express σάς επιτρέπουν να ορίσετε το προεπιλεγμένο χαρτοφυλάκιο που εφαρμόζεται αυτόματα όταν ξεκινάτε τη σύνταξη ενός νέου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ωστόσο, το Mail for Windows 10 δεν περιλαμβάνει την επιλογή χρήσης χαρτιού. Εάν χρησιμοποιείτε αυτή την έκδοση, οι παρακάτω οδηγίες δεν ισχύουν. Εάν δεν εμφανίζεται μια επιλογή Εργαλεία στην έκδοση του Windows Live Mail ή του Windows Mail, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρτικά.

Χρησιμοποιώντας χαρτικά, όχι μόνο μπορείτε να στείλετε τέλεια χαιρετισμούς Χριστουγέννων ή συγχαρητήρια για τα γενέθλια, αλλά μπορείτε επίσης να ομορφύνετε το καθημερινό email με πολλούς τρόπους. Γιατί να μην το κάνετε από προεπιλογή με κάθε μήνυμα;

Χρησιμοποιήστε το προεπιλεγμένο χαρτί στο Windows Live Mail, στο Windows Mail ή στο Outlook Express

Για να κάνετε μια συσκευή χαρτιού προεπιλογή για νέα μηνύματα στο Windows Live Mail, Windows Mail ή Outlook Express:

Το προεπιλεγμένο χαρτοφυλάκιο δεν χρησιμοποιείται όταν απαντάτε σε ένα μήνυμα στα Windows Live Mail, Windows Mail ή Outlook Express, αλλά μπορείτε να εφαρμόσετε χειροκίνητα ένα χαρτικά.

Χρησιμοποιήστε διάφορα χαρτικά για ένα μήνυμα

Φυσικά, μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε μηνύματα που δεν χρησιμοποιούν χαρτικά ακόμη και αν έχετε ορίσει προκαθορισμένη χαρτικά.

Δημιουργήστε ένα νέο μήνυμα που δεν χρησιμοποιεί χαρτικά στο Outlook Express

Για να δημιουργήσετε ένα νέο μήνυμα που δεν χρησιμοποιεί το προεπιλεγμένο σας ή οποιοδήποτε άλλο χαρτικά στο Outlook Express: