Αναθεώρηση: Πρόκληση ταινιών για το iPad

Η ταινία Challenge μπορεί να είναι το καλύτερο Movie Trivia Game στο iPad

Αγαπάτε ταινίες; Αγαπάτε τις παραδόσεις; Σας αρέσει να καθίσετε να παίζετε το παιχνίδι Quote Movie με τους φίλους και την οικογένειά σας; Εάν ναι, τότε το Movie Challenge είναι η εφαρμογή για εσάς. Στην πραγματικότητα, μπορεί πολύ καλά να είναι το καλύτερο παιχνίδι ταινιών trivia στο iPad.

Κορυφαία ταινία Trivia Παιχνίδια για το iPad

Μια προσέγγιση Mini-Game για ταινίες Trivia

Η ταινία Challenge από το Redwind Software είναι ένα παιχνίδι πρόκληση ταινιών με χιλιάδες ερωτήσεις χωρισμένες σε κατηγορίες όπως ηθοποιούς, σκηνοθέτες, sci-fi, κινούμενα σχέδια, δράση και τρόμος. Το παιχνίδι ορίζει αυτές τις κατηγορίες ως κεραμίδια, και δουλεύετε προς τα κάτω, συλλέγοντας σημεία καθώς πηγαίνετε και ξεκλειδώνετε νέα πλακάκια κατηγορίας.

Αλλά μην νομίζετε ότι πρόκειται απλώς να απαντάτε σε απλές ερωτήσεις trivia ή να υπολογίζετε αποσπάσματα ταινιών. Το παιχνίδι περιλαμβάνει διαφορετικά μίνι-παιχνίδια που πρέπει να ολοκληρωθούν για να κερδίσετε ένα κεραμίδι. Αυτά τα μίνι παιχνίδια περιλαμβάνουν την εικασία για το έτος που κυκλοφόρησε μια ταινία, τη δέσμευση ενός κινηματογραφικού λόγου σε έναν ηθοποιό, μια ταινία σε μια ταινία και ακόμη και ένα παιχνίδι που μοιάζει με κροτίδων που θα σας κάνει να ψάχνετε γράμματα καθώς υποθέτετε τον τίτλο μιας ταινίας ή το όνομα του σκηνοθέτη .

Τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια iPad

Το Movie Challenge συνδέεται μαζί με χαριτωμένα αλλά όχι πάνω από τα κορυφαία γραφικά, power-ups που θα σας επιτρέψουν να εξαλείψετε τις πιθανές απαντήσεις ή να ανακατασκευάσετε το board και αρκετά ενδιαφέροντα trivia για να σας κρατούμε να επιστρέψετε για περισσότερα. Μόλις πετύχετε τη νίκη του παιχνιδιού, μπορείτε να πάτε για το υψηλότερο σκορ, το οποίο περιλαμβάνει την άνοδο του επιπέδου δυσκολίας (το οποίο καθιστά το παιχνίδι λιγότερη συγχώρεση λανθασμένων απαντήσεων) και προσπαθεί να μεγιστοποιήσει τον αριθμό των πλακιδίων κατηγορίας που ολοκληρώσατε .

Είναι εύκολο να ονομάσετε το Movie Challenge ως ένα από τα καλύτερα - αν όχι τα καλύτερα - παιχνίδια trivia ταινιών στο iPad. Αν αγαπάτε ταινίες, θα αγαπήσετε αυτό το παιχνίδι. Μπορείτε να κατεβάσετε το Movie Challenge από το App Store.

Τα καλύτερα παιχνίδια iPad όλων των εποχών