Κορυφαία 5 ταινία Trivia Παιχνίδια για το iPad

Έχετε έναν εθισμό σε έξι βαθμούς του Kevin Bacon; Προσπαθήσετε να χτυπήσετε τους φίλους σας με τα αποκαλυπτικά αποσπάσματα ταινιών; Μπορείτε να ονομάσετε μια ταινία από μια γεύση μιας σκηνής ή απλά μια λίστα με τους κύριους ηθοποιούς; Ήρθε η ώρα να διαχωρίσετε τους λάτρεις της ταινίας από τους περιστασιακούς οπαδούς και τους λάτρεις του κινηματογράφου από τους αρχάριους του θεάτρου με μια λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια trivia ταινιών στο iPad.

Το πρώτο είναι το Movie Quiz Free. Αυτό το παιχνίδι κουίζ ταχείας πυρκαγιάς σας παρουσιάζει μια εικόνα από την ταινία και τέσσερις επιλογές. Όσο πιο γρήγορα φτάσετε στη σωστή επιλογή, τόσο περισσότερα νομίσματα κερδίζετε. Και αυτά τα κέρματα κολλάνε μαζί σας, επιτρέποντάς σας να ξεκλειδώσετε νέες κατηγορίες. (Ναι, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον κέρματα μέσω της αγοράς εντός της εφαρμογής, αλλά πραγματικά δεν χρειάζονται πολύ χρόνο για να κερδίσετε κέρματα μέσω του παιχνιδιού.)

Μπορεί να στερείται κάποιου από τα βάρη των άλλων παιχνιδιών σε αυτόν τον κατάλογο, αλλά το κάνει για να είναι ένα μεγάλο casual παιχνίδι. Αυτός είναι ο τύπος παιχνιδιού που εκκινείτε στην αίθουσα αναμονής του γιατρού ή στην αμαξοστοιχία στην εργασία. Μπορείτε να περάσετε από μια συνεδρία σε λίγα λεπτά και το παιχνίδι είναι αρκετά διασκεδαστικό για να σας κρατήσει διασκεδαστικό.

01 από 04

Doodle Ταινία Πρόκληση

Μας αρέσουν παιχνίδια trivia με μια αίσθηση του χιούμορ; Το Doodle Movie Challenge είναι το τυποποιημένο παιχνίδι με τίτλο "το σκηνικό" της ταινίας - μόνο με doodles. Τα πραγματικά σχέδια είναι αυτά που θα περίμενε κανείς να δει από έναν βαρεμένο 8ο γκρέιντερ, αλλά οι λεπτομέρειες είναι εκπληκτικά ξεχωριστές όταν συγκρίνουμε τις ταινίες στη λίστα. Αν το έχετε δει, θα το ξέρετε.

Θέλετε να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε; Μπορείτε να κατεβάσετε την δωρεάν έκδοση.

02 από 04

Σκηνή; Ταινίες 2

Σκηνή; βγαίνει από το DVD player σας και επάνω στο iPad σας με Scene It; Ταινίες 2. Το παιχνίδι υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία ταινιών ταινιών που προσεγγίζονται μέσω δύο τρόπων παιχνιδιού: Solo ή Movie Pass.

Στο σόλο παιχνίδι, θα κερδίζετε πόντους με βάση όχι μόνο τη σωστή απάντηση, αλλά το πόσο γρήγορα μπορείτε να πάρετε την απάντηση. Αλλά μην νομίζετε ότι απλά θα αντλούμε από τις πολλαπλές επιλογές. Θα πρέπει να λύσετε τα μίνι παιχνίδια που περιλαμβάνουν την τοποθέτηση ταινιών με τη σωστή σειρά και την κουίζ σε βίντεο κλιπ.

Το Movie Pass θα σας επιτρέψει να περάσετε το iPad γύρω στους φίλους σας, καθώς αγωνίζεστε για να αποκτήσετε τις σωστές απαντήσεις. Είναι σαν ένα χυμώδες Solo παιχνίδι με ένα μυστικό χρονοδιακόπτη έτοιμο να εκκινήσει έναν τυχαίο διαγωνιζόμενο off ανά πάσα στιγμή, γι 'αυτό είναι σημαντικό να πάρετε μια σωστή απάντηση το συντομότερο δυνατό.

03 του 04

MovieCat! HD

© Άλλα παιχνίδια.

Ο τέλειος γάμος των τριαντάφυλλων ταινιών και της εμμονής της γάτας, το MovieCat βάζει τη γάτα σε ταινία. Ή τουλάχιστον, αν υπήρχε μια γάτα στην ταινία. MovieCat! έχει μια σειρά διαφορετικών mini-games trivia για ταινίες που θα σας επιτρέπουν να ονομάζετε εισαγωγικά και να αναγνωρίζετε ταινίες ήχου, αλλά το καλύτερο μέρος είναι το παζλ εικασίας-σκηνής.

Παρόμοια με το Doodle Movie Challenge, το MovieCat επανασυνδέει κάθε σκηνή, αλλά αντί να έχει σκετσάκια, αυτές οι σκηνές έχουν πάρει μια ιδιαίτερη εμφάνιση σαν γάτα. Αυτή η αστείρευτη προσέγγιση στις ταινίες τραγουδιού οδηγεί σε πολλές ώρες εθιστικής διασκέδασης.

04 του 04

Movie Challenge HD

Εικόνα © Software Redwind.

Το Movie Challenge ξεπερνά τον κατάλογο των παιχνιδιών trivia ταινιών, προσφέροντας μια σειρά προκλητικών μίνι-παιχνιδιών που κυμαίνονται από την αναγνώριση των εισαγωγικών ταινιών στην τακτοποίηση ταινιών με συγκεκριμένη σειρά. Ξεκινώντας σαν ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, το Movie Challenge σάς δίνει power ups που σας επιτρέπουν να ανακατασκευάσετε το συμβούλιο ή ακόμα και να συμβουλευτείτε το Διαδίκτυο για τη σωστή απάντηση.

Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί σε δύσκολες, μεσαίες και δύσκολες ρυθμίσεις δυσκολίας και διαθέτει τρεις ξεχωριστούς τύπους παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένου ενός παιχνιδιού τυφλού παιχνιδιού όπου δεν θα γνωρίζετε την κατηγορία της ερώτησης μέχρι να μπείτε στα μίνι-παιχνίδια. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα υπέροχο μείγμα ταινιών trivia, πρόκληση παζλ και casual παιχνιδιού που μπορεί να οδηγήσει σε ένα αρκετά κακό εθισμό.

Δείτε περισσότερα παιχνίδια iPad trivia .