Εξοικονομήστε χρήματα από την εξεύρεση φτηνών αερίου με αυτές τις εφαρμογές Finder Αερίου iPhone

Αυτές οι δωρεάν εφαρμογές εξοικονομούν χρήματα κάθε φορά που γεμίζετε

Κανείς δεν αρέσει να πληρώνει υψηλές τιμές για το φυσικό αέριο. Είτε βρίσκεστε σε επαγγελματικό ταξίδι, διακοπές οδικής διαδρομής, είτε απλά κάνετε καθημερινή οδήγηση, θέλετε να πληρώσετε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή για το αέριο σας. Αυτές οι εφαρμογές εύρεσης σταθμών βενζίνης μπορούν να σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του Διαδικτύου και του ενσωματωμένου GPS για να εξοικονομήσετε χρήματα κάθε φορά που σταματάτε στην αντλία. Ορισμένες από αυτές συμπεριλαμβάνουν ακόμη και τιμές ντίζελ.

Εάν το αυτοκίνητό σας κρατά 15 γαλόνια και μπορείτε να εξοικονομήσετε 50 σεντς ένα γαλόνι με μια δωρεάν εφαρμογή, τσέπης $ 7.50 κάθε φορά που γεμίζετε. Προσθέστε το και θα δείτε γιατί αυτές οι δωρεάν εφαρμογές αξίζουν τον χρόνο λήψης.

01 από 05

AAA Mobile

Όπως μπορείτε να περιμένετε, η ελεύθερη εφαρμογή AAA Mobile είναι πλήρως εξοπλισμένη και καλύπτει περισσότερο από τις τιμές του φυσικού αερίου. Ωστόσο, απαριθμεί το φθηνότερο αέριο στην περιοχή και σας δίνει τη διεύθυνση, την απόσταση από το σταθμό και την τιμή ανά γαλόνι ακριβώς στην εφαρμογή ακριβώς στην κύρια οθόνη.

Αυτή η επαγγελματικά διατηρημένη εφαρμογή καλύπτει επιλογές καταλυμάτων και εστιατορίων και προσφέρει βοήθεια στην οδική βοήθεια. Ορισμένες από τις λειτουργίες της εφαρμογής απαιτούν μια τρέχουσα ιδιότητα μέλους του AAA. Περισσότερο "

02 του 05

Αερίου Guru

Η δωρεάν εφαρμογή Gas Guru από την YellowPages.com επικεντρώνεται αποκλειστικά σε βενζινάδικα και τιμές αερίου. Οι χάρτες που το διαβάζουν εύκολα οδηγούν απευθείας στο σταθμό που επιλέγετε. Φιλτράρετε την αναζήτηση αερίου ανά βαθμίδα καυσίμων ή δείτε τις τιμές για όλες τις κατηγορίες. Η εφαρμογή περιλαμβάνει την ώρα της τελευταίας ενημέρωσης τιμής, ώστε να μπορείτε να κρίνετε την πιθανότητα ότι η τιμή είναι ακόμα καλή. Περισσότερο "

03 του 05

GasBuddy

GasBuddy. image πνευματικά δικαιώματα GasBuddy Organization Inc.

Το GasBuddy είναι μια δωρεάν εφαρμογή που υπόσχεται ότι ποτέ δεν θα πληρώσετε πάλι την πλήρη τιμή του φυσικού αερίου. Χρησιμοποιεί μια κοινότητα 70 εκατομμυρίων ανθρώπων που αναφέρουν τιμές στην εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να μάθετε πού να πάτε στην περιοχή σας για τις καλύτερες τιμές για το φυσικό αέριο.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του GasBuddy πρόσθεσε ένα χαρακτηριστικό GasBuddy Trips που αναλύει τις οδηγικές σας συνήθειες και κάνει προτάσεις για την αλλαγή των συνηθειών σας για να αποθηκεύσετε στην αντλία. Η επιβράδυνση και η αλλαγή των συνθηκών πέδησής σας μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα. Περισσότερο "

04 του 05

RoadAhead Highway Exit Finder

RoadAhead. image copyright RoadAhead Inc.

Το RoadAhead είναι μια εφαρμογή για την εξεύρεση των διαθέσιμων ανέσεων στις στάσεις ανάπαυσης των αυτοκινητοδρόμων και στις έξοδοι εκτός αυτοκινητοδρόμων, αλλά παρέχει επίσης καταχωρήσεις και τιμές για τους βενζινοκινητήρες. Είναι μια καλή εφαρμογή για ταξίδια, αλλά είναι εξωστρεφής και όχι σταθμευμένη, οπότε χρειάζεται κάποια συνηθισμένοι. Ωστόσο, εάν θέλετε μια εφαρμογή για ταξίδια "all-in-one", είναι μια εξαιρετική επιλογή. Περισσότερο "

05 του 05

Οδός διαδρομών

Οι Truckers θα εκτιμήσουν την εφαρμογή Path Path. Χρησιμοποιήστε το για να ελέγξετε τις τιμές των καυσίμων σε όλο το μήκος μιας διαδρομής. Είναι επίσης βολικό για τον εντοπισμό στάσεων φορτηγών, τον έλεγχο της διαθεσιμότητας στάθμευσης και την εξεύρεση σταθμών ζύγισης και κλίμακας. Οι νυχτερινοί οδηγοί θα εκτιμήσουν τη λειτουργία νύχτας της εφαρμογής. Περισσότερο "