Πώς να ενημερώσετε το λογισμικό eShop του Nintendo 3DS

Κάθε τόσο συχνά, οι προγραμματιστές παιχνιδιών θα διανείμουν μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα για παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει. Οι ενημερώσεις κώδικα συχνά διορθώνουν σφάλματα ή / και προσθέτουν νέες λειτουργίες. Αυτά τα μπαλώματα συνήθως ισχύουν για παιχνίδια με δυνατότητα λήψης (ψηφιακά), αν και συχνά χρησιμοποιούνται και για εκδόσεις λιανικής πώλησης. Τα παιχνίδια στο eShop του Nintendo 3DS υπόκεινται επίσης σε ενημερώσεις και ενημερώσεις κώδικα και συνιστάται να τις εφαρμόσετε το συντομότερο δυνατό.

Οι ενημερώσεις κώδικα και οι ενημερώσεις για τα παιχνίδια eShop του Nintendo 3DS είναι δωρεάν και είναι εύκολο να το κατεβάσετε και να το εφαρμόσετε. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1) Ενεργοποιήστε το Nintendo 3DS .

2) Βεβαιωθείτε ότι το Wi-Fi του 3DS είναι ενεργοποιημένο.

3) Πατήστε το εικονίδιο eShop του Nintendo 3DS στο Κύριο μενού.

4) Εάν κάποιο από τα παιχνίδια που αγοράσατε πρέπει να ενημερωθεί, θα δείτε αυτόματα ένα μήνυμα που σας το λέει. Μπορείτε να επιλέξετε να ενημερώσετε τη συγκεκριμένη στιγμή ή αργότερα.

5) Εάν επιλέξετε να ενημερώσετε αργότερα τα παιχνίδια σας, μπορείτε να δείτε τη λίστα των διαθέσιμων ενημερώσεων μέσω του μενού Settings / Other του eShop. Πατήστε "Ενημερώσεις" στην κατηγορία "Ιστορικό".

6) Θα πρέπει να δείτε μια λίστα παιχνιδιών που μπορούν να ενημερωθούν. Πατήστε "Ενημέρωση" για να κάνετε εκ νέου λήψη του παιχνιδιού με τις εφαρμογές που έχουν εφαρμοστεί.

Όπως και με άλλα downloads eShop, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε λήψη τώρα ή να κάνετε λήψη αργότερα .

Η ενημέρωση των παιχνιδιών σας δεν θα πρέπει να βλάψει τα αρχεία αποθήκευσης.