Η συνεργασία Redbooth καθιστά την Apple TV ένα προϊόν της επιχείρησης

Τώρα στο τέλος μπορείτε να καλέσετε την Apple TV μια επιχειρηματική δαπάνη

Όταν πρόκειται για την Apple TV, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το κύριο μέλημα του προϊόντος είναι στα σχολεία και στο σπίτι σας, αλλά το σύστημα μπορεί επίσης να απολαμβάνει ένα μέλλον στην επιχείρηση ως ένα εργαλείο διαδραστικών συναντήσεων και παρουσιάσεων. Αυτό είναι σίγουρα αυτό που η πρόσφατα εισαχθείσα εφαρμογή Redbooth για Apple TV έχει σκοπό να επιτύχει.

Παρουσίαση της Enterprise TV

Η Redbooth αναπτύσσει μια επιχειρηματική πλατφόρμα διαχείρισης και συνεργασίας που χρησιμοποιείται από μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Cisco, Starbucks και Coca-Cola.

Η μεγαλύτερη ημερήσια εφημερίδα της Κολομβίας, El Tiempo, χρησιμοποιεί το Redbooth και ισχυρίζεται ότι έχει γίνει "25 τοις εκατό πιο παραγωγικός" ως αποτέλεσμα των κερδών της παραγωγικότητας που παρέχει η εφαρμογή

Το σκεπτικό πίσω από το σύστημα είναι ένα εργαλείο συνεργασίας που επιτρέπει στις ομάδες εργασίας να οργανώνουν την εργασία τους και να διαχειρίζονται τα έργα. Το πλήρες σύστημα ενσωματώνει ανταλλαγή μηνυμάτων, κοινή χρήση αρχείων, αναζήτηση, διαχείριση εργασιών, συνεργασία φωνής και βίντεο και εργαλεία κοινής χρήσης εγγράφων. Η εταιρεία άρχισε να αναπτύσσει την εφαρμογή της όταν το Apple TV 4 απεστάλη για πρώτη φορά το 2015.

Η εφαρμογή δεν προσφέρει όλες τις λειτουργίες του πλήρους συστήματος, αλλά παρέχει κάποια πολύ χρήσιμα εργαλεία για να επιτρέψει τη συνεργασία. Αυτά περιλαμβάνουν τη δυνατότητα εισαγωγής νέων δεδομένων, επεξεργασίας εργασιών και προσθήκης σχολίων από μια συσκευή iOS (συμπεριλαμβανομένου iPhone ή Apple Watch) που εκτελεί τις άλλες εφαρμογές του Redbooth ή από οποιονδήποτε υπολογιστή συνδεθεί στην υπηρεσία online.

Πως δουλεύει

Συνήθως όταν ξεκινάτε μια συνάντηση χρησιμοποιώντας διαδραστικά εργαλεία όπως βιντεοπροβολείς ή λευκοί πίνακες, οι συμμετέχοντες πρέπει να αφιερώνουν συσκευές αντιστοίχισης χρόνου, να δημιουργούν συνδέσεις dongle ή να ενεργοποιούν και να εγκρίνουν συστήματα κοινής χρήσης οθόνης. Αυτά τα βήματα μπορούν να πάρουν πολύτιμο χρόνο και τα τελικά αποτελέσματα συχνά βλέπουν αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη, από μια ποικιλία διαφορετικών στοιχείων λειτουργικού συστήματος

Με την έναρξη του Redbooth η συνάντηση είναι λίγο πιο γρήγορη: ξεκινήστε την εφαρμογή Apple TV και λάβετε τους συμμετέχοντες στη συνάντηση για να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τους υπολογιστές ή / και τις συσκευές τους. (Για να επεξεργαστείτε ή να προσθέσετε πληροφορίες, πρέπει να συνδεθείτε στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ή μια εφαρμογή iOS.)

"Ενώ μια τηλεόραση δεν είναι το ιδανικό μέσο για την εισαγωγή δεδομένων, αυτό που συνειδητοποιήσαμε ήταν ότι οι προγραμματισμένες συναντήσεις, ιδιαίτερα τα είδη των ενημερώσεων κατάστασης και των αναθεωρήσεων προόδου, πολλοί από εμάς πρέπει να παρακολουθούμε συχνά, συχνά δεν εμπλέκονται πολλές εισροές δεδομένων, "Εξηγεί ο Διευθυντής Προϊόντων της εταιρείας, Mobile, Ben Falk.

Το λογισμικό παραδίδεται με μια σειρά διαφορετικών προτύπων για διαφορετικές χρήσεις. Όταν συνδεθείτε στο Redbooth, όλοι οι υπάρχοντες χώροι εργασίας σας θα συγχρονιστούν με την εφαρμογή Apple TV. Αυτό σημαίνει ότι όλοι μπορούν να ασχοληθούν με τις λίστες εργασιών και τα δεδομένα κατάστασης εργασιών. Όταν συνδεθείτε όλα τα μέρη μπορούν να δουν ακριβώς κάτω σε λίστες ενεργειών, ολοκληρωμένες εργασίες και πρόσφατα άλλα στοιχεία.

Εάν αυτή τη στιγμή λείπει ένα χαρακτηριστικό που λείπει, θα ήταν η έλλειψη υποστήριξης για ομαδική συνομιλία μέσω βίντεο στην εφαρμογή. Αυτό μπορεί να έχει νόημα ως μελλοντική προσθήκη, επιτρέποντας καλύτερη διαχείριση των απομακρυσμένων μελών της ομάδας. Δεδομένου ότι η εταιρεία προσφέρει ήδη τέτοια εργαλεία, αυτό μπορεί να προκύψει σε μια μελλοντική επανάληψη του λογισμικού, αλλά η εταιρεία έχει αρνηθεί σχόλια.

Ένα πράγμα που είναι καλό είναι ότι τα εργαλεία σχεδιάστηκαν με βάση τις ανάγκες των απομακρυσμένων εργαζομένων. Αυτοί οι απομακρυσμένοι εργαζόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στα ίδια εργαλεία και πληροφορίες χρησιμοποιώντας την εφαρμογή στη δική τους τηλεόραση Apple.

Γιατί έχει σημασία;

Υπάρχουν μερικές πολύ καλές αιτίες εργαλεία όπως αυτά είναι όλο και πιο διαδεδομένη στην επιχείρηση. Μια έκθεση Accenture εκτιμά ότι τα πιθανά οφέλη από την ψηφιοποίηση των πρακτικών εργασίας μπορεί να ξεκλειδώσουν 2,1% κρυφή αξία στο ΑΕΠ των ΗΠΑ, προσθέτοντας πάνω από 400 δισ. Δολάρια στα εθνικά ταμεία μέχρι το 2020.

Έχουμε εξετάσει προηγουμένως με μερικούς από τους άλλους τρόπους με τους οποίους η Apple TV μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην εκπαίδευση . Η δυνατότητα προβολής περιεχομένου μέσω του AirPlay στην τηλεόραση Apple χρησιμοποιείται ευρέως για την προσφορά παρουσιάσεων και την ανταλλαγή δεδομένων κατά τις συναντήσεις.

Ωστόσο, με τις λύσεις της Apple να γίνονται ολοένα και πιο διαδεδομένες σε όλες τις επιχειρήσεις της IT, φαίνεται πολύ πιθανό ότι θα δούμε περισσότερες λύσεις όπως αυτές που εμφανίζονται για την Apple TV.