Τα 8 Αθλητικά Παιχνίδια με το καλύτερο PlayStation 4 που θα αγοράσουν το 2018

Αγοράστε τα καλύτερα αθλητικά παιχνίδια για το PlayStation 4

Το καλοκαίρι είναι σχεδόν πάνω μας και το μεγαλύτερο μέρος της χώρας είναι τώρα αρκετά ζεστό ώστε οι άνθρωποι παίρνουν έξω για να παίξουν αληθινό σπορ, αλλά μερικές φορές είναι πιο διασκεδαστικό να μείνεις στον καναπέ και να παίξεις εικονικά. Με ένα ζευγάρι χρόνια κυκλοφορήσει προϊόν για το PS4, μπορεί να είναι λίγο συντριπτική όταν προσπαθείτε να αποφασίσετε ποιο αθλητικό παιχνίδι για να πάρει και να παίξει. Ας σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ποια παιχνίδια να κυριαρχήσετε με την ακόλουθη λίστα με οκτώ από τους καλύτερους τίτλους στην αγορά (από μπάσκετ, μπέιζμπολ, ποδόσφαιρο έως και WWE).

Εύκολο να πάρει και να αρχίσετε να παίζετε, το Super Mega Baseball είναι ένα απλοϊκό και γελοιογραφικό παιχνίδι μπέιζμπολ που επικεντρώνεται αποκλειστικά στη διασκέδαση. Το προσιτό και απλό στη μάθηση παιχνίδι φέρνει μαζί του πολλές κινήσεις και μεθόδους παικτών που δίνουν στους παίκτες μια διαφορετική ρύθμιση διαφορετικών τακτικών. Αν αγαπάτε τις ημέρες δόξας των παιχνιδιών μπέιζμπολ όπως το Ken Griffey Junior Baseball για το N64 ή το Little League Championship στο NES, τότε θα βρείτε αυτό το σύγχρονο ισοδύναμο.

Όσο το Super Mega Baseball φαίνεται μη ρεαλιστικό, αναπτύσσεται με μια σταθερή προσομοίωση του μπέιζμπολ με ακριβή φυσική, ρεαλιστικά στατιστικά αποτελέσματα και πλήρη παρακολούθηση των batting και pitching. Οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν τα ονόματα, την εμφάνιση και τις ικανότητες της ομάδας και των παικτών τους, δίνοντάς τους ένα είδος αίσθησης ιδιοκτησίας και μεταφέροντάς τους μέσα από εντυπωσιακούς τρόπους εκστρατείας. Έρχεται με ένα offline τοπικό multiplayer μέχρι και για τέσσερις παίκτες, έτσι ώστε να μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας στον καναπέ όπως και τις παλιές καλές μέρες.

Όταν πρόκειται για τη φυσική του αθλήματος, που είναι πραγματικά ο κινητήρας που κάνει ένα βουητό αθλητικών παιχνιδιών, τίποτα δεν είναι καλύτερο από τη σειρά "2K" από τις 2K Sports and Visual Concepts. Υπάρχει μια ρευστότητα και ρεαλισμός της κίνησης σε αυτό το franchise που είναι αδιαμφισβήτητο ακόμη και από juggernauts όπως το "The Show" και το "Madden". Η εποχή των μη ρεαλιστικών κουνημάτων και κινούμενων εικόνων, έναντι των οποίων είναι αδύνατο να υπερασπιστεί, έχει τελειώσει. Το 2K Sports το σκότωσε. Το παιχνίδι σε μια πλήρη σεζόν στο "NBA 2K18" αισθάνεται σαν το πραγματικό πράγμα, γεμάτο με τραυματισμούς, καυτές ραβδώσεις και χτυπήματα. Και το παιχνίδι έχει μια φανταστική λειτουργία της καριέρας μου, σε σκηνοθεσία του θρυλικού Spike Lee. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, επιτρέπει μια μικρή ιστορία, επιτρέποντάς σας να παίξετε κλασικές ομάδες όπως το '00 -01 Lakers (σκέφτεστε Shaq & Kobe) και τους '95 -96 Bulls. Δεν είναι μόνο το καλύτερο παιχνίδι μπάσκετ, είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο αθλητικό παιχνίδι, περίοδος.

