Πώς να κάνετε το Gmail IMAP γρηγορότερα με λιγότερη κίνηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Περιορίστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αποκρύψτε τους φακέλους για να επιταχύνετε το Gmail

Το Gmail σε ένα πρόγραμμα email ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι φανταστικό. Μπορείτε να δείτε όλες τις ετικέτες και την αλληλογραφία και να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στα αρχεία, αφού ο υπολογιστής-πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει κάνει λήψη όλων των 10GB αλληλογραφίας και στη συνέχεια κάποιες στο φάκελο "Όλα τα μηνύματα", για να μην ξεχνάτε τα διπλότυπα σε όλους τους φακέλους ετικετών.

Επιθυμείτε να μπορείτε να λαμβάνετε τα πιο πρόσφατα μηνύματα, να μετακινείτε και να επισημαίνετε μηνύματα, να βλέπετε όλους τους φακέλους και να μην χρειάζεται να αντιμετωπίζετε εκατοντάδες χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην επιφάνεια εργασίας όταν το αρχείο του Gmail δεν είναι παρά μια καρτέλα του προγράμματος περιήγησης;

Το Gmail προσφέρει έναν τρόπο να περιορίσετε τον αριθμό των μηνυμάτων που εμφανίζει στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε κάθε φάκελο. Αυτό μπορεί να κάνει τον συγχρονισμό ταχύτερα και το e-mail της επιφάνειας εργασίας σας πιο φτωχό, ενώ όλα τα πιο πρόσφατα μηνύματα είναι ακόμα διαθέσιμα.

Κάντε το Gmail IMAP γρηγορότερο περιορίζοντας τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Για να περιορίσετε τον αριθμό των μηνυμάτων που είναι ορατά ανά φάκελο στο Gmail, έτσι ώστε το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας να έχει λιγότερη λήψη, προσωρινή μνήμη και συγχρονισμό:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων κοντά στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης του Gmail.
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το μενού που εμφανίζεται.
  3. Μεταβείτε στην καρτέλα Προώθηση και POP / IMAP .
  4. Βεβαιωθείτε ότι ο φάκελος Οριοθέτηση φακέλων IMAP δεν περιέχει περισσότερα από αυτά που έχουν επιλεγεί κάτω από τα Όρια μεγέθους φακέλου .
  5. Επιλέξτε τον επιθυμητό αριθμό μηνυμάτων που θα εμφανίζονται στα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το Gmail θα επιλέξει τα πιο πρόσφατα 1000, 2000, 5000 ή 10.000 μηνύματα, ανάλογα με την επιλογή σας.
  6. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση αλλαγών .

Κάντε το Gmail γρηγορότερο με την απόκρυψη φακέλων και ετικετών

Μπορείτε επίσης να ορίσετε τις ετικέτες και τους φακέλους που βλέπει το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Για να αποτρέψετε την πρόσβαση στο IMAP σε ένα φάκελο ή ετικέτα του Gmail:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων κοντά στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης του Gmail.
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το μενού που εμφανίζεται
  3. Κάντε κλικ στην καρτέλα Ετικέτες .
  4. Βεβαιωθείτε ότι δεν εμφανίζεται το στοιχείο Εμφάνιση στο IMAP για ετικέτες ή φακέλους που θέλετε να αποκρύψετε από το Gmail.