Πώς να φτιάξετε ένα MP3 CD χρησιμοποιώντας το iTunes

Ο αξιόπιστος συμπαγής δίσκος μπορεί να είναι λίγο μακρύς στο δόντι αυτές τις μέρες, αλλά ακόμα υπάρχει ζωή στο παλιό σκυλί ακόμα. Εάν έχετε ένα ηχητικό σύστημα στο αυτοκίνητό σας ή αλλού που μπορεί να αναπαράγει αρχεία MP3 από ένα CD τότε η δημιουργία μπορεί να σας δώσει συνήθως πάνω από 12 ώρες μουσικής χωρίς διακοπή σε σύγκριση με ένα κανονικό CD ήχου 80 λεπτών. Ανάλογα με τον τρόπο κωδικοποίησης των αρχείων, μπορείτε να λάβετε 10 ή περισσότερα άλμπουμ σε ένα CD. Αντί να παίρνετε ένα σωρό CD ήχου στο επόμενο ταξίδι σας, γιατί να μην χρησιμοποιήσετε το λογισμικό iTunes για να δημιουργήσετε το δικό σας CD mix των αγαπημένων σας τραγουδιών.

Δυσκολία: Εύκολη

Χρόνος που απαιτείται: Ρύθμιση - Χρόνος δημιουργίας CD 2 λεπτά / MP3 - συνήθως 5 λεπτά ανά CD.

Εδώ:

  1. Ρύθμιση του iTunes για τη δημιουργία ενός MP3 CD: Από προεπιλογή το iTunes δεν έχει ρυθμιστεί για να εγγράψει ένα MP3 CD και έτσι πρέπει πρώτα να πάτε στις προτιμήσεις του προγράμματος και να αλλάξετε τη μορφή δίσκου που θα γραφτεί στο CD. Για να γινει αυτο:
      • Κάντε κλικ στην καρτέλα Επεξεργασία στο επάνω μέρος της οθόνης και επιλέξτε Προτιμήσεις από το αναπτυσσόμενο μενού.
  2. Στην οθόνη Προτιμήσεις, κάντε κλικ στην καρτέλα Για προχωρημένους , ακολουθούμενη από την καρτέλα Καύση . Επιλέξτε το κουμπί επιλογής δίπλα στο MP3 CD για να ρυθμίσετε τη μορφή του δίσκου. Κάντε κλικ στο OK για αποθήκευση και έξοδο από τις προτιμήσεις.
  3. Δημιουργήστε μια λίστα αναπαραγωγής όλων των τραγουδιών που θέλετε στο CD MP3 . Αν χρησιμοποιείτε ένα τυπικό CD 80 λεπτών, μπορείτε να προσθέσετε τραγούδια στη λίστα αναπαραγωγής μέχρι 700Mb (εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης λίστας αναπαραγωγής). Εάν υπερβείτε τη χωρητικότητα του κενού CD, τότε το iTunes θα ζητήσει να εισαχθεί ένα επιπλέον κενό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφής του CD.
  4. Όταν είστε ικανοποιημένοι με τη σύνταξή σας, εισάγετε ένα κενό CD> κάντε κλικ στην προσαρμοσμένη λίστα αναπαραγωγής που θέλετε να γράψετε και κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή δίσκου MP3 στο κάτω μέρος της οθόνης.

Ο, τι χρειάζεσαι: