Τα 8 καλύτερα ακουστικά AKG να αγοράσουν το 2018

Αποκτήστε τον ηχητικό σας εξοπλισμό από την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών μάρκας

Τα ακουστικά AKG έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση από ένα πλήθος μηχανικών στούντιο, μουσικούς και DJs. Ο παραγωγός δίσκων, ο Quincy Jones και ο συνθέτης DJ Tiesto, εμπιστεύονται το AKG ως ένα ναυαρχικό προϊόν όταν πρόκειται για ηχητική μηχανική. Αν είστε ένας επικεφαλής rapper Soundcloud, ένας επίδοξος μηχανικός ήχου ή απλά να παρακολουθείτε και να παράγετε, τότε τα ακουστικά AKG θα πρέπει να είναι το δικό σας πάθος όταν πρόκειται να βελτιστοποιήσετε τη ροή εργασίας και τις επιδόσεις σας. Παρακάτω έχουμε βάλει μαζί τα καλύτερα ακουστικά AKG για να αγοράσετε και βρήκαμε κάτι για τον καθένα, ανεξάρτητα από το αν έχετε προϋπολογισμό, ψάχνετε για ένα άφθονο σετ ή θέλετε την πιο άνετη επιλογή όλων. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε τα αγαπημένα μας ακουστικά AKG.

Το AKG N60NC έχει δυνατότητα Bluetooth, περιλαμβάνει ενεργό ακύρωση θορύβου, μικρόφωνο και είναι συμβατό με iOS και συσκευές Android, έτσι ώστε να είναι μακράν τα καλύτερα ακουστικά της AKG συνολικά. Το ακουστικό στυλ N60NC του AKG ζυγίζει 7.04 ουγκιές και έχει απόκριση συχνότητας 10 έως 22.000Hz, τεράστια ευαισθησία 123 ντεσιμπέλ, αντίσταση 32 Ω, καθώς και διάρκεια ζωής μπαταρίας που θα διαρκέσει 15 ώρες. Τα ακουστικά παρέχουν ευκολία προσβασιμότητας και άνεση για τους χρήστες - μπορείτε να απαντήσετε σε κλήσεις και να ελέγξετε την αναπαραγωγή μουσικής από ένα μόνο κουμπί στο εξωτερικό των φιαλών αφρού από δέρμα μνήμης.

Με προσιτές τιμές, το Y20U έχει ένα πρωτοποριακό σχεδιασμό που ολοκληρώνεται με τον ήχο ποιότητας της υπογραφής του AKG. Το ζευγάρι ακουστικών 1,6 ουγκιών περιλαμβάνει ισχυρούς οδηγούς 8 mm με τρία ζευγάρια μαλακών μανικιών σιλικόνης σε διάφορα μεγέθη, ώστε να μπορείτε να έχετε μια σωστή εφαρμογή που είναι τέλεια για εσάς.

Τα ακουστικά Y20U με ανθεκτικότητα έχουν επίσης ένα απομακρυσμένο καλώδιο ενός κουμπιού, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τη μουσική σας, καθώς και ένα οικιακό μικρόφωνο για εύκολη λήψη τηλεφωνικών κλήσεων. Τα ελαφριά ακουστικά έχουν απόκριση συχνότητας από 20 έως 20.000 Hz, 38 ohms εμπέδησης και ευαισθησία 111 decibel. Έρχονται σε μαύρο, κίτρινο, μπλε και γκρι.

Τα ακουστικά Bluetooth Y50BT AKG Bluetooth είναι ένα σετ στούντιο ποιότητας με ασύρματη συνδεσιμότητα, ώστε να μπορείτε να περιπλανηθείτε ελεύθερα με τα κομμάτια σας. Τα ακουστικά προσφέρουν πάνω από 20 ώρες ζωής μπαταρίας με πλήρη φόρτιση, ώστε να μπορείτε να ακούτε μουσική όλη την ημέρα χωρίς καθυστέρηση.

Τα ακουστικά AKG Y50BT χρησιμοποιούν τεχνολογία Bluetooth 3.0 που προσφέρει υψηλή ταχύτητα μέχρι 25MB ανά δευτερόλεπτο με μέγιστη απόσταση 33 ποδιών. Τα ακουστικά 1,1 λιβρών διαθέτουν εύρος συχνοτήτων από 20 έως 20,000 Hz με ευαισθησία 113 decibel και αντίσταση 32 ohms. Τα χρώματα έρχονται σε μαύρο, μπλε και ασημί για να εξατομικεύσετε καλύτερα το στυλ σας.

Δεν σας αρέσουν τα ογκώδη ακουστικά; Ελέγξτε τα ακουστικά ακουστικά AKG N20U στη συνέχεια. Έχουν μερικές ικανότητες, όπως η δυνατότητα να παραλείπουν τις λίστες αναπαραγωγής χωρίς να βγάζουν το τηλέφωνό σας, καθώς και τον έλεγχο της αναπαραγωγής και της έντασης.

Είναι εξαιρετικά ελαφρύ σε .64 ουγκιές και προσφέρει έντονο ηχητικό συντονισμό με συχνότητα 12 έως 24.000 Hz, 115 ντεσιμπέλ ευαισθησίας και 24 ohms αντίσταση. Έρχονται με κορδόνι υφασμάτων τεσσάρων ποδιών με υποδοχή εισόδου 3,5 χιλ., Που περιλαμβάνει ένα τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης με τρία κουμπιά για τον έλεγχο της έξυπνης συσκευής σας. Τα ακουστικά AKG N20Us έχουν ημι-κλειστό σχεδιασμό πλάτης, έτσι είναι ιδανικά για κάθε ενεργό ακροατή στο γυμναστήριο ή στα μονοπάτια πίσω.

Όταν θέλετε να ακούτε μουσική χωρίς διακοπή, επιλέξτε τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου AKG N60. Αυτά τα άνετα ακουστικά AKG είναι κατασκευασμένα από κορυφαίο αλουμίνιο, αφρό μνήμης και δέρμα για εξαιρετική χαλάρωση.

Τα ακουστικά ακουστικά AKG N60 ζυγίζουν 5,3 ουγκιές και έχουν εύρος συχνότητας 10 έως 22,000 Hz, ευαισθησία 123 decibel και αντίσταση 32 ohms. Με μηχανισμό αναδίπλωσης τριών αξόνων, τα ακουστικά AKG N60 μπορούν να διπλώσουν σε μια μεταφερόμενη δέσμη και να χωρέσουν μέσα στην ενσωματωμένη θήκη μεταφοράς ταξιδιού. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα διαρκέσει περίπου 30 ώρες και τα ακουστικά φορτίζονται γρήγορα μέσω ενός καλωδίου φόρτισης USB που περιλαμβάνεται.

Για μια άνετη και άνετη εφαρμογή, μην κοιτάτε περισσότερο από τα ακουστικά AKG Y55. Τα ελαφριά ενσύρματα ενσύρματα ακουστικά 15,5 ουγκιών είναι χτισμένα με περιστρεφόμενα ωραία κύπελλα, τα οποία παρέχουν μια χαλαρή εφαρμογή χωρίς δυσφορία ή αντίσταση, προσαρμόζοντάς σας σε εσάς.

Το AK55 Y55 είναι κλειστό και έχει εύρος συχνοτήτων 16 έως 24.000 Hz, ευαισθησία 115 decibel και 32 ohms αντίσταση. Έχουν μια ανθεκτική μη ενοχλητική κεφαλή που στηρίζεται απαλά στο κεφάλι του ακροατή. Τα ακουστικά διαθέτουν μηχανισμό αναδίπλωσης με τρισδιάστατα άξονα και για συμπαγή ταξιδιωτική κινητικότητα. Τα χρώματα είναι λευκά, κόκκινα, μπλε και μαύρα.

Αυτά τα ακουστικά υψηλής τεχνολογίας AKG είναι επίσης μερικά από τα ελαφρύτερα. Το ακουστικό AKG N40 διαθέτει τρία αντικαταστάσιμα φίλτρα ήχου που επιτρέπουν την προσαρμογή των μπάσων, των μέσων ή των υψηλών συχνοτήτων στα αυτιά σας ενώ ταιριάζουν στις προσωπικές σας προτιμήσεις ήχου . Τα ακουστικά πίσω από το αυτί είναι σχεδιασμένα με στρογγυλεμένες άκρες για εύκολη τοποθέτηση και παράγουν εύρωστη περιοχή συχνοτήτων 10 έως 40.000Hz, αντίσταση 20 ohms και ευαισθησία 115 decibel. Έρχονται με μια πλήρως αξεσουάρ ταξιδιωτική τσάντα, έναν προσαρμογέα πτήσης, μικρόφωνο και απομακρυσμένο καλώδιο, εργαλείο καθαρισμού, ευθύ καλώδιο, καθώς και τρία αντικαταστάσιμα μανίκια.

Το K550MKII του AKG είναι τα ακουστικά που μπορείτε να φέρετε αν κάνετε εντατική εργασία στούντιο. Είναι μια εκπληκτική τιμή και ικανοποιούν τη ζήτηση για ακουστική επεξεργασία και παρακολούθηση ακριβείας, χάρη στο μεγαλύτερο διαθέσιμο μέγεθος οδηγού της AKG. Για να μην αναφέρουμε, ο σχεδιασμός κλειστού-πίσω κρατά όλο τον ήχο μόνωση. Τα ακουστικά πάνω από το αυτί ζυγίζουν 10,7 ουγκιές και είναι σχεδιασμένα με διπλό πτυσσόμενο επίπεδο μηχανισμό ο οποίος διευκολύνει την αποθήκευση και τη μεταφορά. Τα άνετα γεμισμένα ακουστικά καλύπτουν μια συχνότητα από 12 έως 28.000Hz με ευαισθησία 114 decibel και 32 ohms αντίσταση, ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε υψηλά τριψήφια και χαμηλά μπάσα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .