Η κορυφαία στρατηγική και τα παιχνίδια Tower Defense για το iPad

Οι διαισθητικοί χειρισμοί οθόνης αφής του iPad κάνουν τα παιχνίδια στρατηγικής φυσικό και οι προγραμματιστές έχουν προσφέρει στους παίκτες που επιθυμούν μια μεγάλη ποικιλία που κυμαίνονται από τα παιχνίδια υψηλής τακτικής μέχρι τακτικής παιχνίδια με αίσθηση χιούμορ. Αυτά τα υπέροχα παιχνίδια περιλαμβάνουν τα παραδοσιακά παιχνίδια στρατηγικής βασισμένα σε σειρά, τα παιχνίδια στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο και την κλασική άμυνα πύργων. Και ενώ τα παιχνίδια όπως το XCOM θέτουν ένα υψηλό πρότυπο για τα γραφικά, είναι δύσκολο να αγνοήσουμε την επιδεξιότητα ρετρό στυλ ενός παιχνιδιού, όπως το Ταχύτερο από το Φως.

XCOM: Εχθρός μέσα

Καθώς το iPad έχει μεγαλώσει , όλο και πιο σύνθετα παιχνίδια που σχεδιάστηκαν αρχικά για άλλα συστήματα έχουν μεταφερθεί στο tablet. Αλλά το XCOM: Enemy Unknown μπορεί να ήταν το πρώτο τρέχον παιχνίδι που σχεδιάστηκε για συστήματα υψηλής τεχνολογίας για να λάβει μια πλήρης, ολοκληρωμένη θύρα στο iPad. Αυτό είναι μεγάλη είδηση ​​για τους φιλάθλους της στρατηγικής. Ανεξάρτητα από την πλατφόρμα, το XCOM: Enemy Unknown ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στρατηγικής που θα κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια. Οι τακτικές που βασίζονται σε στροφές επιτρέπουν μεγαλύτερο βάθος στρατηγικής και η ρύθμιση εισβολής ξένων είναι μια ωραία αλλαγή ρυθμού.

Πολύ περίεργο, 2K επέλεξε να αφαιρέσει το Enemy Unknown από το App Store όταν κυκλοφόρησε το sequel. Αλλά αυτό έχει νόημα όταν συνειδητοποιείτε ότι ο Enemy Within περιέχει όλα από τον Enemy Unknown πέρα ​​από το νέο περιεχόμενο της συνέχειας. Αυτή είναι μια σπουδαία κίνηση από την πλευρά του 2K. Περισσότερο "

Πολιτισμός VI

Στιγμιότυπο οθόνης του Civ VI

Ίσως ο καλύτερος τρόπος να αποδειχθεί πόσο μακριά έρχεται το iPad στο gaming είναι να δούμε τον Πολιτισμό VI. Αυτή δεν είναι μια έκδοση μεγέθους κινητού τηλεφώνου του παιχνιδιού στρατηγικής που σας άρεσε σε μεγάλο βαθμό το 3000 π.Χ. και σας επιτρέπει να ελέγχετε έναν πολιτισμό μέσα από τις ηλικίες. Αυτό είναι ολόκληρο το παιχνίδι που μοιάζει ακριβώς με το PC. Και λειτουργεί σαν γοητεία.

Τα παιχνίδια στρατηγικής βασισμένα σε στροφές έχουν πάντοτε να συμβαδίζουν με τα δισκία. Υπάρχει κάτι σχετικά με τις λεπτές συσκευές και στην πραγματικότητα το άγγιγμα του χάρτη για να κινηθεί γύρω από αυτό που κάνει ένα παιχνίδι στρατηγικής πραγματικά έρχονται στη ζωή. Συνδυάστε αυτό με μια από τις καλύτερες σειρές παιχνιδιών στρατηγικής στην ιστορία των τυχερών παιχνιδιών και έχετε έναν αρκετά συνδυασμό.

