Τα καλύτερα παιχνίδια του iPad Board

Το Top Board, Dice και Card Games για το iPad

Το iPad έχει μοναδικά προσόντα για να είναι το καλύτερο tabletop όλων των εποχών για επιτραπέζια παιχνίδια. Τα εξαιρετικά γραφικά, τα χειριστήρια αφής, η αίσθηση σχεδόν των χαρτιών στα χέρια σας και ο εξαιρετικός ήχος, ειδικά από τα νέα iPad Pro μοντέλα, κάνουν το iPad ένα μεγάλο υποκατάστατο για το πραγματικό πράγμα. Και μια μεγάλη ενίσχυση όταν πρόκειται για παιχνίδια ψηφιακών επιτραπέζιων παιχνιδιών είναι οι περισσότεροι που δεν χρειάζονται όλοι συγκεντρώνονται γύρω από το ίδιο τραπέζι για να διασκεδάσουν.

Τα καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια περιλαμβάνουν μερικά κλασικά, καθώς και μια βουτιά σε μερικά από τα μεγάλα επιτραπέζια παιχνίδια που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά επικεντρωνόμαστε στα επιτραπέζια παιχνίδια. Ενώ υπάρχουν πολλά μεγάλα παιχνίδια μάχης για το iPad , έχουμε αφήσει το Hearthstone στο Magic: The Gathering να επικεντρωθεί σε πιο παραδοσιακά επιτραπέζια παιχνίδια.

Warhammer Quest

Ένα μέρος φαντασίας ρόλων και ένα παιχνίδι επιτραπέζιο μέρος, Warhammer Quest είναι ένα από τα πολλά παιχνίδια που βασίζονται στον κόσμο του παιχνιδιού Warhammer. Και αν τα γραφικά και η τέχνη μοιάζουν λίγο παρόμοια με ένα συγκεκριμένο άλλο παιχνίδι, μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι η σειρά Warcraft, συμπεριλαμβανομένου του World of Warcraft, πήρε μεγάλη έμπνευση από τον Warhammer.

Το Warhammer Quest είναι μια μεγάλη προσαρμογή του επιτραπέζιου παιχνιδιού. Και με πολλούς τρόπους, παίζει σαν οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι ρόλων που βασίζεται σε στροφές, με παίκτες που συμμετέχουν σε αναζητήσεις που θα τους φέρουν βαθιά σε μπουντρούμια. Warhammer και οι οπαδοί φαντασίας θα αγαπήσουν αυτό το επιτραπέζιο παιχνίδι.

Warhammer Quest έχει μια συνέχεια, αλλά πολλοί αισθάνονται ότι δεν χτύπησε αρκετά την ίδια αίσθηση με το πρωτότυπο. Περισσότερο "

Λόρδων με νερό

Τα μπουντρούμια και οι δράκοι καθορίζουν το παιχνίδι ρόλων και χαρτιού και με τους Lords of Waterdeep, η βαθιά ιστορία των Forgotten Realms συγχωνεύθηκε με τα πλούσια στοιχεία ενός στρατηγικού επιτραπέζιου παιχνιδιού για να δημιουργήσει ένα νέο παιχνίδι. Ο συνδυασμός των στρατηγικών παρέχεται κατ 'οίκον από ένα σύστημα προστάτη που θα σας μεταφέρει σε διαφορετικές αποστολές και στόχους σε κάθε παιχνίδι, καθώς ανταγωνίζεστε ανθρώπους ή αντιπάλους υπολογιστή για να αναλάβετε τον έλεγχο της πόλης Waterdeep.

Οι Lords of Waterdeep είναι ένας μούστος που έχει για τους οπαδούς Dungeons and Dragons, αλλά όποιος αγαπά ένα καλό επιτραπέζιο παιχνίδι θα ερωτευτεί με αυτό το παιχνίδι. Κάθε περίοδος παιχνιδιού θα διαρκέσει περίπου 20-30 λεπτά, οπότε είναι αρκετά εύκολο να περάσετε από πολλά παιχνίδια σε μια νύχτα.

Πάρτε ένα πόδι επάνω στους φίλους σας: Λόρδων Waterdeep Συμβουλές Περισσότερα »

Catan

Οι κάτοικοι του καταλανικού παιχνιδιού Catan κέρδισαν δημοτικότητα κατά τα μέσα της δεκαετίας του '90. Το παιχνίδι αναμειγνύεται σε στοιχεία στρατηγικής όπως συλλογή πόρων και διαπραγμάτευση, καθώς οι παίκτες αγωνίζονται για να εγκατασταθούν στο νησί Catan, κερδίζοντας σημεία νίκης τόσο για οικισμούς όσο και για επιτεύγματα όπως η κατασκευή του μεγαλύτερου δρόμου ή ο μεγαλύτερος στρατός.

Η προσαρμογή iOS του παιχνιδιού έχει τον αρχικό κανόνα και επιτρέπει τόσο για το singleplayer όσο και για το hotplay multiplayer. Οι φίλοι των παιχνιδιών όπως ο Πολιτισμός και η Ρώμη θα αγαπήσουν αυτό το επιτραπέζιο παιχνίδι. Περισσότερο "

Agricola

Αν αγαπάτε παιχνίδια όπως το FarmVille αλλά το μίσος του χρόνου-περιορίζεται ελεύθερο για να παίξετε χρήματα αρπάξει το infests τόσα πολλά από αυτά τα παιχνίδια, θα αγαπήσετε Agricola. Μια μεσαιωνική γεωργική προσομοίωση, η Agricola δεν επικεντρώνεται σε σφαγή τέρατα ή παγκόσμια κυριαρχία, μάλλον, είναι όλα σχετικά με τη διατροφή της οικογένειάς σας. Και ίσως, αρνούμενοι σε άλλους την ικανότητα να τροφοδοτούν τις οικογένειές τους. Γιατί, ξέρετε, θέλετε να κερδίσετε. Ένα σπουδαίο πράγμα για την Agricola είναι ο τεράστιος αριθμός δυνατοτήτων που θα πρέπει να παίξετε το παιχνίδι, το οποίο πραγματικά προσθέτει στην ποικιλία.