Είναι ένας κόσμος τρελός, απλά ζούμε σε αυτό. Το franchise Madden από πολύ καιρό ξεπέρασε να είναι απλώς μια άλλη σειρά παιχνιδιών βίντεο για να γίνει ένα πολιτιστικό φαινόμενο. Υπάρχει μια ολόκληρη γενιά τώρα που συνδέει τον John Madden περισσότερο με τα βιντεοπαιχνίδια απ 'ό, τι πραγματικά παίζει ποδόσφαιρο, προπονούνται ή ακόμα και είναι εκφωνητής. Και κάθε επανάληψη του "Madden" ήταν λίγο πιο εκλεπτυσμένο από το προηγούμενο. Το τελευταίο αντικατοπτρίζει την πραγματική έμφαση του NFL στη δυναμική QB-WR. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Odell Beckham νεώτερος χαρίζει το εξώφυλλο. Η πιο cool νέα προσθήκη στο "Madden" από χρόνια είναι επίσης σε αυτή την έκδοση - κάτι που ονομάζεται "Draft Champions", στο οποίο κάνετε ένα γρήγορο σχέδιο, στυλ φαντασίας, παικτών από το παρελθόν και το παρόν για να σχηματίσουν μια νέα ομάδα μέγα. Έτσι, μπορείτε να έχετε τον John Elway να ρίχνει στο Mike Evans. Και μετά παίρνετε την ομάδα των ονείρων σας μέσα από μια σκάλα με όλο και πιο δύσκολους αντιπάλους. Όλα τα άλλα είναι επίσης πίσω, από quickie Online Play σε βαθιές εποχές. Υπάρχει ένας λόγος "Madden" είναι το δημοφιλέστερο αθλητικό franchise στον κόσμο. Δεν είναι μόνο ένα franchise, είναι ένα εμπορικό σήμα.

Δεν υπάρχει ακόμη ένα πραγματικά υπέροχο παιχνίδι γκολφ για το PS4 (περιμένουμε ακόμα την EA Sports να το κάνει σωστό ή ένα αντίπαλο στούντιο να ανεβαίνει και να κάνει μια βολή στο πράσινο). Αλλά το Rory McIlroy PGA Tour '16 είναι υπέροχο γιατί προσφέρει μια ποικιλία από στυλ παιχνιδιού. Εάν είστε ένας ανεπίσημος ανεμιστήρας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα στυλ arcade που απαιτεί μόνο εσείς να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά για να συνδέσετε τη λέσχη με τη μπάλα. Αν είστε περισσότερο σκληροπυρηνικοί, μπορείτε να αντιμετωπίσετε τη δυσκολία και να χρησιμοποιήσετε ένα στυλ που μετατρέπει το ραβδί ελέγχου σε ένα κλαμπ, μετρητώντας τον έλεγχο, την ακρίβεια και τη δύναμή σας με διαφορετικό τρόπο. Τα μαθήματα είναι καλά αντιγραφόμενα, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να παίξετε 18 τρύπες που ποτέ δεν θα μπορούσατε να κάνετε στον πραγματικό κόσμο.

Η EA Sports έχει κάνει παιχνίδια χόκεϊ κάτω από το πανό NHL εδώ και 25 χρόνια. Μέχρι τώρα, γνωρίζουν ένα ή δύο πράγματα για το πώς να κάνουν μια προσομοίωση χόκεϊ, και η πιο πρόσφατη κυκλοφορία τους είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη τους. Έχει απίστευτα ρευστό gameplay και λειτουργεί καλά για τους λάτρεις του hardcore του αθλήματος ή εκείνους που δεν ξέρουν τι είναι η χαλάρωση. Όπως και οι περισσότεροι τίτλοι της EA, είναι επίσης εξαιρετικά βαθιά από την άποψη της ποικιλίας, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε μια ολόκληρη ομάδα, απλά έναν παίκτη, ή ακόμα και μόνο τον GM, που ασχολείται με τις επιχειρήσεις του χόκεϋ, συμπεριλαμβανομένων των μισθών και των διαπραγματεύσεων. Αυτή η ομάδα έχει επίσης την ομάδα Hockey Ultimate, μια προσομοίωση σπορ φαντασίας στην οποία οι παίκτες συλλέγουν κάρτες αθλητών πραγματικής ζωής και χτίζουν ομάδες μαζί τους για να παίξουν στο διαδίκτυο. Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε πρωταθλήματα από αυτές τις φανταστικές ομάδες, δημιουργώντας ουσιαστικά το δικό σας φανταστικό πρωτάθλημα χόκεϋ.

