Little Big Planet 3 PS4 κριτική

Είχα τις αμφιβολίες μου ότι το "Little Big Planet 3" θα είχε σημασία. Θα το παραδεχτώ. Είναι κυκλοφορήσει στην πιο πολυσύχναστη συνοικία στη σύντομη ιστορία του PS4, καθώς το σύστημα αυτό δικαιολόγησε τελικά την τιμή αγοράς με τίτλους επόμενου γενιάς, όπως το " Dragon Age: Inquisition ", " Call of Duty: Advanced Warfare ". και "Far Cry 4." Ακόμη και η αγορά παιχνιδιών του παιδιού είναι κορεσμένη με αγελάδες μετρητών " Disney Infinity Marvel Super Heroes " και "Team Trap του Skylander" που κυριαρχούν στις εγκυκλοπαίδειες Target και διαφημίσεις για Disney νεώτερος Αισθάνθηκε λίγο σαν η Sony δεν χρονολογούσε την απελευθέρωση μιας τρίτης περιπέτειας για τον Sackboy και τους φίλους του με πολύ προνοητικότητα και γι 'αυτό ανησυχούσαν ότι σκόπευαν σκόπιμα τον τίτλο λόγω της χαμηλής ποιότητάς του. Δέκα λεπτά αργότερα, ήξερα ότι οι ανησυχίες αυτές ήταν αβάσιμες. Λίγες ώρες αργότερα, μου έσκαψαν. Αυτό είναι το καλύτερο οικογενειακό παιχνίδι που θα μπορούσατε να αγοράσετε αυτή τη σεζόν. Και αυτό έρχεται από κάποιον που του άρεσαν οι "Super Heroes" και το "Skylander's". Ενώ αυτά τα παιχνίδια πυροδοτούν τη φαντασία, το "LBP 3" ρίχνει βενζίνη σε αυτό και το θέτει σε κίνδυνο.

Πρόκειται για αχαλίνωτη φαντασία και ο τρόπος με τον οποίο ορισμένοι από τους καλύτερους κατασκευαστές παιχνιδιών στον κόσμο επέλεξαν να το τροφοδοτήσουν. Το "Little Big Planet 3" δεν επαναλαμβάνει μόνο ό, τι λειτούργησε για τα προηγούμενα παιχνίδια, βασίζεται σε αυτό, προσθέτοντας νέα εργαλεία, κόσμους και δυναμική παιχνιδιού, ενώ παράλληλα επιτρέπει πρόσβαση σε όλα τα παλιά. Σωστά. Μπορείτε να παίξετε όλα τα κοινοτικά επίπεδα που έχουν ήδη δημιουργηθεί και να προσπαθήσετε να συνεχίσετε με τα καταπληκτικά νέα που αναδύονται κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, κάποιος θα δημιουργήσει ένα επίπεδο που θέλετε να παίξετε στο "LBP 3" ενώ διαβάζετε αυτήν την κριτική. Μπορώ σχεδόν να το εγγυηθώ.

Αντί να καταρρίψουν ό, τι έχει συμβεί και να ξεκινήσουν εκ νέου, οι προγραμματιστές του "Little Big Planet" εκτιμούν τους ανθρώπους που ήταν εκεί καθ 'όλη τη διάρκεια. Τόσο πολύ ώστε να μπορείτε να εισάγετε αυτοκόλλητα και κοστούμια που βρέθηκαν και αγοράστηκαν στα τελευταία δύο παιχνίδια. Έτσι, ωστόσο, θέλετε να παίξετε "LBP", μπορείτε να είστε άνετοι παίζοντας με τον ίδιο τρόπο εδώ. Διακοσμήστε το κούμπωμα σας με τα αγαπημένα σας αυτοκόλλητα, φορέστε το αγαπημένο σας κοστούμι κλπ. Προσθέτει σε μια αίσθηση ότι πρόκειται για κουτί παιχνιδιών στο οποίο έχουν προστεθεί νέα παιχνίδια χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τα αγαπημένα σας. Το gameplay όλα φαίνονται εξαιρετικά οικεία, μόνο με εκείνη τη λάμψη του PS4 και η δομή του παιχνιδιού είναι σχεδόν ίδια, επιτρέποντας τη δημιουργία νέας δυναμικής στα παλιά, αντί να τα σκίζει και να ξεκινά ξανά.

Ωστόσο, μην ανησυχείτε ότι το "Little Big Planet 3" είναι απλώς ένα downloadable add-on ή επανάληψη του τι έχει συμβεί. Είναι ένα παιχνίδι που θα εκπλήσσει συνεχώς με τις νέες προσθήκες του παιχνιδιού, οι περισσότεροι από αυτούς με τη μορφή εργαλείων που μπορούν τώρα να μεταφερθούν από τον Sackboy για να ξεκινήσουν και στη συνέχεια να αποκτήσουν νέους χαρακτήρες με διαφορετικές ικανότητες από το θρυλικό κενό ήρωμά μας. Για παράδειγμα, το Oddsock μπορεί να τρέξει και να πηδάει γρηγορότερα από το Sackboy, δημιουργώντας μια διαφορετική στρατηγική ως προς την επίλυση του παιχνιδιού / παζλ που απαιτείται για την ολοκλήρωση ορισμένων επιπέδων και την πρόσβαση σε συγκεκριμένα τμήματα. Το Toggle μπορεί να αλλάξει το μέγεθος από τα μεγάλα σε μικρά, επιτρέποντας μοναδική δυναμική, όπως όταν μεγαλώνεις αρκετά για να πιέσεις μια πλατφόρμα και μετά να μεταβείς σε μικρό για να αναπηδήσεις στον αέρα. Οι συσκευές επιτρέπουν και μια νέα στρατηγική, όπως όταν πρέπει να φυσήξετε ορισμένες πλατφόρμες ή να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή που επιτρέπει την τηλεμεταφορά. Ο κόσμος του Sackboy μεγαλώνει με κάθε νέο επίπεδο, χαρακτήρα και συσκευή.

Το "Little Big Planet 3" αφορά την καινοτομία, τη φαντασία και τα πολλά που λείπουν από το σύγχρονο τυχερό παιχνίδι και επιτυγχάνει τους στόχους του βάζοντας τα κλειδιά στο αυτοκίνητο στο χέρι σας και σας λέει να οδηγείτε. Τόσα πολλά παιχνίδια σας κάνουν τον επιβάτη. Η Sony θέλει να πάρετε πίσω από το τιμόνι. Και λίγα παιχνίδια έχουν απευθύνει έκκληση σε ένα ευρύτερο δημογραφικό από το "Little Big Planet 3", έναν τίτλο που έχει νοσταλγικές αναδρομές στην κλασική κινούμενη εικόνα και την ποπ κουλτούρα που απευθύνονται σαφώς σε ενήλικες αλλά και εντελώς γοητευμένοι από το 5χρονο. Η φαντασία είναι άνευ ηλικίας. Και έτσι είναι αυτό το πραγματικά φανταστικό παιχνίδι.