Φωτογραφίες του συστήματος Onkyo Envision Cinema LS-B50

01 από 08

Onkyo Envision Κινηματογράφος LS-B50 Φωτογραφίες συστήματος ήχου μπαρ

Φωτογραφία του πακέτου συστήματος Onkyo LS-B50 Sound Bar. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Το Onkyo Envision Cinema LS-B50 είναι ένα σύστημα ήχου δύο συστατικών αποτελούμενο από μια μονάδα ηχητικής μπάρας και ασύρματο υπογούφερ . Ως συμπλήρωμα στην ανασκόπηση μου για το LS-B50, παρουσιάζω μια σειρά φωτογραφιών που παρουσιάζουν τα χαρακτηριστικά, τις συνδέσεις και τα αξεσουάρ της. Σημείωση: Στην τελευταία σελίδα αυτής της παρουσίασης φωτογραφιών παρέχεται σύνδεσμος προς την επισκόπηση.

Για να ξεκινήσει αυτή η ματιά στο Onkyo LS-B50 είναι μια ματιά σε ολόκληρο το σύστημα και με τα παρεχόμενα αξεσουάρ και τεκμηρίωση.

Εκτός από τις μονάδες Sound Bar και Subwoofer, στην οθόνη εμφανίζονται επίσης το τηλεχειριστήριο και ο αποσπώμενος μετασχηματιστής εναλλασσόμενου ρεύματος, το καλώδιο τροφοδοσίας, τα πρόσθετα καλώδια σύνδεσης, το πρότυπο τοποθέτησης σε τοίχο και η τεκμηρίωση.

Για μια πιο προσεκτική εμφάνιση και εξήγηση των παρεχόμενων αξεσουάρ, προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

02 από 08

Onkyo Envision Cinema LS-B50 Σύστημα Sound Bar - Αξεσουάρ / Τεκμηρίωση

Φωτογραφία του συστήματος Onkyo LS-B50 Sound Bar - Αξεσουάρ και τεκμηρίωση. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια πολύ πιο προσεκτική ματιά σε όλα τα εξαρτήματα και την τεκμηρίωση που περιλαμβάνονται στο πακέτο ήχου Onkyo LS-B50 / ασύρματο υπογούφερ.

Ξεκινώντας από την αριστερή πλευρά της φωτογραφίας και κατεβαίνοντας, υπάρχουν τρία εγχειρίδια χρήσης (ισπανικά, γαλλικά, αγγλικά) μαζί με το IR Flasher, το ψηφιακό οπτικό καλώδιο , το στερεοφωνικό καλώδιο ήχου 3.5mm και το τηλεχειριστήριο.

Η μετακίνηση στο κέντρο της φωτογραφίας είναι ένα πρότυπο τοποθέτησης σε τοίχο (αν αποφασίσετε να επωφεληθείτε από αυτήν την επιλογή), τη φόρμα εγγραφής προϊόντος, το καλώδιο τροφοδοσίας υπογούφερ και την αποσπώμενη τροφοδοσία ρεύματος και το καλώδιο τροφοδοσίας της μονάδας γραμμής ήχου.

Τέλος κινούμενο προς τα δεξιά, είναι ένα διαφημιστικό φυλλάδιο για ακουστικά Onkyo και με έγγραφα ασφαλείας, τραπέζια, μαξιλαράκια και βίδες.

Για μια ματιά στην εμπρόσθια και οπίσθια όψη της ενότητας της μπάρας ήχου του συστήματος LS-B50, προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

03 του 08

Onkyo Envision Cinema LS-B50 Σύστημα Sound Bar - Μονάδα Sound Bar - Μπροστά / Πίσω

Onkyo LS-B50 Σύστημα Sound Bar - Φωτογραφία τόσο της μπροστινής όσο και της οπίσθιας όψης της μονάδας ήχου. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εδώ είναι μια σύνθετη φωτογραφία της μονάδας μπάρας ήχου του συστήματος LS-B50 που δείχνει τόσο το μπροστινό όσο και το πίσω μέρος. Η κορυφαία φωτογραφία είναι μια πρόσοψη, ενώ η κάτω φωτογραφία δείχνει τι φαίνεται η μπάρα ήχου από το πίσω μέρος.

Οι διαστάσεις της γραμμής ήχου είναι: 35,8 ιντσών (W), 3,76 ιντσών (H) και 3,5 ιντσών (D).

Πίσω από τη μπροστινή γωνία του ηχείου, η μπάρα ήχου περιλαμβάνει έξι ηχεία, που περιλαμβάνουν δύο ομάδες πλήρους εμβέλειας και ένα tweeter για κάθε πλευρά. Επίσης, υπάρχουν δύο επιπλέον ηχεία πλήρους εμβέλειας, ένα τοποθετημένο σε κάθε άκρο της μπάρας ήχου που βλέπει προς τα έξω προς τα πλάγια (δεν είναι ορατό σε αυτή τη φωτογραφία).

Κάθε ηχείο και tweeter τροφοδοτούνται από τον δικό του ενισχυτή.

