Πώς να δημιουργήσετε μια υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook 2016

Αγοράστε τον εαυτό σας ή εκφράστε την προσωπικότητά σας με μια υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Οι υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένας τρόπος να εξατομικεύσετε ή να μαρκαρίσετε το email σας. Το Outlook 2013 και το Outlook 2016 σας δίνουν έναν τρόπο να δημιουργήσετε εξατομικευμένες υπογραφές για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιλαμβάνουν κείμενο, εικόνες, ηλεκτρονική επαγγελματική κάρτα, λογότυπο ή εικόνα της χειρόγραφης υπογραφής σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε το Outlook έτσι ώστε μια υπογραφή να προστίθεται αυτόματα σε όλα τα εξερχόμενα μηνύματα ή μπορείτε να επιλέξετε ποια μηνύματα θα περιλαμβάνουν μια υπογραφή. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε από πολλές υπογραφές για να επιλέξετε το σωστό για τον παραλήπτη.

Ακολουθεί ένα βήμα προς βήμα φροντιστήριο, με στιγμιότυπα οθόνης, για να σας καθοδηγήσει στη δημιουργία μιας υπογραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook 2016.

Σημείωση: Εάν διαθέτετε λογαριασμό Microsoft Office 365 και χρησιμοποιείτε το Outlook.com στον ιστό, πρέπει να δημιουργήσετε μια υπογραφή σε κάθε μία.

01 του 06

Κάντε κλικ στο Αρχείο

Η Microsoft, Inc.

Κάντε κλικ στην καρτέλα Αρχείο στην κορδέλα στην κορυφή της οθόνης του Outlook.

02 του 06

Επιλέξτε Επιλογές

Κάντε κλικ στην επιλογή "Επιλογές". Η Microsoft, Inc.

Επιλέξτε Επιλογές στον αριστερό πίνακα.

03 του 06

Κάντε κλικ στην επιλογή Υπογραφές

Η Microsoft, Inc.

Μεταβείτε στην κατηγορία αλληλογραφίας στον αριστερό πίνακα και κάντε κλικ στο κουμπί Υπογραφές .

04 του 06

Επιλέξτε Νέα υπογραφή

Η Microsoft, Inc.

Κάντε κλικ στο στοιχείο Νέα στη επιλογή Επιλογή υπογραφής για επεξεργασία .

05 του 06

Ονομάστε την υπογραφή

Η Microsoft, Inc.

Εισαγάγετε ένα όνομα για τη νέα υπογραφή στο παρεχόμενο πεδίο. Εάν δημιουργείτε υπογραφές για διαφορετικούς λογαριασμούς - για δουλειά, προσωπική ζωή, οικογένεια ή πελάτες - ονομάστε ανάλογα. Μπορείτε να ορίσετε διαφορετικές προεπιλεγμένες υπογραφές για λογαριασμούς και να επιλέξετε την υπογραφή για κάθε μήνυμα από ένα μενού.

Κάντε κλικ στο κουμπί OK .

06 του 06

Προσθέστε τα περιεχόμενα υπογραφής

Η Microsoft, Inc.

Πληκτρολογήστε το κείμενο για την υπογραφή σας στην ενότητα Επεξεργασία υπογραφής . Μπορεί να περιλαμβάνει τα στοιχεία επικοινωνίας σας, τα κοινωνικά δίκτυα, έναν σύνδεσμο, μια προσφορά ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θέλετε να μοιραστείτε.

Χρησιμοποιήστε τη γραμμή εργαλείων μορφοποίησης για να μορφοποιήσετε το κείμενο ή να εισαγάγετε μια εικόνα στην υπογραφή σας .

Κάντε κλικ στο κουμπί OK .