Τα 8 καλύτερα ακουστικά μπάσων που αγοράζουν το 2018

Γιατί πραγματικά θέλετε να ανατινάξετε τις εμπλοκές

Αρχικά, μπορείτε να σκεφτείτε ότι η αγορά ακουστικών είναι μια απλή διαδικασία. Μετά από όλα, τα ακουστικά καλής ποιότητας κάθεται στα αυτιά σας και σας προσφέρουν τον ήχο υψηλής ποιότητας που θέλετε όταν ακούτε μουσική, ραδιοφωνικές εκπομπές και πολλά άλλα. Αλλά μια πιο προσεκτική εμφάνιση δείχνει ότι υπάρχουν περισσότερα για την αγορά ακουστικών από ό, τι μπορεί να νομίζετε. Και αν είστε κάποιος που πραγματικά απολαμβάνει ένα βαρύ μπάσο και όλους τους βαθιούς ήχους που πηγαίνουν στη σημερινή μουσική, η επιλογή του σωστού ζεύγους ακουστικών είναι κρίσιμη. Ένα μεγάλο σύνολο ακουστικών μπάσων μπορεί να αναπαράγει τον έντονο συναίσθημα, τον βαθύ ήχο που μπορεί να έχετε στο αυτοκίνητό σας ή σε ένα ηχητικό σύστημα ανώτερης ποιότητας. Παρόλο που, με τον ήχο που ακουμπάει τα οστά, αυτά τα κουτιά μπορεί να μην δίνουν τόσο υψηλά πόντους όσο ίσως μερικοί επιθυμούν, αν αυτό είναι ένα εμπόριο που είστε πρόθυμοι να κάνετε, διαβάστε για να μάθετε τα ακουστικά μπάσων που θα αγοράσετε αυτή τη στιγμή.

Τα ακουστικά E8 της Cowin στέκονται στην κορυφή της αγοράς των ακουστικών μπάσων για τον συνδυασμό χαρακτηριστικών και αξίας. Τα ακουστικά Cowin E8 παρέχουν ήχο 100dB για βαριά μπάσα και πλουσιότερο ήχο σε όλα τα επίπεδα. Έρχονται με ενεργή ακύρωση θορύβου για να πνίξουν τους ήχους του περιβάλλοντος και σας δίνουν την ευκαιρία να εστιάσετε αποκλειστικά στη μουσική ή στο podcast που προσπαθείτε να απολαύσετε. Και δεδομένου ότι έχουν μεγάλα μαξιλαράκια πάνω από το αυτί, θα πρέπει να διαπιστώσετε ότι ο σχεδιασμός τους βοηθά επίσης να αποκλείσετε το θόρυβο γύρω σας.

Τα ακουστικά της Cowin είναι πραγματικά ευπροσάρμοστα, χάρη στη δυνατότητα να αφαιρέσετε ένα καλώδιο ήχου για κάθε φορά που δεν θέλετε να συνδεθείτε με το smartphone ή το music player σας. Μπορείτε να συνδεθείτε στη συσκευή σας μέσω Bluetooth και να στέκεστε μέχρι 33 πόδια μακριά για να ακούτε μουσική ενώ κάνετε κάτι άλλο.

Για εκείνους τους χρόνους όταν είστε κινητό, τα ακουστικά Cowin E8 θα διαρκέσουν έως και 20 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Και θα χρειαστούν τρεις με τέσσερις ώρες για να αυξήσουν το τέλος τους στο 100%, ώστε να μπορείτε να ακούτε ασύρματα.

Όταν θέλετε να κάνετε κλήσεις, απλά τοποθετήστε τα ακουστικά Cowin E8 και θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο μικρόφωνο. Τα κουμπιά στο πλάι του ακουστικού σάς επιτρέπουν να αυξάνετε την ένταση ήχου και να εκτελείτε άλλες εργασίες ενώ βρίσκεστε σε κλήση ή ακούτε μουσική.