Επίσης, υπάρχει μια σειρά από ενσωματωμένα χειριστήρια και ενδεικτικές λυχνίες κατάστασης που είναι τοποθετημένες στην κορυφή της γραμμής ήχου, οι οποίες θα εμφανίζονται λεπτομερώς στην επόμενη φωτογραφία της αναφοράς.

Στην κάτω φωτογραφία υπάρχει μια ματιά στο πίσω μέρος του τμήματος ήχου της LS-B50. Οι παρεχόμενες συνδέσεις είναι τοποθετημένες στα δύο τμήματα των εσοχών απλά αριστερά και δεξιά του κεντρικού τμήματος της μπάρας ήχου.

Για μια πιο προσεκτική ματιά στα χειριστήρια και στις συνδέσεις που παρέχονται στη μονάδα ήχου της μονάδας LS-B50, προχωρήστε στις επόμενες τρεις φωτογραφίες ...

04 του 08

Onkyo Envision Cinema LS-B50 Σύστημα Sound Bar - Έλεγχοι

Onkyo LS-B50 Σύστημα Sound Bar - Φωτογραφία των ενσωματωμένων χειριστηρίων στη μονάδα μπάρας ήχου. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια ματιά στα χειριστήρια στο πάνω μέρος της μονάδας μπάρας ήχου του συστήματος Onkyo LS-B50.

Ξεκινώντας από την αριστερή πλευρά εμφανίζονται τα LED κατάστασης εισόδου, με το πλήκτρο επιλογής εισόδου ακριβώς δεξιά από τους δείκτες.

Τα κουμπιά - και + ελέγχουν την ένταση του κεντρικού συστήματος.

Η μετακίνηση προς τα δεξιά είναι το κουμπί επιλογής Λειτουργία ήχου - ακολουθούμενη από τις λυχνίες LED της λειτουργίας ήχου (Μουσική, Ειδήσεις, Ταινία).

Τέλος, στην άκρα δεξιά βρίσκεται η ενδεικτική λυχνία Dolby Digital LED η οποία ανάβει όταν ανιχνευτεί ένα σήμα Dolby Digital encoded.

Ένα πράγμα που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι όλα αυτά τα κουμπιά είναι επίσης διπλότυπα στο παρεχόμενο ασύρματο τηλεχειριστήριο. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να επισημάνω είναι ότι σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, αυτά τα κουμπιά είναι πολύ δύσκολο να δούμε.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

05 του 08

Onkyo Envision Cinema LS-B50 Σύστημα Sound Bar - Συνδέσεις ήχου

Onkyo LS-B50 Σύστημα ήχου μπαρ - Φωτογραφία των συνδέσεων ήχου. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εμφανίζονται σε αυτή τη σελίδα οι συνδέσεις εισόδου μόνο για ήχο που παρέχονται με το σύστημα LS-B50, οι οποίες βρίσκονται ελαφρά αριστερά από το κέντρο του πίσω πλαισίου της μονάδας ήχου.

Στη δεξιά πλευρά της φωτογραφίας, μπορείτε να δείτε τις ετικέτες εισόδου (δεν εστιάζεται σε αυτή τη φωτογραφία).

Από την κορυφή προς τα κάτω είναι ένα ψηφιακό ομοαξονικό , ένα ψηφιακό οπτικό και ένα αναλογικό ήχο (3,5mm).

Αυτές οι εισόδους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη σύνδεση ήχου από πηγές, όπως DVD players, καλωδιακά κιβώτια κλπ ... που έχουν αυτούς τους τύπους συνδέσεων. Επίσης, η αναλογική είσοδος ήχου 3,5 mm μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση ψηφιακών συσκευών αναπαραγωγής ήχου.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

06 του 08

Σύστημα ήχου Onkyo Envision Cinema LS-B50 - Σύνδεση USB

Onkyo LS-B50 Σύστημα Sound Bar - Φωτογραφία σύνδεσης USB. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εδώ υπάρχει μια φωτογραφία του αισθητήρα IR και συνδέσεις USB που βρίσκονται στη δεξιά πλευρά του πίσω πίνακα.

Η θύρα IR είναι η μικρή σύνδεση τύπου mini-jack στην κορυφή. Αυτό για τη σύνδεση του παρεχόμενου καλωδίου "φλας" του αισθητήρα IR.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή, συνδέστε το άκρο του μίνι βύσματος του καλωδίου στην απεικονιζόμενη είσοδο και, στη συνέχεια, τοποθετήστε το άλλο άκρο κοντά στον αισθητήρα IR της τηλεόρασής σας.

Μόλις γίνει αυτό, το τηλεχειριστήριο μπορεί ακόμα να επικοινωνεί με την τηλεόραση, ακόμη και αν η μπάρα ήχου μπλοκάρει φυσικά τον αισθητήρα IR της τηλεόρασης.

Εάν ο ήχος δεν αποκλείει τον αισθητήρα IR της τηλεόρασης, δεν έχετε χρησιμοποιήσει αυτήν την επιλογή.