Αν υπάρχει πρόβλημα με τον Πολιτισμό, είναι πολύπλοκη. Οι παίκτες που είναι εξοικειωμένοι με τις άλλες εκδόσεις αυτού του παιχνιδιού γνωρίζουν τι πρέπει να περιμένουν, αλλά εάν πρόκειται για τον πρώτο σας πλήρες Πολιτισμό, να είστε προετοιμασμένοι να περάσετε τις πρώτες ώρες σας προσπαθώντας να αποκτήσετε το κεφάλι σας γύρω από το πόση λεπτομέρεια υπάρχει στο παιχνίδι. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο Πολιτισμός VI έχει την ίδια τιμή 59,99 δολαρίων που θα βρείτε στον υπολογιστή, το οποίο είναι κατανοητό όταν θεωρείτε ότι είναι όλο το παιχνίδι PC. Ως μπόνους, μπορείτε να παίξετε για περιορισμένο αριθμό περιστροφών δωρεάν. Περισσότερο "

Πιο γρήγορα από το φως

Τι συμβαίνει με ένα στρατηγικό παιχνίδι που λαμβάνει χώρα στο Star Trek Enterprise; Εντάξει, αυτή δεν είναι η πραγματική Επιχείρηση, αλλά δεν χρειάζεται πολύ χρόνο για να καταλάβουμε τι ενέπνευσε αυτό το παιχνίδι. Ταχύτερα από το φως είναι ένα παιχνίδι σαν απατεώνας, το οποίο σημαίνει ότι κάθε παιχνίδι χαρακτηρίζεται από τυχαία περιπέτεια. Υπάρχουν επίσης πολλοί διαφορετικοί τρόποι να παίξετε το παιχνίδι, πράγμα που σημαίνει ότι θα περάσετε πολλές νύχτες στη διοίκηση του δικού σας ναυαρχείου.

Αν έχετε ποτέ ήθελε να μάθετε τι αισθάνεται να δίνετε ένα κόκκινο πουκάμισο, γνωρίζοντας πολύ καλά τι σημαίνει ένα κόκκινο πουκάμισο, αυτό είναι το παιχνίδι για σας. Περισσότερο "

Ρώμη: Συνολική συλλογή πολέμου

Στιγμιότυπο οθόνης της Ρώμης: Total War

Η ανάληψη της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας χρονολογείται από τις πρώτες μέρες της στρατηγικής πληροφορικής, αλλά ίσως κανείς δεν την έκανε καλύτερα από τη Δημιουργική Συνέλευση όταν κυκλοφόρησαν τη Ρώμη: Ο συνολικός πόλεμος το 2004. Ένα μείγμα στρατηγικής που βασίζεται σε στροφές στο χάρτη και σε real- η σειρά Total War πόλεξε επιτυχώς μαζί τα δύο είδη για να δημιουργήσει κάτι επικό.

Ρώμη: Ο Total War είναι ένα από τα πολλά κλασικά παιχνίδια για να δείτε την αναγέννηση στα δισκία και δεν έχει χάσει τη μαγεία που το έκανε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι στρατηγικής. Οι δέσμες περιλαμβάνουν την κλασική Ρώμη: Συνολικό Πόλεμο, τη Βαρβαρή Εισβολή και τις παραλλαγές του Αλεξάνδρου. Καθένα μπορεί επίσης να αγοραστεί ξεχωριστά. Περισσότερο "

Επανάσταση του πολιτισμού II

Μπορεί να φαίνεται περίεργο να υπάρχουν δύο διαφορετικά παιχνίδια Πολιτισμού στον κατάλογο, αλλά αυτό είναι ακριβώς αυτό: πρόκειται για δύο διαφορετικές αναλήψεις για το θέμα του Πολιτισμού.

Η επανάσταση του Πολιτισμού είναι μια προσπάθεια να επαναφέρετε το παιχνίδι στις ρίζες του, απλοποιώντας ορισμένες πτυχές του παιχνιδιού για να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι που απευθύνεται τόσο στον casual gamer όσο και στον σκληρό κόπο της στρατηγικής hardcore. Και κατάφερε. Η επανάσταση του Πολιτισμού έχει την ίδια επική αίσθηση με τη σειρά PC των παιχνιδιών και περιέχει ώρες διασκέδασης για όσους αγαπούν τα παιχνίδια στρατηγικής.

