Τα 8 καλύτερα παιχνίδια πολέμου του Xbox One για αγορά το 2018

Αγοράστε τα κορυφαία επιστημονικά, σύγχρονα, φουτουριστικά και αρχαία πολεμικά παιχνίδια

Η σειρά Fallout μας λέει ότι "ο πόλεμος δεν αλλάζει ποτέ", αλλά το Metal Gear Solid λέει: "Ο πόλεμος έχει αλλάξει." Δεν είμαστε σίγουροι ποιος είναι σωστός, αλλά γνωρίζουμε ότι τα πολεμικά παιχνίδια στο Xbox One είναι ένας τόνος διασκέδασης. θέλετε ένα παιχνίδι πολέμου που χαρακτηρίζει μια μάχη ανάμεσα στα αστέρια ή ένα που έχει τεθεί στην τρέχουσα μέρα, στο εγγύς μέλλον ή ακόμα και στην αρχαία Ρώμη, σας καλύψουμε. Διαβάστε περισσότερα για τα οκτώ καλύτερα πολεμικά παιχνίδια στο Xbox One.

Γρήγορη, συναρπαστική και εν πάση περιπτώσει απέναντι σε ένα σμήνος αλλοδαπών, το Gears of War 4 είναι η καλύτερη εμπειρία του επιστημονικού παιχνιδιού πόλεμου που μπορείτε να βρείτε στο Xbox One. Το τέταρτο παιχνίδι της κριτικής σειράς Gears of War σας έχει ως γιο του Marcus Fenix, τον προηγούμενο κύριο χαρακτήρα των παλαιότερων παιχνιδιών.

Το Gears of War 4 είναι ένα shooter τρίτου προσώπου πάνω από τον ώμο γεμάτο με όμορφα γραφικά και κομμάτια με το σταθερό στοιχείο δράσης. Οι παίκτες πρέπει να δουλεύουν μέσα σε μια ομάδα, παλεύοντας μέσα από ορδές εισβολής επιθετικών αλλοδαπών χρησιμοποιώντας όπλα όπως αλυσοπρίονα, εκρηκτικά τρυπάνια και πολυβόλα. Το Gears of War 4 διαθέτει και μια λειτουργία ιστορίας για πολλούς παίκτες online και offline, έτσι ώστε εσείς και ένας φίλος να πολεμήσετε μέσα από τη φρενίτιδα των αλλοδαπών και να σώσετε την ανθρωπότητα μια για πάντα.

Χτισμένο από το έδαφος μέχρι την ανάπτυξη παιχνιδιών, το Sniper Elite 4 είναι το βασικό καλύτερο παιχνίδι σκοπευτών στην αγορά μέχρι σήμερα για το Xbox One. Βρίσκονται στον Παγκόσμιο Πόλεμο 2, οι παίκτες παίρνουν το ρόλο μιας ελίτ μονάδας σκοπευτών, μελετώντας την πλούσια θέα της Ιταλίας για υψηλού επιπέδου στόχους "άξονα του κακού".

Το Sniper Elite 4 δεν είναι απλώς ένα σημείο, πεδίο εφαρμογής και παιχνίδι πυροβολισμού, αλλά επιδιώκει περισσότερο την τακτική κατασκοπεία. Οι παίκτες πρέπει να βασίζονται σε αποστολές μυστικότητας και εξόρυξης, εξασφαλίζοντας ότι ακόμα και ο τελευταίος πολεμιστής του εχθρού δεν γνωρίζει τις μαζικές δολοφονίες σας. Υπάρχει μια συνεταιριστική λειτουργία καμπάνιας για πολλούς παίκτες ώστε εσείς και ο φίλος σας να μπορείτε να μοιραστείτε μαζί, καθώς και σε απευθείας σύνδεση εναντίον. Το Sniper Elite 4 χρησιμοποιεί λεπτομερείς εκκεντροφόρους ακτίνων Χ. έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε, σε αργή κίνηση, τον αντίκτυπο με βάναυση λεπτομέρεια και την καταστροφή της ανθρώπινης ανατομίας με κάθε πυροβολισμό που τραβάτε.

Πραγματοποιώντας περίπου σαράντα χρόνια στο μέλλον, το Call of Duty: Advanced Warfare λέει μια ιστορία όπου οι ιδιωτικοί στρατιωτικοί εργολάβοι, όχι χώρες, είναι υπεύθυνοι για την προστασία του κόσμου. Τι συμβαίνει, λοιπόν, όταν ο μεγαλύτερος και ισχυρότερος PMC συμμετέχει επίσης στις τρομοκρατικές επιθέσεις που υποτίθεται ότι προστατεύουν όλους από; Αυτά είναι τα γυμνά βασικά της ιστορίας στο Advanced Warfare, αλλά ακούγεται πραγματικά σαν κάτι που θα μπορούσε να συμβεί ακριβώς όπως τώρα, όχι σε 40 χρόνια.

Παρά τις μελλοντικές ρυθμίσεις, τα όπλα που χρησιμοποιείτε δεν διαφέρουν πολύ από τα τυπικά SMG, τα κυνηγετικά όπλα και τα τουφέκια επίθεσης που έχουμε περιμένουν στο Call of Duty, αλλά διαθέτουν ορισμένα κομψά gadgets, όπως χειροβομβίδες που αναζητούν εχθρό και ένα εξωσκληρωτικό κοστούμι που σας επιτρέπει να αυξήσετε το άλμα και να ανεβείτε σε όλο το χάρτη.

Η καμπάνια για έναν παίκτη είναι μία από τις καλύτερες πρόσφατες καμπάνιες COD και ο multiplayer - τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και εκτός σύνδεσης με CPU bots - είναι απολύτως φανταστικό. Αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο πιθανό μέλλον του πολέμου, το Call of Duty: Advanced Warfare είναι εύκολο να το συστήσετε.

Οι άνθρωποι δεν είναι πάντοτε κακοί, μερικές φορές οι εξεγερμένοι ελέφαντες ή οι κροκόδειλοι ενέδρα είναι μια μεγάλη απειλή, όπως και στο Far Cry 4. Στο Far Cry 4, σχεδόν οτιδήποτε είναι ο εχθρός σου σε αυτό το πλούσιο ανοιχτό κόσμο πρώτου προσώπου shooter δράσης δράσης σε μια όμορφη η γραφική παράσταση της ζούγκλας των Ιμαλαΐων.

Το Far Cry 4 σας επιτρέπει να εξερευνήσετε το γιγάντιο υπαίθριο περιβάλλον του γεμάτο δάση, ποτάμια και βουνά που είναι άφθονα με την εχθρική άγρια ​​φύση και τους ανθρώπους. Οι παίκτες ανακαλύπτουν διάφορα οχήματα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να διασχίσουν τη ζούγκλα όπως τα καροτσάκια, τα φορτηγά και τα ταχύπλοα. Όπως το Fallout 4, οι παίκτες κερδίζουν πόντους εμπειρίας συμπληρώνοντας αποστολές και νικώντας τους εχθρούς, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αναβαθμίσεις παικτών για ενισχυμένες επιδόσεις. Το Far Cry 4 αποτέλεσε αντικείμενο πολύ έπαινο, καθώς έλαβε το Βραβείο Καλύτερης Shooter από την IGN και έχει λάβει πολλές υποψηφιότητες από αναγνωρισμένα βραβεία τυχερών παιχνιδιών για την τέχνη, το σχεδιασμό παιχνιδιών και το συναρπαστικό gameplay.

Όταν οι κανονικοί στρατιώτες και τα τυποποιημένα όπλα δεν είναι αρκετοί για να κάνουν τη δουλειά στον πόλεμο ανάμεσα σε μια ανύπαρκτη εταιρεία και την αποικιακή πολιτοφυλακή σε έναν μακρινό κόσμο, το Titanfall σάς επιτρέπει να καλέσετε ένα γιγαντιαίο ρομπότ Titan για βοήθεια. Αυτοί οι Τιτάνες είναι τεράστιοι και ισχυροί, αλλά εκπληκτικά ευκίνητοι και καλά οπλισμένοι (και η παρουσία τους στο πεδίο της μάχης μπορεί να αλλάξει δραματικά την πορεία δράσης).

Το Titanfall είναι μια αναζωογονητική προσπάθεια για online πολέμου πολλών παικτών, επειδή είναι εκπληκτικά πολύπλοκη. Αρχίζετε ως κανονικός στρατιώτης στο έδαφος, αλλά μετά από δύο λεπτά μπορείτε να ρίξετε έναν Τιτάνα. Δεν είστε αβοήθητοι ενώ περιμένετε τον Τιτάνα σας, όμως, καθώς έχετε ένα πακέτο τζετ και τις ικανότητες τοίχου που σας επιτρέπουν να ανεβείτε πάνω και γύρω από οτιδήποτε στο χάρτη για να επιτεθείτε σε άλλους παίκτες και Τιτάνες από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία. Κάνει τους αγώνες πραγματικά γρήγορους, ξέφρενους και εκπληκτικά δυναμικούς, καθώς οι παίκτες και οι Τίτανοι μπορούν πραγματικά να χρησιμοποιήσουν κάθε τετραγωνική ίντσα του χάρτη, τόσο οριζόντια όσο και κάθετα.

Το Titanfall δεν έχει κάποιο είδος περιεχομένου εκτός σύνδεσης για μεμονωμένους παίκτες, δυστυχώς, καθώς πρόκειται για ένα παιχνίδι μόνο για πολλούς παίκτες, αλλά μπορείτε να το βρείτε σε τιμή που ξεπερνά τις 25 ημέρες. Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε πιλοτικά τρομερά γιγαντιαία ρομπότ, τα οποία μετράνε πολύ στο βιβλίο μας.

Στο Dead Rising 4, παίρνετε να χτυπάτε έναν στρατό ζόμπι με τρόπους ασύλληπτους όπως το χτύπημα τους με γιγαντιαία πράσινα χέρια Hulk. Η ανόητη τέταρτη δόση της σειράς σας αγωνίζεται κυριολεκτικά χιλιάδες ζόμπι σε ένα ανοιχτό παγκόσμιο περιβάλλον. Η αποστολή σας είναι να διερευνήσετε ένα εμπορικό κέντρο για να μάθετε ακριβώς τι συνέβη που προκάλεσε αυτή την επιδημία των νήσων για άλλη μια φορά.

Σε αντίθεση με τους προκατόχους του, το Dead Rising 4 δεν διαθέτει σύστημα χρονοδιακόπτη, ώστε να μπορείτε να περάσετε πολλές γλυκές ώρες βρίσκοντας πάνω από 200 όπλα που κυμαίνονται από βαρετά τουφέκια και μοτοσικλέτες μέχρι καροτσάκια φαγητού και κεφάλια τρικεράπων. Δεν είναι όλα τα ζόμπι και τα ίδια, καθώς οι παίκτες θα συναντήσουν πιο αδυσώπητους, εξυπνότερους εχθρούς και ακόμη και θα αντιμετωπίσουν τους δολοφόνους ανθρώπους σε επικίνδυνες λατρείες και ελίτ μιχτερινές ομάδες. Οι παίκτες μπορούν επίσης να συμμετάσχουν με έως και τέσσερις από τους φίλους τους στο διαδίκτυο για να πολεμήσουν τα θύματα των ζόμπι και να ολοκληρώσουν τις αποστολές σε συνεργατική λειτουργία.

Τα Nukes έχουν καταστρέψει τη γη και στο Fallout 4, είστε ένας από τους μοναδικούς επιζώντες ανθρώπους που αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τα επακόλουθα. Η μετα-αποκαλυπτική Αμερική είναι μια έρημη ερημιά. γεμάτη μεταλλαγμένες λατρείες που τρέχουν γύρω και σκοτώνουν ανθρώπους, περιθωριοποιημένους ανθρώπους που ακτινοβολούν και συνθετικά σκλάβους ανδροειδείς που δεν είναι πολύ χαρούμενοι.

Ευτυχώς, ο σκύλος είναι ακόμα ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και θα συναντήσετε μερικούς συντρόφους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας αφού έχετε κάνει τον πλήρως προσαρμοσμένο χαρακτήρα σας με διαφορετικά φυσικά και προσωπικά χαρακτηριστικά σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αν μεγιστοποιήσετε την ικανότητα του λόγου σας, μπορείτε να πείσετε ακόμα και τους πιο αιμοσταγμένους μεταλλάκτες που είστε φίλοι. Το Fallout 4 επικεντρώνεται στην επιβίωση και την προσαρμογή, είναι ένα από τα λίγα είδη που συνδυάζει ένα shooter πρώτου προσώπου με ένα παιχνίδι ρόλων και το κάνει τόσο καλά ότι το gameplay γίνεται addicting. Οι παίκτες βρίσκουν νέα όπλα, αντικείμενα, φίλους, εχθρούς και ξεδιπλώνουν ένα οικόπεδο που αποκαλύπτει μια διεξοδική και καλά ολοκληρωμένη ιστορία εξίσου εκπληκτική με τον γιγαντιαίο ανοιχτό κόσμο που βρίσκεται μέσα.

Για μια πιο τρέχουσα πολεμική εμπειρία ημέρας, δεν μπορείτε να κάνετε καλύτερα στο Xbox One από το Battlefield 4. Το παιχνίδι διαθέτει τρεις ομάδες - τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία και την Κίνα - αγωνίζονται για παγκόσμια υπεροχή. Ενώ το παιχνίδι περιλαμβάνει μια σύντομη εκστρατεία για έναν παίκτη, η πραγματική έκκληση του Battlefield 4 έρχεται στις τεράστιες μαζικές μάχες για πολλούς παίκτες με έως και 64 παίκτες.

Οι χάρτες που λαμβάνουν χώρα στο παιχνίδι έχουν τεράστιο μέγεθος ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλο αριθμό παικτών. Και μπορείτε να γυρίσετε τον αγώνα υπέρ σας με δεξαμενές, APC, ελικόπτερα, βάρκες και ακόμη και αεριωθούμενους. Τα ίδια τα επίπεδα μπορούν επίσης να περάσουν από το "Levolution" όπου, όταν πληρούνται οι απαιτήσεις, ο χάρτης αλλάζει. Αυτές οι λεωφορίες προκαλούν εκρήξεις υπόγειων σωληνώσεων (που δημιουργούν μια τάφρο στο δρόμο), να γκρεμίσουν ή να καταστρέψουν ουρανοξύστες.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .