Αστεία και Παιχνίδια Modes Google Search Engine

01 του 06

Cookin 'με το Google

Ελεύθερο εργαλείο έρευνας του Buzz για την εύρεση συνταγών που χρησιμοποιούν συστατικά που έχετε. http://www.researchbuzz.org/wp/tools/cookin-with-google. Καταγραφή οθόνης από τον Marziah Karch

Εδώ είναι μια ματιά σε μερικούς δημιουργικούς και διασκεδαστικούς τρόπους οι προγραμματιστές έχουν κάνει χρήση της μηχανής αναζήτησης της Google. Αυτά τα εργαλεία δεν σχετίζονται ή παράγονται από την Google, αλλά κάνουν χρήση των δεδομένων της Google.

Η Google ενθαρρύνει αυτό το είδος πειραματισμού παρέχοντας στους προγραμματιστές πρόσβαση σε εκτενή τεκμηρίωση μέσω του Google Code . Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το χέρι σας για να δημιουργήσετε το δικό σας πείραμα Google, ο Al Lukaszewski έχει κάποια σπουδαία μαθήματα για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό στην Python.

Cookin 'με το Google

Το μαγείρεμα με το Google βασίζεται στην ιδέα της παρασκευής δείπνου από τα συστατικά που έχετε στο ψυγείο σας.

Η Judi Hourihan είχε αρχικά την έννοια της "μαγειρικής του Google", όπου αντί να χρησιμοποιήσει ένα βιβλίο συνταγών έγραψε συστατικά στην Google που είχε στη διάθεσή της και άφησε να βρει συνταγές που ταιριάζουν. Cookin 'Με την Google βελτιώνει την αναζήτηση για να εξαλείψει τις περισσότερες μη συνταγές από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Συνολικά, αυτό λειτουργεί πολύ καλά. Είναι πολύ καλύτερα από την ανάγνωση μέσω συνταγών για να καταλάβω αν έχετε τα συστατικά στο χέρι. Την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε τι να διορθώσετε για δείπνο, ίσως προσπαθήσετε να δώσετε ένα στιγμιότυπο.

02 του 06

elgooG - Η μηχανή αναζήτησης προς τα πίσω

Το Ultimate Mirror Site. Αποτύπωση οθόνης

elgooG είναι το Google προς τα πίσω

Στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, ένας "ιστότοπος καθρέφτη" είναι μια τοποθεσία Web που αντιγράφει τα περιεχόμενα ενός άλλου ιστότοπου. Αυτό συνήθως γίνεται για να καταστεί το περιεχόμενο πιο διαθέσιμο, όπως η διανομή λογισμικού που μπορεί να τεντώσει έναν μόνο διακομιστή. Το ElgooG είναι λίγο διαφορετικό. Η λέξη "elgooG" είναι το Google που γράφεται προς τα πίσω. Αντί για έναν καθρέφτη ιστότοπο, είναι μια κατοπτρική εικόνα της τοποθεσίας Web της Google.

Ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, το πλαίσιο αναζήτησης μετακινείται από δεξιά προς τα αριστερά και τα αποτελέσματα εμφανίζονται ως επί το πλείστον προς τα πίσω. Μπορείτε να αναζητήσετε λέξεις είτε προς τα πίσω είτε προς τα εμπρός, αλλά η πληκτρολόγηση τους προς τα πίσω είναι πιο διασκεδαστική.

Αυτό είναι αστείο?

Ναί.

Παρόλο που ο ιστότοπος προορίζεται ως αστείο, διατηρείται εδώ και αρκετά χρόνια και ενημερώνεται περιοδικά για να αντικατοπτρίζει τις αλλαγές στην τοποθεσία Web της Google. Τα αποτελέσματα αναζήτησης στο elgooG αποσύρονται από την πραγματική μηχανή αναζήτησης Google και αντιστρέφονται με τη χρήση της Python.

Το ElgooG διαθέτει ακόμα ένα κουμπί "ykcuL gnileeF m'I" για να αντικατοπτρίζει το κουμπί Google I'm Feeling Lucky . Στις πρόσφατες ενημερώσεις, το elgooG έχει μια αντίστροφη Bing ή "gniB" και συνδέει με διαδραστικά Google Doodles, όπως το Pac-Man.

Ορισμένα προγράμματα περιήγησης ενδέχεται να συμπεριφέρονται διαφορετικά από άλλα, και περιστασιακά ένας ιστότοπος που δεν είναι καθρέφτης παρατίθεται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

elgooG και την Κίνα

Η Κίνα επιβάλλει τη λογοκρισία του Διαδικτύου και αποκλείει τοποθεσίες Web που θεωρεί ακατάλληλες. Το 2002, η Google μπλοκαρίστηκε επίσης από την κινεζική κυβέρνηση.

Ο New Scientist ανέφερε ότι το elgooG δεν παρεμποδίστηκε, οπότε οι Κινέζοι χρήστες είχαν μια μέθοδο πίσω πόρτας για πρόσβαση στη μηχανή αναζήτησης. Είναι αμφίβολο ότι αυτό εξακολουθεί να λειτουργεί σήμερα.

03 του 06

Αγώνας Google

www.googlefight.com Καταπολέμηση Google. Αποτύπωση οθόνης

Το Google Fight χρησιμοποιεί τα δεδομένα της Google για να καθορίσει τη λέξη ή τη φράση που κερδίζει.

Ποια είναι καλύτερη, χάμπουργκερ ή χοτ-ντογκ; Εργασία ή διακοπές; Ted Turner ή Tina Turner; Το Google Fight χρησιμοποιεί τη δημοτικότητα λέξεων αναζήτησης στο Google για να καθορίσει τον "νικητή". Πληκτρολογήστε δύο λέξεις ή φράσεις και το Google Fight θα παίξει μια αστεία ταινία Flash με δύο φιγούρες και θα σας δείξει τα αποτελέσματα.

Το Google Fight χρησιμοποιεί δεδομένα της Google, αλλά δεν σχετίζεται με το Google. Το Google Fight χρησιμοποιεί τη δημοτικότητα λέξεων αναζήτησης στο Google για να καθορίσει τον νικητή. Σε αυτή την περίπτωση, η μάχη ήταν ανάμεσα στο παγωτό και το τζόκινγκ.

04 του 06

Αποτελέσματα αγώνα Google

www.googlefight.com. Αποτύπωση οθόνης

Ακολουθούν τα αποτελέσματα ενός αγώνα Google Fight

Το Google Fight χρησιμοποιεί δεδομένα της Google, αλλά δεν σχετίζεται με το Google. Το Google Fight χρησιμοποιεί τη δημοτικότητα λέξεων αναζήτησης στο Google για να καθορίσει τον νικητή. Σε αυτή την περίπτωση, η μάχη ήταν ανάμεσα στο παγωτό και το τζόκινγκ.

Για παράδειγμα, το παγωτό είναι σαφώς καλύτερο από το τζόκινγκ. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε προηγούμενες μάχες με συνδέσμους για αστείες μάχες, "μάχες του μήνα" και "κλασικά" [sic] Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στα αγγλικά ή τα γαλλικά.

Για να προσδιορίσετε τον νικητή, το Google Fight εμφανίζει μια σύντομη μάχη μεταξύ των αριθμών ραβδιών πριν εμφανίσει τα αποτελέσματα.

Αυτό είναι πραγματικά μια πιο αστεία απεικόνιση των Google Trends, αλλά είναι καλά,

05 του 06

Το Google Whack

Βρείτε το One Google Whack. Καταγραφή οθόνης από τον Marziah Karch

Το Google Whack είναι ένα παιχνίδι που χρησιμοποιεί τη μηχανή αναζήτησης της Google.

Το αντικείμενο του Google Whack είναι να βρείτε μια φράση δύο λέξεων λεξικού που θα οδηγήσει σε μία μόνο δυνατή ιστοσελίδα στο Google. Αυτό συμβαίνει όταν η Google δίνει την απάντηση "αποτελέσματα ενός από ένα".

Το Google Whack θα επαληθεύσει τα αποτελέσματά σας, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μόνο το εργαλείο για την υποβολή απάντησης, όχι για τυχαία αναζήτηση.

Αυτό το παιχνίδι είναι πιο δύσκολο από ό, τι φαίνεται. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τους κανόνες.

06 του 06

Googlism

Τι σκέφτεται η Google για ... Googlelism. Καταγραφή οθόνης από τον Marziah Karch

www.googlism.com

Το Googlism είναι ένα κλασικό παιχνίδι Google. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στη μηχανή αναζήτησης Google και να πληκτρολογήσετε στο όνομά σας ακολουθούμενο από "είναι". Τα αποτελέσματα είναι συνήθως διασκεδαστικά.

Το Googlism.com το κάνει ακόμα πιο εύκολο κάνοντας τη σκληρή δουλειά για εσάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε ένα όνομα, και όλα τα αποτελέσματα επανέρχονται με μια πρόταση, ή τουλάχιστον ως επί το πλείστον μια πρόταση. Πληκτρολογήστε "Harold", για παράδειγμα, και τα πρώτα αποτελέσματα λένε ότι "ο Harold είναι ευέλικτος σε αυτές τις μορφές."