Η Civilization Revolution II επεκτείνεται σε αυτό με νέες τεχνολογίες και μονάδες. Υπάρχει επίσης ένας νέος τρόπος για να παίξετε: σενάρια, τα οποία θα σας φέρουν σωστά σε ιστορικά γεγονότα.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Πολιτισμός VI είναι η υπερμεγέθη έκδοση. Έχει επίσης μια υπερτιμημένη τιμή. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τα παιχνίδια του Πολιτισμού, το Civilization Revolution II είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρετε τα πόδια σας βρεγμένα πριν προχωρήσετε στον πιο σύνθετο Πολιτισμό VI. Περισσότερο "

Φυτά vs Ζόμπι 2

Τα φυτά εναντίον των ζόμπι ήταν μια αναζωογονητική αναλάβει το παιχνίδι στρατηγικής άμυνας πύργος, και η συνέχεια παραμένει αληθινή σε αυτές τις ρίζες. Αυτό το παιχνίδι είναι ιδανικό για όσους θέλουν τον εθισμό ενός παιχνιδιού στρατηγικής χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύουν ώρες σε μια μόνο περίοδο παιχνιδιού. Τα επίπεδα γίνονται όλο και πιο έντονα καθώς προχωράτε και θα μπορείτε να παίξετε σε διάφορα θέματα όπως η Άγρια Δύση και η Αρχαία Αίγυπτος.

Αυτή είναι μια από αυτές τις σπάνιες καταχωρήσεις όταν, αν δεν έχετε παίξει ποτέ το πρωτότυπο Plants vs Zombies, η συνέχεια είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε. Το μοντέλο ελεύθερης αναπαραγωγής που χρησιμοποιείται στο παιχνίδι δεν είναι τόσο επιθετικό ούτε ενοχλητικό όπως κάποιες άλλες εφαρμογές που διαθέτουν αγορές εντός εφαρμογής , ώστε να μπορείτε να το ελέγξετε χωρίς να πληρώσετε δεκάρα. Και το πρωτότυπο είναι τόσο πλήρως εξοπλισμένο και διασκεδαστικό, θα έχετε ακόμα έναν τόνο διασκέδασης μαζί του, ακόμα και αν παίξετε ολόκληρο το sequel πρώτα. Περισσότερο "

Rymdkapsel

Μπορεί να είναι δύσκολο να προφέρετε το όνομα αυτού του μοναδικού παιχνιδιού, αλλά δεν είναι δύσκολο να γίνει εθισμένος σε αυτό. Τα μινιμαλιστικά γραφικά μπορεί κανονικά να σβήσουν μερικούς ανθρώπους, αλλά πραγματικά δουλεύουν για το Rymdkapsel, προσθέτοντας την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι να οικοδομήσουμε έναν διαστημικό σταθμό ικανό να αποτρέψει τις εξωγήινες επιθέσεις, ενώ παράλληλα θα φτάσει στην έρευνα για κάποιους περίεργους μονολιθικούς.

Με πολλούς τρόπους, το Rymdkapsel θυμίζει τα παλιά παιχνίδια του Dungeon Keeper, όπου χτίζετε ένα μπουντρούμι με διαφορετικούς τύπους δωματίων ενώ προετοιμάζετε τα τσιράκια σας για να αποτρέψετε τους εισβολείς. Είναι ατυχές το γεγονός ότι το remake του Dungeon Keeper πήγε πολύ βαρύ με τις αγορές εντός εφαρμογής, αλλά για όσους αρέσουν σε αυτόν τον τύπο παθητικής στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο συναντούν το παιχνίδι άμυνας πύργου, το Rymdkapsel είναι ένα φορτίο διασκέδασης. Περισσότερο "