Και λένε ότι το ποδόσφαιρο δεν θα είναι ποτέ τόσο δημοφιλές στις Ηνωμένες Πολιτείες όπως είναι στον υπόλοιπο κόσμο. Για να είμαι ειλικρινής, συχνά αισθάνεται ότι περισσότεροι άνθρωποι παίζουν το franchise της EA Sports "FIFA" από ό, τι βλέπουν το ίδιο το ίδιο το άθλημα. Και αυτό κάνει ένα άλμα προς τα εμπρός από την άποψη της ισότητας, εισάγοντας για πρώτη φορά γυναικείους παίκτες στο franchise. Η υπεράσπιση και το πέρασμα είναι πιο ρεαλιστικές στη φετινή έκδοση σε αντίθεση με το παρελθόν, ενισχυμένη από τις δυνατότητες του PlayStation 4. Περισσότερο από τα περισσότερα αθλήματα, υπάρχει στην πραγματικότητα ένας ανταγωνισμός εδώ στο ότι το Pro Evolution Soccer από το Konami υπερασπιστές της. Είναι απίστευτα κοντά όσον αφορά την ποιότητα, αλλά η "FIFA" είναι απλά πιο δημοφιλής και έτσι θα βρείτε περισσότερους φίλους και online παίκτες με τους οποίους θα έχετε έναν αγώνα, δίνοντάς της το πλεονέκτημα.

Με εισόδους και πλήθη που προσομοιώνουν την ίδια εμπειρία παρακολούθησης ενός αγώνα UFC, το EA Sports UFC 2 κάνει ένα από τα καλύτερα και πιο ρεαλιστικά παιχνίδια μάχης PS4 μέχρι σήμερα. Οι παίκτες θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν το δικό τους χαρακτήρα και να πάνε toe-to-toe για να πάρουν την ευκαιρία τους να κοροϊδεύουν γροθιά και να κλωτσήσουν αγωνιστές πραγματικής ζωής όπως ο Ronda Rousey και ο Conor McGregor.

Το EA Sports UFC 2 έχει σχεδιαστεί με ένα ρεαλιστικό σύστημα φυσικής καταστροφής που ανιχνεύει την αντίδραση χτύπησης και προσφέρει σπλαχνικούς και συναρπαστικούς ΚΟ. Έχει αναπτυχθεί ώστε να ανταποκρίνεται στις αντιξοότητες και τις διάφορες απεργίες, με ένα σύστημα ολίσθησης και αποφυγής για ρευστότητα χαρακτήρων που δίνει στους παίκτες πλήρη έλεγχο και αίσθηση αυτονομίας με τον χαρακτήρα τους. Οι παίκτες θα φτιάξουν και θα σχεδιάσουν τους χαρακτήρες τους με προσαρμοσμένες εμφάνιση και κινήσεις πολεμικών τεχνών, καθώς αντιμετωπίζουν το MMA Octagon και δουλεύουν σε διαφορετικούς τρόπους άμυνας για να μπλοκάρουν, να παραβιάζουν και να αντισταθμίζουν κάθε αντίπαλο που αντιμετωπίζουν.

Για wannabe αθλητές που δεν έχουν πάει στο γυμναστήριο σε λίγο, φλίπερ μπορεί να είναι το δικό του είδος προπόνηση. Εντάξει, ίσως δεν είναι τόσο αθλητικό όσο το "Madden" ή το "NBA 2K", αλλά ο προσομοιωτής φλίπερ Zen Studios είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που μπορείτε να αγοράσετε για το PS4, οποιουδήποτε τύπου, σπορ ή όχι. Είναι απλώς ένας εθισμός διασκεδαστικό, pick-up-and-play, ειδικά τώρα που έχουν αδειοδοτηθεί τόνοι franchises, επιτρέποντας στους gamers να παίζουν πινγκ-πονγκ με βάση τους "Star Wars", Marvel, "The Walking Dead" "" Family Guy "," South Park, "και πολλά άλλα! Είναι μια εθιστική έκρηξη.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .