Οι 8 καλύτεροι εκτυπωτές κινητής τηλεφωνίας που θα αγοράσουν το 2018

Αυτοί οι φορητοί εκτυπωτές θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε επαγγελματικά έγγραφα εν κινήσει

Είτε βρίσκεστε στο δρόμο, κάνοντας ένα βιβλίο απορριμμάτων είτε απλά θέλετε έναν εκτυπωτή που είναι αρκετά μικρός για να μετακινηθείτε από δωμάτιο σε δωμάτιο, υπάρχει ένας συμπαγής εκτυπωτής για εσάς. Η πρόσκρουση ενός φορητού εκτυπωτή δεν είναι πιθανό να είναι στην κορυφή της λίστας σας κατά τη συσκευασία για ένα ταξίδι, αλλά ποτέ δεν ξέρετε πότε θα χρειαστεί να εκτυπώσετε μια σύμβαση, φωτογραφία ή τιμολόγιο. Όταν καλείτε τη στιγμή, θέλετε να είστε έτοιμοι ανεξάρτητα από το αν εκτυπώνετε από υπολογιστή, φορητό υπολογιστή ή smartphone. Η λίστα μας συγκεντρώνει τους καλύτερους φορητούς εκτυπωτές που μπορούν να χωρέσουν σε ένα σακίδιο και να συμπιεστούν σε ένα ξενοδοχείο ή γραφείο.

Κυκλοφόρησε το 2010, το PIXMA iP110 της Canon παραμένει το βιομηχανικό πρότυπο για το τι πρέπει να είναι ένας φορητός εκτυπωτής. Στην πραγματικότητα, η ηλικία της δεν το κρατάει πίσω και έχει ένα σύνολο χαρακτηριστικών που εξακολουθεί να είναι στάνταρ ακόμη και στον σημερινό κόσμο της εκτύπωσης, όλα σε ένα πακέτο που είναι μόνο 4,3 κιλά και 7,3 x 12,7 x 2,5 ίντσες. Με δυνατότητα εκτύπωσης φωτογραφιών καθώς και εγγράφων 8,5 x 11 ιντσών, το PIXMA είναι ο τέλειος σύντροφος για τη ζωή στο δρόμο. Η προαιρετική μπαταρία καθιστά ακόμα πιο φορητή, επιτρέποντας στο PIXMA να πάει οπουδήποτε με αρκετή διάρκεια ζωής της μπαταρίας για 240 εκτυπώσεις ασύρματα ή 290 φύλλα ενώ είναι συνδεδεμένος σε υπολογιστή.

Συνολικά, η χωρητικότητα των 50 φύλλων είναι χαμηλή για έναν τυποποιημένο εκτυπωτή γραφείου, αλλά για έναν εκτυπωτή που έχει σχεδιαστεί για να είναι εξαιρετικά φορητός, είναι κάτι περισσότερο από αρκετό. Οι παρεχόμενες κασέτες χαρακτηρίζονται από τη Canon ως ικανές να εκτυπώνουν 191 ασπρόμαυρες σελίδες με έγχρωμες εκτυπώσεις με ονομαστική σε 249 σελίδες. Ωστόσο, εάν εκτυπώνετε σε πλήρη χρώμα τακτικά, αυτή η απαρίθμηση σελίδων θα πέσει γρήγορα. Πέρα από την εκτύπωση, το PIXMA μπορεί να συνδεθεί ασύρματα (802.11b / g) στην AirPrint της Apple για άμεση εκτύπωση από όλες τις συσκευές iOS, καθώς και από το Android και από πολλές online υπηρεσίες cloud με λήψη της εφαρμογής PRINT της Canon. Τελικά, η Canon εξακολουθεί να μην έχει αφήσει ηλικία δείχνουν με το PIXMA. Κατασκευάστηκε για να είναι ο τελικός φορητός εκτυπωτής και αυτός είναι ένας ισχυρισμός που εξακολουθεί να συγκρατεί.

Όπως και η Canon, το WorkForce WF-100 της Epson κυκλοφόρησε πριν από λίγα χρόνια, αλλά συνέχισε να κατακλύζει τον ανταγωνισμό ως έναν εξαιρετικό ασύρματο κινητό εκτυπωτή. Σε μόλις 12,2 x 6,1 x 2,4 ίντσες και 3,5 λίβρες, είναι τόσο ελαφρύ όσο η Canon, αν και είναι ελαφρώς μεγαλύτερο. Με ακρίβεια, η Epson είναι σε θέση να εκτυπώνει απευθείας από υπολογιστή, καθώς και συσκευές iOS και Android μέσω σύνδεσης WiFi. Η ίδια η εκτύπωση προσφέρει τόσο μαύρο μελάνι όσο και έγχρωμες κασέτες με βαθμολογία 250 και 200 ​​σελίδων, αντίστοιχα, που είναι αρκετό για την εκτύπωση των πιο πρόσφατων τιμολογίων, συμβολαίων ή υπολογιστικών φύλλων που μπορεί να απαιτούνται εν κινήσει.

Όταν πρόκειται για πραγματική φορητότητα, η χωρητικότητα των 20 φύλλων μπορεί να χειριστεί τη ζωή στο δρόμο εκτυπώνοντας 100 ασπρόμαυρες σελίδες (και 50 έγχρωμες σελίδες) ενώ λειτουργεί αυστηρά με την μπαταρία. Πριν από την εκτύπωση, η Epson απαιτεί μια σύντομη διαδικασία ρύθμισης μέσω της μικρής έγχρωμης οθόνης LCD των 1,4 ιντσών. Είναι λιγότερο από το ιδανικό μέγεθος για έναν επιτραπέζιο εκτυπωτή, αλλά για έναν εκτυπωτή που έχει κατασκευαστεί για φορητότητα, η οθόνη LCD υποστηρίζει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες.

Αν και δεν προσφέρει τον ίδιο συμπαγή τύπο, το IP2820 της Canon ζυγίζει 5 κιλά και μετρά μόνο 16,8 x 9,3 x 5,3 ίντσες, οπότε είναι ακόμα αρκετά φορητό. Με λειτουργίες όπως η Ήσυχη λειτουργία, είναι ιδανική για εκτύπωση οποτεδήποτε, οπουδήποτε χωρίς να ξυπνήσετε την οικογένεια ή τους επισκέπτες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου δίπλα σας. Επιπλέον, εάν είστε χρήστης της φωτογραφικής μηχανής Canon, μπορείτε να συγχρονίσετε ένα βίντεο που έχετε τραβήξει με το IP2820 μέσω του ενσωματωμένου λογισμικού Full HD Movie Print και να μετατρέψετε τα αποτελέσματα σε φανταστικές φωτογραφίες.

Η εκτύπωση γίνεται με έναν αυτόματο τροφοδότη 60 φύλλων που απεικονίζει περίπου οκτώ ασπρόμαυρες και τέσσερις έγχρωμες σελίδες κάθε λεπτό. Δυστυχώς, το IP2820 δεν διαθέτει σύνδεση WiFi, επομένως δεν υπάρχει εκτύπωση απευθείας από ένα smartphone ή tablet, αφού απαιτεί σύνδεση USB σε υπολογιστή ή Mac. Ωστόσο, η συμπερίληψη λειτουργιών όπως η Αυτόματη ενεργοποίηση, η οποία εκκινεί αυτόματα τον εκτυπωτή κάθε φορά που αποστέλλεται μια φωτογραφία ή έγγραφο για εκτύπωση, είναι μια ωραία προσθήκη σε μια τέτοια τιμή φιλική προς τον προϋπολογισμό.

Εάν η εκτύπωση φωτογραφιών είναι η κύρια ανησυχία σας, τότε ο Selphy CP1200 της Canon είναι ο απόλυτος εκτυπωτής Go-to που είναι κομψός και φορητός. Το Selphy, με βάρος μόλις 1,9 κιλά και διαστάσεων 7,1 x 5,4 x 2,5 ίντσες, είναι από τους πιο συμπαγείς εκτυπωτές φωτογραφιών που εξακολουθεί να προσφέρει πληθώρα επιλογών μεγέθους εκτύπωσης. Η προαιρετική μπαταρία μετατρέπει το Selphy σε μια ακόμη πιο φορητή επιλογή (υπάρχει αρκετή ισχύς εκτύπωσης για μέχρι 54 εκτυπώσεις με μία μόνο φόρτιση). Επιπλέον, η συμπερίληψη του WiFi βοηθά να ενεργοποιήσετε εκτυπώσεις από οπουδήποτε στο σπίτι ή το γραφείο, καθώς και με λειτουργίες όπως το AirPrint, η εκτύπωση απευθείας από μια συσκευή Apple είναι ένα cinch.

