Τα 7 Best True Wireless Earbuds να αγοράσουν το 2018

Σπρώξτε τα καλώδια μια για πάντα

Πηγαίνουν τις ημέρες της απελπισμένα προσπαθώντας να ξεμπλοκάρετε το καλωδιωμένο καλώδιο ακουστικών σας. Η τεχνολογία Bluetooth και μπαταρίας έχει εξελίξει τα άλματα και τα όρια για να μας δώσουν πραγματικά ασύρματα ακουστικά. Δεν χρειάζεται πλέον να συνδέεστε στο smartphone σας ή να θυσιάζετε την ποιότητα ήχου. Και με αυτό, έρχεται τελική ελευθερία.

Σήμερα όλοι από τη Sony στη Samsung εισέρχονται στην αγορά και με όλο και περισσότερους κατασκευαστές συσκευών που επιλέγουν να αποσυνδέσουν την υποδοχή ακουστικών σε νέες συσκευές, είναι σαφές ότι πραγματικά ασύρματα ακουστικά είναι εδώ για να μείνουν. Έτσι, αν αναζητάτε ανώτερο ήχο ή έναν άξιο σύντροφο προπόνηση, είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα ζευγάρι αληθινών ασύρματων ακουστικών που είναι κατάλληλα για εσάς.

Ενώ το νέο Elite 65t πέφτει μερικά φανταχτερά χαρακτηριστικά του προηγούμενου μοντέλου, δηλαδή ένα ενσωματωμένο σύστημα παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού, η αποκοπή έχει επιτρέψει ένα πιο εξορθολογισμένο σχεδιασμό που είναι μικρότερο και πιο άνετο. Απομονώνουν το θόρυβο, οπότε ενώ δεν διαθέτουν ενεργό χαρακτηριστικό ακύρωσης θορύβου όπως άλλοι, παρεμποδίζουν παθητικά την διαρροή θορύβου περιβάλλοντος. Αν τρέχετε ή ποδηλατείτε με αυτά, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία διαφάνειας HearThrough μέσω την εφαρμογή Jabra Sound + και προσαρμόστε το ποσό του ήχου που θέλετε να αφήσετε.

Μπορείτε να διαμορφώσετε τα ακουστικά σας έτσι ώστε η μουσική να παύει αυτόματα όταν αφαιρείτε τα μπουμπούκια και να συνεχίσετε όταν τα τοποθετείτε ξανά. Επιπλέον, τα χειριστήρια είναι ένα αεράκι: Μπορείτε να παραλείψετε και να επαναλάβετε τα κομμάτια κρατώντας πατημένα τα πλήκτρα έντασης στο αριστερό αυτί . Ενσωματώνει επίσης άψογα το Siri και το Alexa, αν και σε αντίθεση με το Amazon Echo, τα διπλά μικρόφωνα δεν ακούνε πάντα, οπότε πρέπει να πατήσετε και να κρατήσετε ένα κουμπί στο δεξί δακτύλιο για να μπορέσετε να εκδώσετε μια εντολή.

Αγαπάτε ή μίσος τους, AirPods της Apple έχουν αστρική συνδεσιμότητα. Ο αμφιλεγόμενος σχεδιασμός τους ήταν το άκρο πολλών αστείων, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουν γίνει τόσο εικονικές όσο τα αρχικά ενσύρματα ακουστικά της Apple. Οι AirPods κάθεται ενάντια στην πλευρά του προσώπου σας, γεγονός που βοηθάει να διατηρηθούν στη θέση τους. Ενώ η ποιότητα του ήχου δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τις προσφορές από εταιρείες υψηλής τεχνολογίας ήχου, η Apple έχει χτυπήσει το καλό σήμα. Και για να είμαι ειλικρινής, όσοι αναζητούν ανώτερη ποιότητα ήχου δεν είναι γενικά στην αγορά πραγματικών ασύρματων ακουστικών.

Δεν απομονώνουν τον εξωτερικό ήχο και προσφέρουν μόνο τέσσερις ώρες αναπαραγωγής με μία μόνο φόρτιση, αλλά η σύζευξη και η συνδεσιμότητά τους δεν έχουν καμία σχέση. Και δεν έχει σημασία πόσο καλό είναι ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών, αν δεν μπορούν να διατηρήσουν μια σύνδεση, είναι άχρηστα. Αυτό κάνει τα AirPods της Apple ένα αξιόλογο υποψήφιο.

Για τους φανατικούς της γυμναστικής, η ασφαλής συναρμογή αμαρτάνει τα περισσότερα άλλα χαρακτηριστικά των πραγματικών ασύρματων ακουστικών. Εξάλλου, δεν θέλετε να παίζετε με τα ακουστικά σας κάθε λίγα βήματα και δεν υπάρχει κανένα καλώδιο για να μην πέσουν στο έδαφος. Τα ακουστικά Jaybird RUN λύνουν αυτό με ένα λεπτό σχέδιο πτερύγων που αγκιστρώνει στην επάνω αυλάκωση του αυτιού σας και στηρίζεται τόσο φυσικά ότι θα ξεχάσετε ότι τα φοράτε. Τα ανθεκτικά στο ιδρώτα ακουστικά έρχονται επίσης με τέσσερα σετ σιλικόνης, καθώς και αξεσουάρ πτερυγίων, ώστε να μπορείτε να βρείτε την τέλεια εφαρμογή σας.

Πέρα από την προσαρμογή, οι δρομείς θα εκτιμήσουν την διάρκεια ζωής των μπαταριών των τεσσάρων ωρών, ενισχυμένες για επιπλέον οκτώ ώρες μέσω της θήκης φόρτισης. (Σε μια βιασύνη; Μπορείτε να πάρετε μέχρι και μια ώρα του χυμού σε μόλις πέντε λεπτά.) Συνδυάζει εύκολα με ένα smartphone μέσω Bluetooth και μπορείτε να παραλείψετε τα κομμάτια κάνοντας διπλό κλικ στο κουμπί earbud - αν και κάποιοι παραπονούνται ότι αυτή η χειρονομία ενοχλεί άβολα το μπουμπούκι στο κανάλι του αυτιού σας. Παρόλα αυτά, ακούγονται εξαιρετικά τόσο για μουσική όσο και για podcast και το προφίλ ήχου μπορεί να προσαρμοστεί με την εφαρμογή για κινητά του Jaybird.

Η ενημερωμένη έκδοση του Gear IconX της Samsung κάνει πολλές βελτιώσεις σε σχέση με το μοντέλο πρώτης γενιάς. Αυτή τη φορά, καρφώνει τα βασικά στοιχεία, όπως ο ήχος ποιότητας και η ισχυρή ασύρματη σύνδεση. Όπου μας φυσάει μακριά, όμως, βρίσκεται στην κατηγορία της ζωής της μπαταρίας. Διαθέτει επτά ώρες συνεχή χρόνο αναπαραγωγής κατά την ακρόαση σε τοπικό επίπεδο, αν και αυτό είναι πιο κοντά σε πέντε ώρες, εάν κάνετε streaming μέσω Bluetooth. Πάνω από αυτό, μπορείτε να πάρετε μέχρι και μια ώρα χυμού σε μόλις 10 λεπτά μέσω της θήκης φόρτισης.

Η Samsung επίσης πακετάρει σε μια σειρά από κομψά χαρακτηριστικά για τους αθλητές, συμπεριλαμβανομένης της συμβατότητας με την εφαρμογή Samsung Health. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις διαδρομές σας μέσω στατιστικών στοιχείων όπως η απόσταση, η ταχύτητα και οι θερμίδες που καίγονται. Υπάρχει επίσης ένας προπονητής ήχου που διαβάζει τα τρέχοντα στατιστικά στοιχεία σας και ακόμα και συμβουλές σχετικά με τα ρελέ, όπως "Η παράταση του βήματος μπορεί να αυξήσει το ρυθμό σας. Δοκιμάστε! "Συνοπτικά, χτυπά το γλυκό σημείο στα χαρακτηριστικά, καθιστώντας το ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια.

Τα αληθινά ασύρματα ακουστικά B & O Play έχουν ένα εξαιρετικό σχέδιο που δεν είναι φθηνό. Διαθέτουν λεπτομέρειες σχεδίασης υπογραφών της B & O, χωρίς φυσικά κουμπιά, αλλά αντί αυτού αφήνουν ευαίσθητα επιθέματα σε κάθε ακουστικό. Η δερμάτινη τσάντα μεταφοράς δερμάτινων ειδών είναι επίσης ένα design feat, προσφέροντας άφθονη προστασία και δύο πλήρεις χρεώσεις πέρα ​​από τις τέσσερις ώρες που υποσχέθηκαν τα ακουστικά.

Παρά το μικρό τους μέγεθος, παρέχουν καθαρό και καθαρό ήχο με συμπαγή μπάσα. Σας συνιστούμε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ήχου στις προσωπικές σας προτιμήσεις μέσω της εφαρμογής που συνοδεύει και να παίξετε με τις συμβουλές του αυτιού για να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια σωστή σφραγίδα, αλλά μόλις το κάνετε, θα εντυπωσιαστείτε από τον ήχο αυτού του ασύρματου συνόλου παράγει.

Η Bose είναι γνωστή για τη δημιουργία άνετων ακουστικών και το SoundSport Free δεν αποτελεί εξαίρεση. Έρχονται με τρία μεγέθη συμβουλών StayHear + Sport, έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε την προτιμώμενη σας φόρμα και ενώ έχουν σχεδιαστεί κυρίως με αθλητές κατά νου, λειτουργούν εξίσου καλά για καθημερινή χρήση. Μερικοί αξιολογητές του Amazon βρίσκουν τα ακουστικά για να είναι λίγο ογκώδη, αλλά άλλοι παραδέχονται ότι μόλις συνηθίζουν.

Όσον αφορά τον ήχο, παράγουν εξαιρετικό ήχο μεσαίας εμβέλειας, έντονο μπάσο και λαμπερά ψηλά. Ο ανοιχτός σχεδιασμός των άκρων των πτερυγίων σημαίνει ότι δεν δημιουργούν μια σφραγίδα απομόνωσης θορύβου, η οποία μπορεί να είναι ενοχλητική σε ένα θορυβώδες περιβάλλον, αλλά βοηθάει να μείνετε ενήμεροι για το περιβάλλον σας. Μια μοναδική φόρτιση θα σας πετύχει πέντε εντυπωσιακές ώρες ζωής μπαταρίας και η θήκη φόρτισης, αν και μάλλον απίστευτη, θα επεκταθεί για 10 πρόσθετες ώρες. Ίσως το καλύτερο, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα χαμένα ακουστικά με τη λειτουργία "Find My Buds" της εφαρμογής Bose Connect.

Ενώ ο σχεδιασμός, όχι η ποιότητα του ήχου, αποτελεί συχνά προτεραιότητα των ασύρματων ακουστικών, αυτό δεν συμβαίνει καθόλου με το Sony WF-1000X. Παίρνουν ακύρωση θορύβου σε επίπεδο που αντιπαραβάλλει τα ενσύρματα ακουστικά. Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να αποφασίσετε εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε όλους τους θορύβους που περιβάλλουν, να αφήσετε κάποιο θόρυβο στο περιβάλλον ή να αφήσετε μόνο φωνές μέσα. Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία προσαρμογής ήχου προσαρμογής, η οποία καλεί τα γυροσκόπια του smartphone να ανιχνεύσουν τη δραστηριότητά σας και να εξισορροπήσουν ανάλογα την ακύρωση θορύβου.

Στο εσωτερικό, συσκευάζουν 6 mm οδηγούς που παρέχουν καθαρό, καθαρό και ισορροπημένο ήχο. Από έξω, ο σχεδιασμός είναι λεπτός αλλά έξυπνος. Κάθε οφθαλμός έχει ένα κουμπί. το δικαίωμα διαχειρίζεται την αναπαραγωγή μουσικής και τα χειριστήρια του τηλεφώνου ενώ το αριστερό χειρίζεται την τροφοδοσία, την αντιστοίχιση και την ακύρωση θορύβου. Δυστυχώς, για να ρυθμίσετε την ένταση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας. Εκτός από αυτό, είναι δύσκολο να βρεθεί ένα ελάττωμα στο WF-1000X.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .