Τι είναι ένα αρχείο XVO;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία XVO

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου XVO είναι ένα εσωτερικό αρχείο βίντεο ratDVD που χρησιμοποιείται από το λογισμικό RatDVD DVD ripping.

Ορισμένα αρχεία συνήθως συνοδεύουν τα αρχεία XVO - όπως τα αρχεία XML , IFO και VSI, όλα τα οποία περιέχονται σε ένα φάκελο AV_TS και στη συνέχεια ZIP - συμπιεσμένα σε μια μορφή που μπορεί να αναγνωρίσει το λογισμικό RatDVD.

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο XVO

Τα αρχεία XVO είναι τα πραγματικά αρχεία βίντεο που αποτελούν ένα αρχείο .RATDVD. Όταν τα αρχεία XVO περιέχονται σε αυτή τη μορφή .RATDVD, το λογισμικό RatDVD αποσυμπιέζει το αρχείο RATDVD για να χρησιμοποιήσει τα περιεχόμενά του για την κατασκευή ενός DVD.

Έτσι, για να είμαστε σαφείς, τα αρχεία XVO καθαυτά δεν ανοίγουν στην πραγματικότητα στο πρόγραμμα RatDVD εκτός αν υπάρχουν στη μορφή αρχείου .RATDVD ...

Για να χρησιμοποιήσετε αρχεία XVO με RatDVD, πρέπει να συμπιέσετε το φάκελο AV_TS (εκείνο που περιέχει τα αρχεία XVO και άλλα αρχεία) και το αρχείο Version.XML μαζί (το αρχείο XML θα πρέπει να υπάρχει εκτός του φακέλου AV_TS) με συμπίεση ZIP και στη συνέχεια να μετονομάσετε το. ZIP σε αρχείο .RATDVD.

Σημείωση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ελεύθερο πρόγραμμα zip / unzip αρχείου (όπως το 7-Zip) για να δημιουργήσετε ένα αρχείο ZIP, αλλά βεβαιωθείτε ότι το επίπεδο συμπίεσης έχει οριστεί σε "none", έτσι ώστε τα δεδομένα αποθηκεύονται απλά σε ένα αρχείο .ZIP και δεν είναι πραγματικά συμπιεσμένο.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο XVO

Ενώ ένα αρχείο XVO είναι ένα αρχείο βίντεο, δεν μπορεί να μετατραπεί από τους περισσότερους δωρεάν μετατροπείς αρχείων επειδή είναι μόνο μέρος ενός αρχείου .RATDVD που έχει εξαχθεί. Δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη να μετατρέψετε μόνο το αρχείο XVO σε κάτι άλλο.

Αντ 'αυτού, αφού χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο που περιγράφεται παραπάνω για να δημιουργήσετε το αρχείο .RATDVD από τα αρχεία σας XVO, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό RatDVD για να μετατρέψετε το αρχείο .RATDVD σε μορφή DVD (δείτε αυτό το σεμινάριο). Στη συνέχεια, θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν δωρεάν μετατροπέα βίντεο για να μετατρέψετε τα προκύπτοντα αρχεία VOB σε μορφή αρχείου που εξοικειύεστε περισσότερο με το MP4 , MKV , ISO , κ.λπ.