Ενώ η φορητότητα της Selphy είναι μια μεγάλη κλήρωση, η συμπερίληψη των εκτυπώσεων που είναι ανθεκτικές στο νερό και ικανές να διαρκέσουν έως και 100 χρόνια είναι δύσκολο να αγνοηθεί. Η εκτύπωση πραγματοποιείται σε περίπου 47 δευτερόλεπτα με κιτ μελάνης και χαρτιού που είναι διαθέσιμα για να εκτυπώσετε σύνολα 18, 36 ή 54 φωτογραφιών. Όλο αυτό το μελάνι και το χαρτί θα βοηθήσουν το Selphy με αποτελέσματα πολλαπλών μεγεθών, συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους της κάρτας (2,1 x 2,4 ίντσες), της κάρτας (3,9 x 5,8 ίντσες), της τετράγωνης ετικέτας (2 x 2 ίντσες) και ακόμη πιο παραδοσιακού μεγέθους ίντσες).

Το Selphy περιλαμβάνει επίσης πρόσθετα χαρακτηριστικά για περαιτέρω προσωποποίηση κάθε εκτύπωσης. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κολάζ απευθείας από τον εκτυπωτή με μια οθόνη 2,7 ιντσών που θα σας καθοδηγήσει και ακόμα και να εκτυπώσετε φωτογραφίες Facebook και Instagram απευθείας από ένα smartphone ή tablet με την προαιρετική εφαρμογή Selphy της Canon.

Αν ψάχνετε για τον πιο πλούσιο σε δυνατότητες φορητό εκτυπωτή που μπορεί να αγοράσει το χρήμα, το HP OfficeJet 250 είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Αν και η τιμή του μπορεί να σας κάνει να κάνετε διπλή λήψη, το OfficeJet 250 είναι φορητή εκτύπωση κάθε φορά που το χρειάζεστε. Απλά τοποθετήστε το σε σακίδιο ή βαλίτσα και είστε έτοιμοι για εκτυπώσεις εν κινήσει. Πέρα από την εκτύπωση, το OfficeJet 250 μεταφέρει τη λειτουργία του φορητού εκτυπωτή σε ένα άλλο επίπεδο με δυνατότητες all-in-one, όπως σάρωση και αποστολή φαξ σε πακέτο που είναι μόλις 6,5 κιλά και 7,8 x 15 x 3,6 ίντσες. Ακόμα και με ένα μικρό μέγεθος, το OfficeJet 250 προσφέρει πρόσθετη φορητότητα με μπαταρία για έως και 500 εκτυπώσεις όταν αποσυνδέεται από μια πρίζα και μια οθόνη υψηλής ανάλυσης δύο ιντσών για την επιλογή της εκτύπωσης κατάλληλου μεγέθους.

Η HP διαθέτει αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 10 σελίδων και χωρητικότητα 50 φύλλων που παράγει εκτυπώσεις γραμματοσειράς και μεγέθους νομικού μεγέθους μέχρι 8,5 x 14 ίντσες. Η παρεχόμενη μαύρη κασέτα έχει χωρητικότητα 200 σελίδων και η κασέτα τριών χρωμάτων διαρκεί περίπου 165 σελίδες πριν απαιτήσει νέα μελάνη. Η HP πωλεί επίσης μια εξατομικευμένη έκδοση XL των κασετών μελάνης OfficeJet 250 που προσκρούει τα αποτελέσματα της σελίδας σε 600 και 415 σελίδες, αντίστοιχα. Με πρόσθετες λειτουργίες όπως WiFi και Bluetooth, η εκτύπωση από ένα smartphone ή φορητό υπολογιστή είναι εύκολη ευγένεια από την εγγενή εφαρμογή ePrint της HP που είναι διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS.

Στα 5.1 λιβρών και με έγχυση 15,86 x 6,97 x 5,55 ίντσες, το HP DeskJet 3755 δεν θα αισθάνεται τόσο κινητό όσο οι συνολικά νικητές, αλλά η θέση της από την HP ως ένα εξαιρετικά συμπαγές all-in-one αξίζει να σημειωθεί. Πολύ μικρότερη από τους περισσότερους παραδοσιακούς εκτυπωτές επιτραπέζιων υπολογιστών, η HP δεν ταιριάζει άνετα σε ένα σακίδιο, αλλά αν βρίσκεστε σε οδικό ταξίδι και θέλετε κάτι το ισχυρό χωρίς συμβιβασμό, το 3755 είναι ιδανικό για να κολλήσετε στο αυτοκίνητό σας, ή καφέ και εκτύπωση πριν από αυτή τη μεγάλη συνάντηση. Επιπλέον, η εκτύπωση με τη χρήση smartphone ή tablet προσφέρεται μέσω ποικίλων μεθόδων, όπως το WiFi, η εφαρμογή εκτύπωσης HP και το Wireless Direct, το οποίο προσφέρει άμεση σύνδεση με τον εκτυπωτή όταν δεν υπάρχει σήμα WiFi.

Αν το μέγεθός του δεν σας κερδίσει, είναι 50 τοις εκατό εξοικονόμηση για τα παραδοσιακά έξοδα μελάνης ακριβώς θα μπορούσε. Μια προαιρετική συνδρομή επιτρέπει στον εκτυπωτή σας να ανιχνεύει πότε έχει χαμηλή στάθμη μελανιού και να κάνει μια νέα παραγγελία πριν τελειώσει τελείως. Η εγκατάσταση έξω από το κουτί είναι μια γρήγορη, επίσης. Απλά τραβήξτε τον εκτυπωτή έξω, ενεργοποιήστε τον, συνδέστε με μια συσκευή και εκτυπώστε μακριά. Όσο για τις ίδιες τις εκτυπώσεις, το 3755 προσφέρει αξιοπρεπή οκτώ σελίδες ανά λεπτό για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις, καθώς και 5,5 σελίδες ανά λεπτό για έγχρωμα αντίγραφα.

Με μόνο 2,6 κιλά και 11,4 x 1,8 x 6,5 ιντσών, ο φορητός σαρωτής Trio της Primera ξεκινάει να ταξιδεύει ως το "μικρότερο και ελαφρύτερο φορητό all-in-one" στον κόσμο. Είναι ικανό να εκτυπώνει, να σαρώζει και να αντιγράφει έγγραφα όλο το χρόνο -σε ένα μέγεθος που είναι αρκετά συμπαγές ώστε να ταιριάζει σε μια τσάντα αγγελιοφόρων. Η μπαταρία που αγοράζεται ξεχωριστά καθιστά ακόμη πιο ιδανική για χρήση εν κινήσει (η πλήρως φορτισμένη μπαταρία παρέχει μέχρι και 350 εκτυπώσεις πριν απαιτήσει επαναφόρτιση). Επιπλέον, το Primera θα περιέχει έως και 10 σελίδες τυποποιημένου χαρτιού εκτυπωτή ταυτόχρονα, καταγράφοντας 3,1 ασπρόμαυρες και 2,4 σελίδες έγχρωμης εκτύπωσης ανά λεπτό. Όσον αφορά τις πρόσθετες δυνατότητες, η ικανότητα του Primera να αντιγράφει ασπρόμαυρες εικόνες σε 1,7 και 1,1 έγχρωμες σελίδες ανά λεπτό δεν θα το κάνει ταχύτατο δαίμονα, αλλά αυτό είναι ένα εμπόδιο για τη φορητότητα. Δυστυχώς, για την τιμή του Primera, υπάρχει μια απογοήτευση να μην βλέπετε WiFi ή Bluetooth υποστήριξη για ασύρματη εκτύπωση (θα χρειαστείτε σύνδεση USB).

Το OfficeJet 150 της HP μπορεί να είναι μερικά έτη, αλλά αυτός ο κινητός ασύρματος έγχρωμος εκτυπωτής δεν είναι απλώς ένας εκτυπωτής φιλικός προς την μπαταρία. Παίρνει διπλό καθήκον και ως φωτοαντιγραφικό. Με την ταχύτητα εκτύπωσης 22 ασπρόμαυρων σελίδων ανά λεπτό και 18 έγχρωμων σελίδων ανά λεπτό παράλληλα με δίσκο εισόδου 50 φύλλων, η OJ 150 είναι από τους πιο γρήγορους φορητούς εκτυπωτές που διατίθενται στη σημερινή αγορά. Σε μόλις 6,8 λίβρες και 14 x 7 x 3,5 ίντσες στο χώρο, το OfficeJet 150 προσφέρει ένα εξαιρετικό μηχάνημα για τους πολεμιστές που χρειάζονται μια συσκευή που μπορεί να χειριστεί την εκτύπωση κατόπιν αιτήματος χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστή βαλίτσα. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας προσφέρει έως και 500 εκτυπώσεις. Επιπλέον, το Officejet 150 είναι έτοιμο για έως και πέντε ασπρόμαυρα και 3,5 έγχρωμα αντίγραφα ανά λεπτό. Δυστυχώς, τα 150 δεν έχουν WiFi, αλλά προσφέρουν δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth για ψευδο-ασύρματη εκτύπωση απευθείας από συσκευή συμβατή με Bluetooth.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .