Τι είναι ένα αρχείο XV;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία XV

Ένα αρχείο με επέκταση αρχείου XV είναι πιθανότατα ένα αρχείο εικόνας Khoros Visualization.

Εντούτοις, μερικά αρχεία XV μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μορφή κοντέινερ από το λογισμικό διαχειριστή λήψεων Xunlei (που ονομάζεται επίσης Thunder ) για την αποθήκευση περιεχομένου βίντεο. Αυτοί οι τύποι αρχείων προστατεύονται γενικά κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορούν να ανοίξουν ή να μετατραπούν με οποιοδήποτε άλλο υπολογιστή εκτός από αυτόν που την δημιούργησε.

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο XV

Απεικόνιση του Khoros Τα αρχεία εικόνας στη μορφή XV μπορούν να ανοίξουν με το δωρεάν πρόγραμμα XnView.

Το πρόγραμμα Xunlei θα πρέπει να είναι σε θέση να ανοίγει αρχεία XV που χρησιμοποιούνται σε αυτό το πρόγραμμα, αλλά, όπως ανέφερα παραπάνω, είναι πιθανό να μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στον ίδιο υπολογιστή που τους δημιούργησε. Αν διαπιστώσετε ότι αυτό συμβαίνει για σας, συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε πώς μπορείτε να μετατρέψετε το αρχείο XV σε ένα πιο συνηθισμένο μορφότυπο βίντεο για χρήση σε οποιονδήποτε υπολογιστή.

Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε το Σημειωματάριο ++, το Σημειωματάριο των Windows ή άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου για να ανοίξετε το αρχείο XV. Αν και αυτό δεν ισχύει για οποιαδήποτε από τις προαναφερόμενες μορφές, γνωρίζω ότι υπάρχουν τουλάχιστον μερικές άλλες μορφές εκεί έξω που χρησιμοποιούν την επέκταση XV, μερικές ή όλες από τις οποίες μπορεί να βασίζονται σε κείμενο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε πλήρως ό, τι περιέχει, απλά ανοίγοντάς τα όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε άλλο αρχείο κειμένου.

Λαμβάνοντας υπόψη τις πολλαπλές χρήσεις αυτής της επέκτασης, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το πρόγραμμα που ανοίγει αυτόματα (αν υπάρχει) όταν κάνετε διπλό κλικ σε ένα αρχείο XV δεν είναι αυτό που θέλετε να ανοίξετε. Ευτυχώς, αυτό είναι εύκολο να αλλάξει. Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος αλλαγής σύνδεσης αρχείων στα Windows για βοήθεια.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο XV

Το XnView, το ίδιο πρόγραμμα από τα παραπάνω που μπορεί να ανοίξει αρχεία XV, θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να μετατρέπει το αρχείο XV σε άλλη μορφή εικόνας όπως JPG , PNG , GIF και άλλα.

Σημείωση: Εάν το XnView δεν σας επιτρέπει να μετατρέψετε το αρχείο XV σε μορφή εικόνας που θέλετε να είναι το αρχείο, μετατρέψτε πρώτα σε μια υποστηριζόμενη μορφή χρησιμοποιώντας το XnView και, στη συνέχεια, εισαγάγετε αυτό το αρχείο σε ένα δωρεάν λογισμικό μετατροπέα εικόνων το οποίο μπορείτε χρησιμοποιήστε, τέλος, για να αποθηκεύσετε το αρχείο σε εκείνη την τελική μορφή που ακολουθήσατε στην πρώτη θέση.

Για τα αρχεία XV που χρησιμοποιεί το Xunlei, το XV Converter είναι ένα δωρεάν, φορητό πρόγραμμα που μπορεί να τα μετατρέψει σε FLV , αλλά ολόκληρο το πρόγραμμα είναι στα κινέζικα. Επισκεφτείτε το TechiSky για τη σύνδεση λήψης και τις οδηγίες για το πώς μπορείτε να προσθέσετε αρχεία XV στο πρόγραμμα και στη συνέχεια να τα μετατρέψετε σε FLV.

Αφού έχετε το αρχείο XV στη μορφή FLV, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε από αυτούς τους δωρεάν μετατροπείς βίντεο για να αποθηκεύσετε το αρχείο FLV σε MP4 , MKV , AVI ή σε κάποια άλλη παρόμοια μορφή βίντεο.

Σημείωση: Εάν το αρχείο σας δεν ανοίγει με το μετατροπέα XV, μπορεί να έχετε εσφαλμένη ανάγνωση της επέκτασης αρχείου. Διπλά ελέγξτε ότι έχετε να κάνετε με ένα αρχείο XV και όχι κάτι άλλο που μοιάζει με ένα αρχείο XVID ή XVO . Ακολουθήστε αυτές τις συνδέσεις για να ανοίξετε βοήθεια και να μετατρέψετε αυτές τις μορφές αρχείων.

Σημαντικό: Δεν μπορείτε συνήθως να αλλάξετε μια επέκταση αρχείου (όπως την επέκταση αρχείου .XV) σε μια που αναγνωρίζει ο υπολογιστής σας (όπως .PNG ή .MP4) και αναμένετε ότι το νέο μετονομαζόμενο αρχείο θα είναι χρησιμοποιήσιμο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, πρέπει να γίνει πραγματική μετατροπή μορφής αρχείου χρησιμοποιώντας μία από τις μεθόδους που περιγράφονται παραπάνω.

Περισσότερες Βοήθεια με αρχεία XV

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Επιτρέψτε μου να μάθω σε ποιο σχήμα πιστεύετε ότι υπάρχει το αρχείο XV που έχετε, ποιο συγκεκριμένο πρόβλημα έχετε και τι έχετε δοκιμάσει ήδη.