Οι πιο ενδιαφέρουσες Wii Games Homebrew

Cool δωρεάν παιχνίδια για Homebrewed Wiis

Οι παίκτες μπορούν να εγκαταστήσουν το κανάλι homebrew για να χρησιμοποιήσουν το Wii ως συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων ή για να τρέξουν εξομοιωτές παιχνιδιών, αλλά μπορούν επίσης να κατεβάσουν πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Πολλοί είναι απλώς λιμάνια παλαιών παιχνιδιών ή νέες εκδόσεις προτύπων όπως το Pong, Tower Defense ή Break-Out, αλλά άλλα είναι πρωτότυπα, δωρεάν παιχνίδια που, παρά τα πρωτόγονα γραφικά και το παιχνίδι με τα γυμνά κόκαλα, μπορούν να είναι υπέροχα διασκεδαστικά. Εδώ είναι έξι που πραγματικά πρέπει να ελέγξετε έξω.

06 του 06

Ελικοειδές αγόρι

Bertil Hörberg

Το Helium Boy είναι ένα εκπληκτικά κλασσικό αλλά εξαιρετικά σύντομο παιχνίδι homebrew στο οποίο ένα αγόρι χρησιμοποιεί μπαλόνια για να επιπλέει μέσα από το περιβάλλον του που συλλέγει πλωτά αστέρια. Υπάρχει μόνο ένα επίπεδο, οπότε ακόμα και αν σας κάνει λίγες προσπάθειες για να φτάσετε μέχρι το τέλος θα τελειώσετε ακόμα σε λιγότερο από μία ώρα ακόμη και αν προσπαθήσετε να συλλέξετε κάθε αστέρι. Αλλά αυτό είναι ακόμα ένα από τα πιο επαγγελματικά παιχνίδια homebrew για το Wii. μπορεί κανείς μόνο να ελπίζει ο σχεδιαστής να αποφασίσει να δημιουργήσει κάποια ακόμα επίπεδα. Περισσότερο "

05 του 06

MahJongg Wii

JustWoody

Απλά το βασικό σας παιχνίδι MahJong, αλλά ένα ιδιαίτερα λεπτό με ωραία γραφικά, τη δυνατότητα να πάρετε μια υπόδειξη ή τυχαία πλακάκια αν είστε κολλημένοι και ένα πολύ όμορφο τραγούδι που δυστυχώς φθείρει την υποδοχή του αρκετά γρήγορα. Υπάρχουν παιχνίδια που κοστίζουν χρήματα που είναι κατώτερα από αυτό το ωραίο μικρό τίτλο homebrew. Περισσότερο "

04 του 06

Παγίδες άμμου

Uffe Flarup

Το πιο εντυπωσιακό παιχνίδι Wii homebrew πρέπει να είναι Sand Traps , ένα παιχνίδι παζλ που περιλαμβάνει την κλίση του απομακρυσμένου Wii για να μετακινήσετε την άμμο σε έναν στόχο. Ενώ είναι πολύ πρωτόγονο οπτικά, η Sand Traps είναι ένα από τα λίγα παιχνίδια του homebrew που εκμεταλλεύονται πλήρως το απομακρυσμένο Wii. Το παιχνίδι επίσης κάνει μια καλή δουλειά να ποικίλει τα βασικά. μερικές φορές ορισμένα τμήματα ενός επιπέδου θα καούν την άμμο μακριά, ή η άμμος θα διαλύσει πλατφόρμες, ή θα μπορείτε να τραβήξετε πέτρα πάνω στην οθόνη για να φουσκώσει άμμο. Οι έλεγχοι θυμίζουν Marble Mania: Kororinpa και το gameplay είναι παρόμοιο με τμήματα του παιχνιδιού Aqua Forest του iPhone, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό παιχνίδι που δείχνει τις δυνατότητες των παιχνιδιών Wii homebrew. Περισσότερο "

03 του 06

Portii

Beardface

Το ποντίκι της βαλβίδας 3D Game Portal έχει εμπνεύσει έναν αριθμό 2D knock-offs όπως το Portal: Το Flash Game . Δύο τέτοια παιχνίδια υπάρχουν ως Wii homebrew παιχνίδια, Portii και StillAliveWii, τα οποία συζητώ παρακάτω. Portii είναι ένα διασκεδαστικό, δύσκολο παιχνίδι στο οποίο χρησιμοποιείτε ένα όπλο που δημιουργεί πύλες που σας μεταφέρουν από ένα τμήμα ενός επιπέδου στο άλλο. Αν και χρησιμοποιεί την ιδέα του κεντρικού πυραύλου για το πρωτότυπο, η Portii έχει μια διαφορετική προσέγγιση στο σχεδιασμό του επιπέδου, κάνοντας τους παίκτες να συγκεντρώνουν φέτες κέικ και απαιτώντας γρήγορες αντανακλάσεις για να δημιουργήσουν πύλες για να κρατήσουν τον avatar να πέφτει από το διάστημα μέχρι το θάνατό του. Είναι ενδιαφέρον να δούμε κάποιον να βάζει το δικό του γύρισμα σε έναν οικείο μηχανικό παιχνιδιών. Περισσότερο "

02 του 06

Κάτω από ένα χάλυβα ουρανού

Λογισμικό επανάστασης

Ο κινητήρας SCUMMVM σάς επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια περιπέτειας LucasArts σε διάφορα πλατφόρμες. Εγκαθιστώντας το SCUMVM σε ένα homewrewed Wii θα σας επιτρέψει να παίξετε κάποιο από τα παλιά παιχνίδια LucasArts (ή άλλα παιχνίδια που χρησιμοποιούν αυτόν τον κινητήρα) όπως Day of the Tentacle ή Loom , αλλά πρέπει να είστε κύριος των αρχικών δίσκων για να τα παίξετε. Οι εξαιρέσεις είναι μια χούφτα παιχνίδια περιπέτειας που έχουν κυκλοφορήσει εκ νέου ως δωρεάν λογισμικό, το πιο αξιοσημείωτο από τα οποία είναι κάτω από ένα Steel Sky , ένα μικρό κλασικό από τους λαούς που συνέχισαν να δημιουργούν τη σειρά Broken Sword . Αρχικά σχεδιαστεί ως παιχνίδι για PC, ο Sky λειτουργεί όμορφα με το Wii με το point-and-click. Περισσότερο "

01 του 06

StillAliveWii

t4ils

Σε αντίθεση με την Portii (βλέπε παραπάνω), ο σχεδιασμός επιπέδου StillAliveWii αισθάνεται πολύ παρόμοιος με αυτόν της Portal , με το ίδιο βασικό στυλ παζλ δωματίων. Ένα λιμάνι ενός παιχνιδιού DS homebrew, το StillAliveWii επεκτείνεται αργά πέρα ​​από τις πύλες σε διακόπτες, κινητά βαρέλια και πυροβόλα όπλα. Το παιχνίδι είναι ίσως το αγαπημένο μου από όλους τους κλώνους Portal που έχω παίξει, αλλά αν σας αρέσει κάποιος θα πρέπει να παίξετε όλους τους. Μπορείτε ακόμη να παίξετε το παιχνίδι flash στο διαδίκτυο στο Wii σας εάν έχετε σύνδεση στο Internet , το κανάλι διαδικτύου και ένα συνδεδεμένο πληκτρολόγιο . (Δεν χρειάζεστε καν το κανάλι homebrew.) Περισσότερα »