Ακριβώς κάτω από τη σύνδεση καλωδίου "φλας" του αισθητήρα IR είναι η θύρα USB. Η θύρα USB παρέχεται για πρόσβαση σε μουσικό περιεχόμενο από συμβατές φορητές συσκευές, όπως οι μονάδες Flash .

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

07 του 08

Onkyo Envision Cinema LS-B50 Σύστημα Sound Bar - Ασύρματη Υπο-Τρίκλινη Προβολή

Onkyo LS-B50 Σύστημα Sound Bar - Φωτογραφία της μπροστινής, κάτω και οπίσθιας όψης του ασύρματου υπογούφερ. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εμφανίζεται σε αυτή τη σελίδα μια όψη του μπροστινού, της πλευράς και της πίσω πλευράς του ασύρματου υπογούφερ που παρέχεται με το σύστημα ηχείων Onkyo LS-B50 Sound Bar.

Το υπογούφερ έχει ένα μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα στο μπροστινό μέρος και πίσω και έχει ένα κάλυμμα από ύφασμα μπροστά, ωστόσο, ο πραγματικός οδηγός μπάσων 6,5 ιντσών βρίσκεται στο κάτω μέρος.

Το υπογούφερ είναι σχεδιασμός Bass Reflex ο οποίος έχει, εκτός από τον οδηγό downfiring, και μια προς τα κάτω τοποθετημένη θύρα για την ενίσχυση της απόκρισης χαμηλής συχνότητας.

Επίσης, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία του οπίσθιου τμήματος του υπογούφερ, δεν υπάρχουν συνδέσεις εισόδου ή ρυθμίσεων ρύθμισης ήχου, υπάρχει μόνο υποδοχή ρεύματος εναλλασσόμενου ρεύματος και κουμπί ασύρματης σύνδεσης. Το υπογούφερ λαμβάνει ασύρματα σήματα εισόδου και ρύθμισης του ήχου μέσω της τεχνολογίας μετάδοσης Bluetooth από τη μονάδα ήχου της μονάδας LS-B50. Το υπογούφερ βρίσκεται σε μόνιμη κατάσταση αναμονής και ενεργοποιείται μόνο όταν εντοπιστεί ένα επαρκές σήμα χαμηλής συχνότητας.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό το υπογούφερ θα λειτουργεί μόνο με τη μονάδα ήχου LS-B50 ή με άλλες μονάδες ήχου που ονομάζονται Onkyo.

Για μια ματιά στο τηλεχειριστήριο που παρέχεται με το σύστημα LS-B50, προχωρήστε στην επόμενη και την τελευταία φωτογραφία σε αυτό το προφίλ ...

08 από 08

Onkyo Envision Cinema LS-B50 Σύστημα Sound Bar - Τηλεχειριστήριο

Σύστημα ήχου Onkyo LS-B50 - Φωτογραφία του τηλεχειριστηρίου. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια φωτογραφία του ασύρματου τηλεχειριστηρίου που παρέχεται με το Onkyo LS-B50 Sound Bar System.

Ξεκινώντας από την επάνω αριστερή πλευρά βρίσκεται το πλήκτρο ON / Standby και στην επάνω δεξιά πλευρά το πλήκτρο Mute.

Μετακίνηση είναι τα κουμπιά επιλογής εισόδου (TV, USB, Bluetooth).

Ακολουθούν οι έλεγχοι έντασης ήχου Subwoofer κύριου όγκου, μαζί με το πλήκτρο πρόσβασης για τη λειτουργία Ήχος (Μουσική, Νέα, Ταινία).

Προχωρώντας πιο κοντά στο κέντρο του τηλεχειριστηρίου είναι τα κουμπιά ελέγχου έντασης ήχου και κουμπιά ελέγχου αναπαραγωγής για πηγές Bluetooth.

Τέλος, στο κάτω μέρος του τηλεχειριστηρίου υπάρχουν τα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την αναπαραγωγή περιεχομένου μουσικής που έχει πρόσβαση από πηγές USB (όπως μια μονάδα flash).

Τελική λήψη

Όπως μπορείτε να δείτε από αυτό το προφίλ φωτογραφιών, το Onkyo Envision LS-B50 αποτελείται από μια μπάρα ήχου και ασύρματο υπογούφερ.

Αυτό το σύστημα είναι πολύ εύκολο στη ρύθμιση και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει καλύτερο ήχο για την εμπειρία προβολής της τηλεόρασής σας. Η μπάρα ήχου μπορεί να τοποθετηθεί σε ράφι ή να τοποθετηθεί σε έναν τοίχο (που προτιμάται) πάνω ή κάτω από μια τηλεόραση. Το πλάτος περίπου 36 ιντσών συμπληρώνει φυσικά και ηχητικά τις τηλεοράσεις με μεγέθη οθόνης 32 έως 47 ιντσών.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές του LS-B50, καθώς και μια αξιολόγηση της απόδοσής του, διαβάστε την συνοδευτική επισκόπηση