Τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια iPad

Τα κορυφαία παιχνίδια iPad που δεν θα σας κοστίζουν μια δεκάρα

Η άνοδος του μοντέλου freemium έχει κάνει τα δωρεάν iPad παιχνίδια πολύ πιο δημοφιλή και ενώ κάποια παιχνίδια freemium δεν είναι τίποτα περισσότερο από ενοχλητικές προσπάθειες να ξεχυθούν το πορτοφόλι σας, οι καλύτερες προσφορές σε αγορές app που προσθέτουν στο gameplay χωρίς να γίνονται απαίτηση, να πληρώσετε ή να μην πληρώσετε όσο παρακαλώ. Και μεταξύ παιχνιδιών τυχερών παιχνιδιών που υποστηρίζονται από διαφημίσεις και παιχνιδιών freemium , υπάρχουν πολλά μεγάλα δωρεάν παιχνίδια που μπορείτε να κατεβάσετε από το κατάστημα εφαρμογών iPad.

Σημείωση: Αυτή η λίστα αποφεύγει τα δωρεάν παιχνίδια με τα μοντέλα free-top freemium, οπότε ενώ ένα παιχνίδι όπως το Dungeon Hunter IV προσφέρει εξαιρετικά γραφικά και καλό gameplay, δεν κάνει τη λίστα βασισμένη στην ενοχλητική μηχανική αγοράς της εφαρμογής.

Εκτέλεση του ναού

Η αιωνιότητα σε στιγμιαία / Getty Images

Το Temple Run έγινε δημοφιλές όταν η αίσθηση της ποπ Justin Bieber και το Houston Texans που κυκλοφόρησαν πίσω του Arian Foster έγιναν εθισμένοι σε αυτό. Και είναι πολύ εύκολο να γίνει εθισμένος σε αυτό. Η προϋπόθεση είναι απλή: συνεχίστε να τρέχετε αλλιώς οι δεινοί πίθηκοι θα σας φάνε. Στρίβοντας αριστερά και δεξιά, πηδώντας πάνω από τα χάσματα και τους δακτυλίους της φωτιάς, και ολισθαίνοντας κάτω από τα δέντρα όλη την ώρα συλλέγοντας κέρματα και ξεκλειδώνοντας powerups ... ναι, είναι τρελό. Τρελή διασκέδαση. Σκεφτείτε το σαν μια 3D έκδοση του Pitfall. Με πιθήκους.

Συμβουλές για το τρέξιμο του ναού 2 Περισσότερα »

Τζάκι

Το Hearthstone είναι το τέλειο παράδειγμα του μοντέλου freemium που έχει κάνει το σωστό δρόμο. Αυτό το παιχνίδι μάχης καρτών addicting σας επιτρέπει να αγοράσετε πακέτα καρτών (και, τώρα, μια επέκταση ), αλλά ποτέ δεν σας ωθεί πραγματικά να το αγοράσετε. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να αγοράσετε πακέτα καρτών για χρυσό που κερδίζετε κάνοντας αναζητήσεις στο παιχνίδι και ακόμη και να αγοράσετε πρόσβαση στην επέκταση χωρίς να πληρώσετε δεκάρα. Και το καλύτερο μέρος είναι αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι είναι μεταξύ των καλύτερων παιχνιδιών μάχης καρτών στο iPad.

Λάβετε συμβουλές για το πώς να κερδίσετε τους φίλους σας στο Hearthstone Περισσότερα »

Δάσκαλος Μείζων: Μίνιον βιασύνη

Τα αγαπημένα τσιράκια όλων των ανθρώπων που έχουν ως κύριους χαρακτήρες σε έναν ατελείωτο δρομέα; Εγγέγραψέ με. Αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι προσθέτει λίγες ανατροπές στον ατελείωτο μηχανισμό των δρομέων, αλλά κυρίως, είναι διασκεδαστικό λόγω των minions. Ένας καλός συνδυασμός χιούμορ και παιχνιδιού θα σας φέρει γρήγορα εθισμένοι σε αυτόν τον τίτλο. Περισσότερο "

Σχεδιάστε κάτι ελεύθερο

Από το παλιό στο νέο, το Draw Something Free είναι ένα από τα πιο πρόσφατα ιογενή παιχνίδια που μολύνουν τις συσκευές μας. Draw Something Free είναι μια ψηφιακή έκδοση του Pictionary και μια αρκετά addicting σε αυτό. Το παιχνίδι σάς επιτρέπει να παίζετε με φίλους ή να τραβάτε έναν τυχαίο αντίπαλο και να έχετε το ίδιο turn-based gameplay που κάνει τα Words With Friends τόσο εύκολο να παίξετε. Η μόνη μου συγκίνηση: Δεν έχω καμία καλλιτεχνική ικανότητα. Αλλά εξακολουθώ να μπερδεύω επιλέγοντας τα ευκολότερα θέματα που πρέπει να σχεδιάσετε.

Τα καλύτερα παιχνίδια iPad Trivia Περισσότερα »

Νέες λέξεις με φίλους

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε κάλλιστα να ονομαστεί ένα παλιό-αλλά-καλό, αν δεν ήταν για το γεγονός ότι το Words With Friends είναι μόνο τριών ετών. Διατίθεται σε σχεδόν κάθε πλατφόρμα που είναι γνωστή στην ανθρωπότητα, συμπεριλαμβανομένου του συνεχώς δημοφιλούς Facebook, Το Words With Friends είναι ένας κλώνος Scrabble που σας επιτρέπει να παίζετε το παιχνίδι λέξεων σε μορφή στροφών, ακόμη και να παίζετε πολλαπλά παιχνίδια με διαφορετικούς ανθρώπους. Περισσότερο "

Κάντι Κρας Σάγκα

Candy Crush Saga αξιοποιεί τη διασκέδαση ενός παιχνιδιού που ταιριάζει με εκπληκτικά ικανοποιητικές εκρήξεις. Το παιχνίδι αρχίζει αρκετά απλά στην αρχή, αλλά τα παζλ που προσφέρονται από τα ενοχλητικά έντομα και τις μπλοκαρισμένες περιοχές γίνονται πιο δύσκολες καθώς προχωράτε μέσα από το παιχνίδι. Αυτό είναι ιδανικό για παιδιά και ενήλικες. Περισσότερο "

Φυτά vs Ζόμπι 2

Ένα από τα κορυφαία παιχνίδια στρατηγικής στο iPad , το Plants vs Zombies 2 είναι μια μεγάλη συνέχεια στο πρωτότυπο. Μπορεί να μην έχει τόσες διαφορετικές λειτουργίες παιχνιδιού, αλλά παρέχει μια σταθερή εμπειρία. Όποιος αγαπά τα παιχνίδια άμυνας πύργος θα πρέπει να ελέγξει αυτό το ένα έξω. Είναι πιο δύσκολο να μην ξοδεύουν χρήματα σε αυτό, αλλά υπάρχει αρκετό ελεύθερο περιεχόμενο για να γίνει μια αξιόλογη λήψη. Και αν καταλήξετε να δαπανούν χρήματα για να ξεκλειδώσετε μια περιοχή αργότερα στο παιχνίδι, αυτό σημαίνει ότι σας αρέσει να παίζετε. Περισσότερο "

Sonic Dash

Εάν φαίνεται ότι ο κατάλογος αυτός είναι βαρύς με ατελείωτα παιχνίδια δρομέων , είναι για καλό λόγο. Το είδος φαίνεται να προσφέρεται στο μοντέλο freemium χωρίς να είναι πολύ ενοχλητικό. Βοηθά το Temple Run να διαδώσει το είδος και να ρυθμίσει το πρότυπο για τον τρόπο απόκτησης του κέρδους. Το Sonic Dash δεν πρόκειται να κερδίσει βραβεία για την επανεμφάνιση του ατελείωτου δρομέα, αλλά για όσους αγάπησαν τον Sonic την ίδια μέρα, είναι ωραία έκρηξη από το παρελθόν. Περισσότερο "

Άσφαλτος 8: Αερομεταφερόμενος

Ίσως ένα από τα πιο όμορφα παιχνίδια αυτής της λίστας, το Asphalt 8: Airborn προσφέρει επίσης τις πιο ενοχλητικές μηχανές ελεύθερου παιχνιδιού για οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι σε αυτόν τον κατάλογο. Συμβαίνει επίσης να είναι ένα από τα καλύτερα αγωνιστικά παιχνίδια στο iPad , γι 'αυτό και συμπεριλαμβάνεται. Άσφαλτος 8: Αερομεταφερόμενος προσθέτει ακροβατικά στο παιχνίδι, και η εκτέλεση τους μπορεί να σας δώσει μια ώθηση του νιτρο. Αλλά τα κόλπα που εκτελούν την εκτέλεση σας επιβραδύνουν, οπότε θα χρειαστεί να αποφασίσετε αν ένα κόλπο αξίζει τον κόπο ή όχι. Περισσότερο "

Pocket Legends

Αν αγαπάτε το World of Warcraft, θα θέλετε να κατεβάσετε το Pocket Legends. Αυτό το MMORPG για το iPad προσφέρει τρεις διαφορετικές κατηγορίες και τη δυνατότητα πρόσβασης στους χαρακτήρες σας από το iPad ή το iPhone σας, έτσι ώστε να μπορείτε να παίζετε οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε και όποια συσκευή παίρνετε μαζί σας. Το παιχνίδι περιλαμβάνει αναζητήσεις, χειροτεχνία, PvP και όλα όσα περιμένετε από ένα MMO.

Περισσότερα Μεγάλη RPGs iPad Περισσότερα »

Φούσκα μπάλα

Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια παζλ με φυσική, το Bubble Ball παρουσιάζει μια ωραία πρόκληση. Το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι να καθοδηγήσει τη φούσκα στη γραμμή τερματισμού τοποθετώντας ξύλινα και μεταλλικά κομμάτια στην οθόνη για να τα οδηγήσει. Ένα υπέροχο παιχνίδι, το Bubble Ball συγκέντρωσε μια ορισμένη φήμη βασισμένη στον 14χρονη προγραμματιστή του και πιέζοντας Angry Birds από το κορυφαίο σημείο για κάποιο χρονικό διάστημα. Περισσότερο "

Bejeweled Blitz

Αν αγαπάτε τα παιχνίδια με βάση το κόσμημα ή τα παιχνίδια που ταιριάζουν, το Bejeweled Blitz είναι κορυφαία. Ένα παιχνίδι freemium που δεν σπρώχνει το κατάστημα στο δρόμο σας, υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές και μπόνους για να σας συνεχίσουμε. Μπορείτε να αγοράσετε ακόμη και τα δικά σας powerups για να χρησιμοποιήσετε μέσα στο παιχνίδι και να ανακινήσετε το διοικητικό συμβούλιο, να εξερευνήσετε ειδικά gems ή απλά να αρχίσετε με μπόνους πολύτιμων λίθων. Το Bejeweled Blitz είναι εύκολα ένα από τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια στο iPad. Περισσότερο "

Sudoku

Σκεφτείτε ότι μπορείτε να κάνετε Sudoku καλύτερα από τους φίλους σας; Αυτή η συμβατή με το OpenFeint έκδοση του κλασικού παιχνιδιού παζλ θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε leaderboard και να ανταγωνίζεστε τους φίλους σας. Το παιχνίδι έρχεται με χιλιάδες ελεύθερα παζλ και διαιρεί τις σανίδες σε τρία επίπεδα δυσκολίας, με δυσκολότερες δυσκολίες να ξεκλειδώσετε αφού κτυπήσετε την τρέχουσα δυσκολία σας ρύθμιση δύο φορές στη σειρά. Περισσότερο "

Mega Run

Το Mega Run είναι σαν ένας σταυρός ανάμεσα στο Temple Run και τον Mario Bros. Μπορείτε να ελέγξετε το Redford σε αυτό το γρήγορο platformer που σας προτρέπει να συλλέξετε νομίσματα και power-ups, αποφεύγοντας τα χάσματα, τα εμπόδια και τους διάφορους εχθρούς. Αυτό το όμορφα σχεδιασμένο παιχνίδι χωρίζεται σε τσιμπήματα, καθώς αντιμετωπίζετε με μεγαλύτερη και μεγαλύτερη δυσκολία καθώς περνάτε στα διάφορα στάδια και επίπεδα. Σίγουρα πρέπει να έχετε κατεβάσετε αν αγαπάτε παιχνίδια πλατφόρμας.

Περισσότερα Διασκεδαστικό Παιχνίδια Δράσης Περισσότερα »

Χτύπημα χαρτιού 2

Μετά από όλη την τεχνολογία που συσκευάζεται στο iPad, είναι περίεργο να πούμε ότι το χτύπημα χαρτιού είναι ένα από τα πιο αστεία πράγματα που μπορείτε να κάνετε με αυτό; Το Paper Toss μπορεί να μην είναι το καλύτερο παιχνίδι για να κρατάτε σας κατειλημμένο για ώρες κάθε φορά, αλλά αν θέλετε να χάσετε πέντε με δέκα λεπτά σε μια αίθουσα αναμονής ή πριν να έρθετε στην τηλεόραση η αγαπημένη σας εκπομπή, το Paper Toss HD είναι το καλύτερο σας φίλος. Είναι παράξενα addicting πόσο απλά χτυπώντας το προηγούμενο υψηλό σκορ σας θα σας κρατήσει κολλημένο στο παιχνίδι. Περισσότερο "

Zen Pinball

Είστε έτοιμοι για κάποια τρελή δράση flipper; Το Zen Pinball παρουσιάζει μια αρκετά καλή εμπειρία φλίπερ, ακόμη και μία ακόμα και σας επιτρέπει να πάτε στα βάθη του τραπεζιού για ειδικές περιοχές. Δυστυχώς, το Zen Pinball δεν είναι εντελώς δωρεάν. Θα χρειαστεί να πληρώσετε 0,99 έως 1,99 δολάρια για επιπλέον τραπέζια, τα οποία περιλαμβάνουν μια σειρά από τραπέζια με θέματα Marvel, αλλά μπορείτε να πάρετε δωρεάν το Lair του Sorcerer. Και το Lair του Μάγος δεν είναι ένα ποτισμένο τραπέζι. Είναι πολύ διασκεδαστικό. Περισσότερο "