Περισσότερο "

Star Wars: Αυτοκρατορική επίθεση

Μπορούμε πολύ καλά να ζούμε στη χρυσή εποχή των επιτραπέζιων παιχνιδιών χωρίς να το συνειδητοποιούμε. Βγείτε σε οποιοδήποτε τοπικό κατάστημα παιχνιδιών και θα εκπλαγείτε από την πληθώρα των τίτλων μέχρι και μερικά αρκετά δροσερά παιχνίδια Star Wars. Το επιτραπέζιο παιχνίδι δημιουργήθηκε από τους κατασκευαστές της Descent, ένα αρκετά δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι στο σκάφος των μπουντρουμιών, καθώς και ένα μόνο παίκτη ως κύριος του παιχνιδιού που ελέγχει τις αυτοκρατορικές δυνάμεις και τους άλλους παίκτες σαν τους αντάρτες. Στην έκδοση της εφαρμογής, το iPad αναλαμβάνει τις Imperial δυνάμεις, επιτρέποντας σε όλους τους παίκτες να παίζουν συνεργατικά.

Εισιτήριο για βόλτα

Το εισιτήριο στο Ride είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι επικεντρωμένο γύρω από διεκδίκηση δρομολογίων τρένων στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε μέρη του Καναδά. Οι παίκτες λαμβάνουν κρυμμένους προορισμούς που θα τους συγκεντρώσουν επιπλέον πόντους στο τέλος του παιχνιδιού αν μπορούν να τους συνδέσουν και το άτομο με τη μεγαλύτερη διαδρομή παίρνει ένα μπόνους. Η έκδοση iPad του επιτραπέζιου παιχνιδιού είναι μια εξαιρετική απόδοση και επιτρέπει σε έναν παίκτη και σε παίκτες με πολλούς παίκτες τόσο με online multiplayer όσο και με επιλογές pass-and-play. Περισσότερο "

Μεγαλείο

Το Splendor είναι ένα παιχνίδι επιτραπέζιας συγκέντρωσης που γεμίζει τους παίκτες εναντίον του άλλου για να κερδίσει την μεγαλύτερη επιρροή αποκτώντας εξελίξεις και προσελκύοντας το μάτι των ευγενών. Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι χωρίς χαρτόνι, το Splendor χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό καρτών, που μπορεί να είναι εξελίξεις ή ευγενείς, και μάρκες, που μπορούν να αντιπροσωπεύουν πολύτιμους λίθους ή χρυσό.

Η έκδοση iPad υποστηρίζει έναν παίκτη ενάντια στον AI, σε απευθείας σύνδεση για πολλούς παίκτες έναντι έως και τεσσάρων αντιπάλων και σε λειτουργία offline pass-and-play. Περισσότερο "

Το Παιχνίδι της Ζωής

Αν ψάχνετε για ένα υπέροχο παιχνίδι για να παίξετε με τα παιδιά σας, μην κοιτάξετε ξανά το κλασικό Παιχνίδι της Ζωής. Αυτή η ψηφιοποιημένη έκδοση σάς σαρώνει μέσα και έξω από το τραπέζι, παίζοντας με ένα διαδραστικό πνεύμα που πραγματικά θα απολαύσουν τα παιδιά. Αυτό δεν συνιστάται για τους ενήλικες στο πλήθος καθώς το γραμμικό παιχνίδι και η έλλειψη πραγματικής επιλογής γερνά γρήγορα, αλλά είναι ιδανικό για τα μικρότερα παιδιά. Περισσότερο "

ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Παγκόσμια Κυριαρχία

Ποιος δεν θέλει να κυβερνήσει τον κόσμο; Ή τουλάχιστον την Αυστραλία; Ο κίνδυνος είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στρατηγικής στην ιστορία και η αναπαραγωγή του στο iPad θα φέρει πίσω τις αναμνήσεις των ημερών διασκέδασης που κάθονται γύρω από το χτύπημα των παντελόνι από τους ξαδέλφους σας στις οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Μια μεγάλη απόδοση του αρχικού επιτραπέζιου παιχνιδιού, ο RISK περιλαμβάνει μερικές επιλογές, όπως εναλλακτικούς χάρτες. Είναι δωρεάν για λήψη, αλλά περιέχει χρονικά περιορισμένα περάσματα παιχνιδιού, οπότε αν θέλετε απεριόριστο παιχνίδι, θα πρέπει να πληρώσετε. Αλλά αν απλά θέλετε να χάνετε χρόνο κάθε φορά σε μια στιγμή, μπορείτε να περάσετε με την ελεύθερη έκδοση. Περισσότερο "

Mahjong !!

Mahjong solitaire είναι ένα παιχνίδι που ταιριάζει πλακάκια που από καιρό ήταν τόσο δημοφιλές όσο τα παιχνίδια πασιέντζας με κάρτες όπως το Klondike Solitaire και το Spider Solitaire. Αυτή η δωρεάν έκδοση του παιχνιδιού διαθέτει πολλές εικόνες φόντου και βασικά χαρακτηριστικά όπως συμβουλές και αναίρεση για τη διόρθωση λαθών. Περισσότερο "