Καλύτεροι προσωπικοί υπολογιστές οικιακού κινηματογράφου

Υπολογιστές που προσφέρουν εξαιρετικές προσθήκες σε οποιοδήποτε σύστημα οικιακού κινηματογράφου

Οι υπολογιστές οικιακού κινηματογράφου είναι πολύ συγκεκριμένα συστήματα επιτραπέζιων υπολογιστών που έχουν σχεδιαστεί για να είναι σε ένα σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας και λειτουργούν ως κόμβος για όλο το οπτικοακουστικό περιεχόμενο. Κάποια στιγμή αυτό βασιζόταν στο λογισμικό του Windows Media Center, αλλά αυτό έχει διακοπεί και όλο και περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν το περιεχόμενό τους μέσω ροής παρά καλωδιακής ή δορυφορικής. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν λιγότερα συστήματα σχεδιασμένα για αυτή τη λειτουργία. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για έναν υπολογιστή με ψηφιακά μέσα που να αποτελεί το κέντρο του κέντρου ψυχαγωγίας σας, δείτε μερικές επιλογές.

01 από 04

Velocity Micro CineMagix Μεγάλο Θέατρο

Velocity Micro

Η Velocity Micro είναι μία από τις λίγες εταιρείες που εξακολουθεί να ειδικεύεται στην κατασκευή ειδικών προσωπικών υπολογιστών οικιακού κινηματογράφου. Το σύστημα CineMagix Grand Theatre τους είναι αρκετά μεγάλο σε σύγκριση με τα περισσότερα νέα συστήματα, αλλά προσφέρει μια τεράστια ποικιλία επιλογών τόσο από πλευράς διαμόρφωσης όσο και από χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, μπορεί να έχει τοποθετηθεί πολλαπλούς δέκτες ώστε να μπορεί να προβάλει και να εγγράψει προγράμματα ταυτόχρονα. Διαθέτει επίσης μια μονάδα οπτικού δίσκου για μια μονάδα δίσκου Blu-ray την οποία πολλά από τα άλλα συστήματα αυτές τις μέρες δεν διαθέτουν για όσους εξακολουθούν να θέλουν να παρακολουθήσουν φυσικά μέσα. Η εταιρεία προσφέρει ακόμη και πολλούς σκληρούς δίσκους σε μια σειρά RAID για αποθήκευση υψηλής χωρητικότητας για την αποθήκευση πολλών ψηφιακών μέσων. Η θήκη έχει επίσης σχεδιαστεί για να μιμείται πολλά άλλα στοιχεία του κέντρου οικιακής ψυχαγωγίας. Απλά προειδοποιήστε ότι αυτό το σύστημα μπορεί να πάρει πολύ ακριβά αν και προσφέρουν επίσης ένα Rappler Multiplex βασισμένο στο ίδιο σύστημα αλλά με εξαρτήματα υψηλότερου επιπέδου για πράγματα όπως το 4K Video Support . Περισσότερο "

02 από 04

AVADirect H170 HTPC

AVADirect HTPC Χρησιμοποιώντας τη θήκη SilverStone Grandia. © SilverStone

Το H170 HTPC του AVADirect μπορεί να έχει το όνομα και την εμφάνιση του υπολογιστή οικιακού κινηματογράφου, αλλά δεν προσφέρει τόσες δυνατότητες όπως το Velocity Micro. Αντ 'αυτού, κάνει για αυτό προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών προσαρμογής που μπορούν να δημιουργήσουν ένα πολύ πιο οικονομικό σύστημα. Βασίζεται στους επεξεργαστές της 6ης γενιάς Intel και το chipset H170. Παρέχουν ακόμα επιλογές DVD και Blu-ray για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν το σύστημα με φυσικά μέσα, αλλά δεν προσφέρουν τηλεοπτικούς δέκτες ή κάρτες λήψης βίντεο. Ως αποτέλεσμα, είναι πολύ περισσότερο από ένα παραδοσιακό PC μόνο με την εμφάνιση ενός εξαρτήματος οικιακού κινηματογράφου, ώστε να ταιριάζει με την εμφάνιση ενός ψυχαγωγικού κέντρου. Περισσότερο "

03 του 04

Alienware Alpha

Alienware Alpha. Μικρή και στενή κοιλάδα

Το Alienware Alpha είναι πραγματικά μια πιο κονσόλα παιχνιδιών στο σπίτι από ό, τι είναι ένα home theatre PC, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα. Το σύστημα είναι μικρότερο από πολλά άλλα ειδικά HTPCs που χρησιμοποιούν ένα συμπαγές σχεδιασμό χαμηλότερου προφίλ. Αυτό σημαίνει ότι δεν διαθέτει μονάδα DVD ή Blu-ray, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν τις χρησιμοποιούν πια. Προσφέρει επίσης λιγότερα χαρακτηριστικά στο μπροστινό μέρος για να κρατήσει τα πράγματα στο ελάχιστο. Η μεγάλη διαφορά εδώ είναι ότι τα συστήματα πωλούνται γενικά με αποκλειστικές κάρτες γραφικών που τους προσφέρουν τη δυνατότητα αναπαραγωγής παιχνιδιών PC ή για εργασίες εκτός τυχερού παιχνιδιού όπως κωδικοποίηση μέσων . Διαθέτει επίσης την υποδοχή ενισχυτή γραφικών, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει εξωτερική κάρτα γραφικών υψηλής ποιότητας εάν χρειάζεστε ακόμη μεγαλύτερη απόδοση γραφικών. Παρόλο που δεν υπάρχουν κάρτες δέκτη, υπάρχει μια είσοδος HDMI που επιτρέπει τη χρήση της με ένα ξεχωριστό δέκτη ή κονσόλα παιχνιδιών. Περισσότερο "

04 του 04

Apple Mac Mini

Apple Mac Mini. © Apple

Οι υπολογιστές μικρού μεγέθους γίνονται δημοφιλείς για χρήση ως συστήματα οικιακού κινηματογράφου χάρη στο μικρό τους μέγεθος, ώστε να μπορούν να προστεθούν διακριτικά σε ένα υπάρχον σύστημα. Επίσης, τείνουν να είναι πιο ήσυχοι από τα μεγαλύτερα συστήματα, καθώς χρειάζονται λιγότερη ψύξη. Το Mac Mini της Apple μπορεί να μην έχει το τελευταίο και μεγαλύτερο υλικό μέσα από αυτό, αλλά η ενσωμάτωση του λογισμικού της Apple είναι ιδανική για χρήση στο σπίτι. Το λογισμικό iTunes και η λειτουργία AirPlay καθιστούν το σύστημα εξαιρετικό για streaming media από ή προς το Mac Mini σε άλλες συμβατές συσκευές. Συνδυάστε το με τις λειτουργίες Front Row στο MacOS X και διευκολύνει την περιήγηση των μέσων σας από ένα τηλεχειριστήριο. Το Mac Mini είναι επίσης πολύ πιο προσιτό από άλλα ειδικά συστήματα οικιακού κινηματογράφου.