Δυναστεία του φθινοπώρου RTS

Η Δυναστεία του φθινοπώρου συνδυάζει μερικά από τα καλύτερα μέρη στρατηγικής στροφών και στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να επιβιβαστούν σε αυτά. Με πολλούς τρόπους, θυμίζει την κλασική σειρά Romance of Three Kingdoms. Αντί για μια υπερβολική επιλογή επιλογών, η στρατηγική διαπνέεται σε πιο λεπτό επίπεδο. Το παιχνίδι ελέγχει καλά το iPad και τα γραφικά έχουν ξεχωριστό χαρακτήρα. Αυτό είναι ένα σαφές must-download για τους οπαδούς των παιχνιδιών όπως Total War . Περισσότερο "

Star Command

Εάν έχετε ονειρευτεί ποτέ να καπετάνετε το Star Trek Enterprise, μην το διαβάσετε περαιτέρω. Απλά κατεβάστε το Star Command και ξεκινήστε να το παίζετε. Σχεδιασμένο για όσους αγαπούν το είδος του αστεριού, η Star Command σάς δίνει την αποστολή να βοηθήσετε τη Γη να υπερασπιστεί τα σύνορά της, διατάζοντας το δικό σας πλοίο, διαθέτοντας πόρους σε διαφορετικές περιοχές του πλοίου. Υπάρχουν ακόμη και κόκκινα πουκάμισα στο παιχνίδι, και επειδή τα κόκκινα πουκάμισα είναι κυρίως επιφορτισμένα με την άμυνα του πλοίου, τείνουν να πεθάνουν πολύ. Εκτός από τα κόκκινα πουκάμισα, υπάρχουν κίτρινα πουκάμισα που χρησιμεύουν ως μηχανικοί και μπλε πουκάμισα που είναι επιστήμονες.

Τα γραφικά του ρετρό στυλ και η αστείρευτη λήψη του είδους προσθέτουν μόνο τη διασκέδαση. Καθώς διατηρείτε το πλοίο, θα αντιμετωπίσετε τους εχθρούς που εκπέμπουν στο πλοίο σας. Το μόνο μειονέκτημα του παιχνιδιού είναι η γραμμική γραμμή ιστοριών που κάνει το παιχνίδι μέσα από το παιχνίδι μια δεύτερη φορά κάτι που μόνο οι φιλάθλοι hardcore θα θέλουν να κάνουν. Περισσότερο "

Ήρωες της δύναμης και της Μαγείας ΙΙΙ

Αυτός θα απευθύνει έκκληση σε όσους θέλουν να ξαναζήσουν τα παλιά παιχνίδια Heroes of Might και Magic, αλλά το βασικό gameplay είναι η δοκιμασία του χρόνου. Οι ήρωες της δύναμης και της μαγείας βοήθησαν να καθορίσουν παιχνίδια στρατηγικής φαντασίας στις αρχές της δεκαετίας του '90, και η τρίτη έκδοση θεωρήθηκε ευρέως μία από τις καλύτερες στο είδος. Εκείνοι που έπαιξαν τη σειρά θα απολαύσουν την αποκατάσταση των καλών παλιών ημερών με ελαφρώς καλύτερα αλλά όχι αρκετά HD γραφικά και εκείνοι που δεν τους γνώρισαν ποτέ θα απολαύσουν μερικά από τα πιο εκλεπτυσμένα και ισορροπημένα gameplay που διατίθενται σε ένα παιχνίδι στρατηγικής. Περισσότερο "

TowerMadness

Ίσως το καλύτερο παιχνίδι άμυνα πύργος στο iPad, το TowerMadness σας προκαλεί με το πιο σημαντικό καθήκον της ανθρωπότητας κατά τη διάρκεια της εισβολής ξένων: να σώσει τα πρόβατα. Είναι λίγο γνωστό το γεγονός ότι οι εξωγήινοι αγαπούν πραγματικά τα πρόβατα, οπότε για να σώσετε το κοπάδι σας, θα χρειαστεί να τραβήξετε όλες τις στάσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός πύργου που ηλεκτροκρύπτει τους εξωγήινους για να τους κάνει να τρέχουν πιο αργά έναν πύργο πυροβολικού και έναν πύργο ενίσχυσης που βελτιώνει τους γύρω πύργους.

TowerMadness διαθέτει ελεύθερη μορφή παιχνιδιού άμυνα πύργος και ένα άριστο φροντιστήριο που θα σας πάρει γρήγορα στο παιχνίδι χωρίς να βαρεθεί εντελώς μακροπρόθεσμα καρύδια άμυνα πύργος. Περισσότερο "

Battleheart

Για όσους αγαπούν να μπερδεύουν κάποια παιχνίδια ρόλων στα παιχνίδια στρατηγικής τους, το Battleheart σας ξεκινάει ως ένας μοναδικός ιππότης, αλλά σύντομα θα είστε σε θέση να προσλάβετε περισσότερους μισθοφόρους στο πλευρό σας. Οι διαισθητικοί έλεγχοι σάρωσης σας επιτρέπουν να ελέγχετε την ενέργεια στην οθόνη, η οποία είναι ένα υβρίδιο μεταξύ RPG δράσης και στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο. Παίχθηκε έξω ως μια σειρά από μάχες, οι αποστολές επισημαίνονται με έντονες μάχες αφεντικών όπως αυτή που απεικονίζεται σε αυτό το βίντεο. Περισσότερο "

Ηρωίδα Ακαδημία

Η Hero Academy είναι το turn-based στρατηγικό παιχνίδι για όσους δεν έχουν χρόνο για turn-based στρατηγική. Χωρισμένο σε εύπεπτα κομμάτια, η Hero Academy φέρνει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με μια φανταστική εκδοχή του σκάκι. Με εκτοξευτές πυραύλων. Το παιχνίδι περιλαμβάνει πολλές παρατάξεις από τις οποίες σχεδιάζετε την ομάδα σας και μέρος της ικανότητας περιλαμβάνει τη γνώση του τι μπορεί να κάνει ο κάθε χαρακτήρας και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί καλύτερα στο πεδίο της μάχης. Περισσότερο "

Sentinel 3: Homeworld

Η σειρά Sentinel των παιχνιδιών άμυνας πύργων συνεχίζει να βελτιώνεται, με το Sentinel 3: Homeworld να προσθέτει ένα mech commander σε μια ήδη μεγάλη σειρά. Ο μεγαλοεπιχειρητής ανεβαίνει ανάμεσα στα στάδια, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το μοχλό σας επιλέγοντας διαφορετικά χαρακτηριστικά για βελτίωση.

Το παιχνίδι προσθέτει επίσης ένα νέο επίπεδο στρατηγικής στη σειρά περιορίζοντας τον αριθμό των μονάδων που μπορείτε να φέρετε στη δράση. Τώρα, θα πρέπει να σχεδιάσετε την τακτική σας εκ των προτέρων βάσει του χάρτη και του εχθρού σας. Περισσότερο "

Σύγχρονη σύγκρουση 2

Το είδος στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο έχει μια δύσκολη στιγμή να κάνει το άλμα από τον υπολογιστή σε κονσόλες παιχνιδιών και tablet. Υπάρχει μόνο κάτι για ένα ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο που κάνει να πετάει γύρω από έναν χάρτη επιλέγοντας ομάδες μονάδων και διατάζοντάς τους στη μάχη μια διαισθητική άσκηση παρά έναν ανταγωνισμό χειρωνακτικής δεξιοτεχνίας. Η Σύγκρουση της Σύγχρονης εποχής περνάει γύρω από αυτό με ένα σύστημα ελέγχου απλής επιλογής που θα σας επιτρέψει να στείλετε τάγματα δεξαμενών και ελικόπτερα εναντίον εχθρικών βάσεων χωρίς να δημιουργήσετε ιδρώτα. Περισσότερο "

Crimson: Πειρατές ατμού

Αν οι Πειρατές του Sid Meier δεν πληρούν τις ανάγκες σας για πειρατεία, το Crimson: Steam Pirates θα το κάνει. Αυτό το παιχνίδι στρατηγικής σάς επιτρέπει να σχεδιάσετε τη στρατηγική σας χρησιμοποιώντας μηχανισμούς που βασίζονται σε στροφές και στη συνέχεια να δείτε τη δράση να συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να σκεφτείτε τη στρατηγική σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα κανόνια σας με στόχο τον εχθρό, διαφορετικά μπορεί να βρεθείτε να κατεβείτε με το πλοίο σας.

Αλλά δεν είναι μόνο να δούμε ποιος έχει το καλύτερο πλοίο στα ανοιχτά νερά. Crimson: Ο Steam Pirates συνδέει τη δράση με μια συναρπαστική ιστορία, καθιστώντας τη στρατηγική ενός μέρους του παιχνιδιού και ένα διαδραστικό μυθιστόρημα ενός μέρους. Το μοντέλο freemium σας δίνει δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο του παιχνιδιού, ενώ επιπλέον κεφάλαια πρέπει να αγοράσετε μέσα στην εφαρμογή. Περισσότερο "

Μεγάλο παιχνίδι μικρού πολέμου

Το Great Little War Game είναι αυτό που θα ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο εάν μετατραπεί σε παιχνίδι που βασίζεται στο turn. Τα τυποποιημένα στοιχεία συλλογής χρυσού και οικοδόμησης στρατευμάτων που μπορείτε να βρείτε σε ένα παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο είναι εδώ, μαζί με τη σημασία της οικοδόμησης έξυπνα αντί να πηγαίνετε μόνο για βίαιη δύναμη. Αλλά η δράση συμβαίνει σε ένα turn-based περιβάλλον, επιτρέποντάς σας να πάρετε το χρόνο σας και να σχεδιάσετε τις κινήσεις σας.

Τα γραφικά γελοιογραφίας προσθέτουν στη διασκέδαση και καθώς προχωράτε, θα ξεκλειδώσετε νέα επίπεδα στρατηγικής καθώς το παιχνίδι σας ρίχνει περισσότερο. Κάθε σενάριο έχει τους δικούς του στόχους, αλλά τις περισσότερες φορές θα είναι απλά να ανατινάξεις τον αντίπαλο σε smithereens. Περισσότερο "

Μεσαιωνικό HD

Το μεσαιωνικό HD παίρνει τη φόρμουλα άμυνας του κάστρου σας και το συνδυάζει με την ίδια φυσική μάχη που είδαμε σε παιχνίδια όπως η Scorched Earth. Αυτός ο ωραίος συνδυασμός θα σας κάνει να εναλλάσσετε μεταξύ της κατασκευής νέων στρατευμάτων και της επένδυσης της πυρκαγιάς βέλους σας, ακριβώς για να έχετε το μεγαλύτερο αντίκτυπο στα εισερχόμενα στρατεύματα. Η πράξη της εναλλαγής μεταξύ πυροβολισμού του βαλλιστικού σου βαλλίστρου και του βυθιστικού κάστρου με τα στρατεύματά σου παρέχει ενδιαφέρουσα λήψη αποφάσεων καθώς πρέπει να κάνεις την επιλογή ανάμεσα στην κατασκευή μιας μονάδας ιππικού ή απλά να αγοράσεις ένα καλύτερο βέλος για το κύριο όπλο σου. Περισσότερο "

Κίνδυνος: Παγκόσμια Κυριαρχία

Αν και δεν είναι το καλύτερο παιχνίδι στρατηγικής για το iPad, υπάρχει κάτι που πρέπει να ειπωθεί για να καθίσει σε ένα κλασικό παιχνίδι παγκόσμιας κυριαρχίας με το Risk HD. Αυτό είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για όσους θυμούνται καθισμένοι γύρω από το τραπέζι, μεταφέροντας τα κομμάτια του στρατού σας γύρω από το διοικητικό συμβούλιο και ελπίζοντας ότι η στρατηγική σας για την ανάληψη της Αυστραλίας θα σας οδηγήσει στην Ασία και στον υπόλοιπο κόσμο. Τα γραφικά είναι υπέροχα και το παιχνίδι πραγματικά προκαλεί την κλασική του προέλευση. Περισσότερο "