Τα ακουστικά in-ear της Actionpie είναι πραγματικά ακουστικά που ταιριάζουν άνετα στα αυτιά σας και σας επιτρέπουν να ακούτε μουσική χωρίς να έχετε ογκώδη κύπελλα πάνω στα αυτιά σας.

Τα ακουστικά έρχονται με διπλές δυναμικές μονάδες οδηγού που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για βαθύ μπάσο. Η Actionpie επίσης υπόσχεται σταθερή απόδοση στο μεσαίο επίπεδο, όπου πολλά από τα τραγούδια που ακούτε θα εστιάσουν τον ήχο τους.

Τα ακουστικά της Actionpie είναι φτιαγμένα από μαλακή σιλικόνη που σχηματίζεται στα περιγράμματα του αυτιού σας, ώστε να ταιριάζουν άνετα ακόμη και όταν μετακινείτε ή ασκείτε. Παρόλο που τα ακουστικά δεν έρχονται με ενεργή ακύρωση θορύβου, η Actionpie είπε ότι ο σχεδιασμός τους προσδίδει ιδιότητες ακύρωσης του θορύβου μειώνοντας τα κενά στα αυτιά σας που επιτρέπουν τον ήχο του περιβάλλοντος.

Αν θέλετε να πραγματοποιήσετε κάποιες κλήσεις από τα ακουστικά της Actionpie, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο μικρόφωνο που είναι συμβατό με τις συσκευές Android και iOS.

Δεδομένου ότι τα ακουστικά φοριούνται συχνά στο κοινό, εταιρείες όπως η Audio-Technica έχουν σχεδιάσει επιλογές που στοχεύουν να σας κάνουν να φανείτε καλός όπου κι αν πάτε. Και τα ακουστικά Audio-Technica SonicPro το κάνουν καλύτερα.

Το SonicPro της Audio-Technica συνοδεύεται από βελούδινα ακουστικά με αφρώδη μνήμη και κεφαλόδεσμο που συμμορφώνεται με το κεφάλι και τα αυτιά σας. Έρχονται με μερικές επιλογές χρώματος, αλλά το Gun Metal Grey μπορεί να προσφέρει το καλύτερο μίγμα αισθητικής πολυτέλειας και άνεση.

Κάθε φλιτζάνι του αυτιού είναι αρκετά μεγάλο για να ταιριάζει γύρω από το αυτί σας και το χρώμιο τελειώνει γύρω από το προσθέστε ένα μικρό μοντέρνο pop σε ένα άλλο παραδοσιακά όμορφο σχέδιο.

Από την πλευρά του ήχου, θα βρείτε οδηγούς πραγματικής κίνησης 45 χιλιοστών που στοχεύουν στην παροχή όχι μόνο υψηλής ποιότητας μπάσων αλλά και ήχου υψηλής ανάλυσης σε όλο το φάσμα του ήχου. Τα ακουστικά έρχονται επίσης με ένα μικρόφωνο συμπυκνωτή για να σας επιτρέπουν όχι μόνο να πραγματοποιείτε κλήσεις ή ακόμα και να εγγράφετε ένα podcast με ήχο ποιότητας εκπομπής.

Εάν βρίσκεστε στην αγορά για μια ασύρματη επιλογή ακουστικών που σας δίνει την ευελιξία να ακούτε μουσική, τηλεοπτικές εκπομπές και πολλά άλλα, τα Bluedie U Plus ακουστικά Pro είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε.

Τα ακουστικά έρχονται με ενσωματωμένο Bluetooth που μπορεί να λειτουργήσει σε αποστάσεις έως και 33 πόδια με ευκολία. Καλύτερα, τα ακουστικά μπορούν να συνδεθούν σε οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα Bluetooth, συμπεριλαμβανομένου του smartphone, της συσκευής αναπαραγωγής μουσικής, της τηλεόρασης ή της κονσόλας παιχνιδιών. Αν το χρησιμοποιείτε στο σαλόνι, για παράδειγμα, μπορείτε να τροφοδοτείτε όλο τον ήχο της τηλεόρασής σας στα ακουστικά σας αντί να κρατάτε τον σύντροφό σας ξύπνιο με τα ηχητικά ηχεία.

Τα ακουστικά Bluedio χρησιμοποιούν τρείς οδηγούς για πρίμα και τρία για ήχους μπάσων και μπάσων, δημιουργώντας μια πολύ πιο ελκυστική εμπειρία ήχου από τους περισσότερους. Θα βρείτε επίσης ένα σχεδιασμό κοιλοτήτων που επιτρέπει στα ακουστικά να χρησιμοποιούν ροή αέρα για να αυξήσουν την απήχηση και έτσι να αυξήσουν τη συνολική έκφραση των ήχων μπάσων.

Τα ίδια τα ακουστικά έχουν σχεδιαστεί ώστε να περιστρέφονται 180 μοίρες προς τα πίσω, ώστε να μπορείτε γρήγορα να τα απομακρύνετε και να μάθετε τι συμβαίνει γύρω σας.

Δεν είναι οπαδός των ογκωδών, ακουστικών πάνω από το αυτί; Δοκιμάστε το Sony MDR-XB50AP - μια ωραία επιλογή αν αγαπάτε τα αδύνατα ακουστικά ακουστικά.

Τα ακουστικά της Sony έρχονται με βασικό σχεδιασμό και υβριδικά ακουστικά σιλικόνης που ταιριάζουν άνετα στο ακουστικό σας κανάλι. Τα ακουστικά είναι σχεδιασμένα για χρήση όταν περπατάτε μέσα στην πόλη ή ασκείτε και έχετε ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο και κουμπιά αναπαραγωγής που σας βοηθούν να ελέγχετε την εμπειρία ήχου χωρίς να χρειάζεται ποτέ να βγείτε από το κινητό σας από την τσέπη σας.

Τα ενσύρματα ακουστικά συνδέονται με τη θύρα υποδοχής ακουστικών 3,5 χιλιοστών του τηλεφώνου ή της συσκευής αναπαραγωγής πολυμέσων και διαθέτουν ένα καλώδιο χωρίς καλώδια, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να παίζετε με το καλώδιο όταν θέλετε να συνδεθείτε με μια συσκευή αναπαραγωγής μουσικής και να πάτε.

Μέσα από τα μικροσκοπικά ακουστικά, η Sony συνδυάζει ειδικά σχεδιασμένους οδηγούς που βασίζονται σε μαγνήτες που εξάγουν υψηλής ποιότητας ήχους μπάσων. Για την περαιτέρω ενίσχυση της απόδοσης μπάσων, έχουν δημιουργηθεί για να απομονώσουν τον ήχο και να σφραγίσουν τα κενά που θα μειώσουν την ποιότητα των μπάσων.

Το XB950N1 της Sony σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε υψηλής ποιότητας ήχο οπουδήποτε κι αν πάτε. Αλλά μόνο αν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε για αυτά τα ακριβά ακουστικά.

Τα ακουστικά της Sony είναι ασύρματα και μπορούν να συνδεθούν με συσκευές μέσω Bluetooth και με κοντινή επικοινωνία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολύ μεγαλύτερη συμβατότητα με μια ποικιλία smartphones, ταμπλέτες, τηλεοράσεις, συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων και οποιεσδήποτε άλλες συσκευές που μπορεί να έχετε κρεμάσει γύρω από το σπίτι. Και παρόλο που αυτές οι ασύρματες συνδέσεις μπορούν να αποβάλλουν μερικές φορές τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η Sony υπόσχεται 22 ώρες με μία μόνο φόρτιση.

Όταν ήρθε η ώρα να ακούσετε μουσική, θα βρείτε μια ποικιλία επιλογών για να κρατήσετε την άντληση μπάσων. Τα ακουστικά έχουν ενσωματωμένη την ψηφιακή τεχνολογία ακύρωσης θορύβου και η λειτουργία Extra Bass βελτιώνει αυτόματα τις χαμηλές συχνότητες κάθε φορά που αγγίζετε το κουμπί Bass Effect στα ακουστικά.

Τα ακουστικά της Sony έρχονται επίσης με την υποστήριξη της εφαρμογής Headphones Connect της εταιρείας, η οποία σας δίνει γρήγορη πρόσβαση σε διάφορες ρυθμίσεις ήχου για να προσαρμόσετε την εμπειρία ήχου σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Και μόνο σε περίπτωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε κλήσεις από τα ακουστικά, η Sony έχει συνοδεύσει ένα μικρόφωνο. Ένα κουμπί στην πλευρά των ακουστικών σας επιτρέπει να αποφασίσετε αν θα απαντήσετε ή θα τερματίσετε μια κλήση.

Τα ενσύρματα ενσύρματα ακουστικά ATH-WS1100iS της Audio-Technica ενδέχεται να μην είναι για σας εάν θέλετε να πάτε στους δρόμους και να ακούτε μουσική ασύρματα. Αλλά αν θέλετε ήχο υψηλής ποιότητας για podcasts και άλλες δραστηριότητες, αυτά τα ακουστικά είναι μια μεγάλη επιλογή.

Τα ακουστικά της Audio-Technica έχουν προγράμματα οδήγησης ήχου υψηλής ανάλυσης 53 χιλιοστών Deep Motion, τα οποία στοχεύουν στην ταυτοποίηση των συχνοτήτων των μπάσων και την παράδοση τους σε όσο το δυνατόν πιο δυνατά και κρυστάλλινα πακέτα. Για να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια, τα ακουστικά έχουν περίβλημα από αλουμίνιο που μειώνει τους κραδασμούς και διατηρεί τον ήχο από όπου ανήκει: εστιάζεται στα αυτιά σας.

Όταν έρθει η ώρα να χρησιμοποιήσετε το μικρόφωνο των ακουστικών Audio-Technica, θα βρείτε ότι ζουν σε ένα αποσπώμενο καλώδιο τεσσάρων ποδιών που σας δίνει τη δυνατότητα ελέγχου ήχου για την απάντηση κλήσεων, τη διαχείριση της αναπαραγωγής πολυμέσων και την αλληλεπίδραση με τις συσκευές στις οποίες είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά σας. Το μικρόφωνο της Audio-Technica διαθέτει βελτιωμένη ποιότητα ήχου για να διασφαλίσετε ότι θα ακούγεται ευκρινής όταν επικοινωνείτε με άλλους.

Από την πλευρά άνεσης, θα βρείτε ακουστικά διπλής στρώσης με σταθερή εσωτερική στρώση και μαλακό εξωτερικό περίβλημα.

Τα ασύρματα ακουστικά E7 της Cowin, ακουστικά πέρα ​​από το αυτί που διαθέτουν επαγγελματική ενεργή τεχνολογία ακύρωσης θορύβου. Σύμφωνα με τον Cowin, το χαρακτηριστικό θα μειώσει τον θόρυβο της καμπίνας του αεροπλάνου και την κυκλοφορία στην πόλη και θα προσφέρει τη δυνατότητα τόσο σε ενσύρματους όσο και ασύρματους τρόπους.

Τα ακουστικά διαθέτουν οδηγούς 40mm μέσα για να παραδώσουν τα μπάσα και εάν θέλετε να συνδεθείτε ασύρματα με άλλη συσκευή, έχετε την επιλογή να επιλέξετε επικοινωνία Bluetooth ή κοντά.

Για να αυξήσετε την άνεση, τα ακουστικά Cowin E7 είναι κατασκευασμένα από μια επαγγελματική πρωτεΐνη που έχει αυτό που η εταιρεία χαρακτηρίζει ως "υφή του δέρματος". Τελικά, τα ακουστικά είναι σχεδιασμένα να φοριούνται όλη την ημέρα και να έχουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Στην πραγματικότητα, ο Cowin υπόσχεται μια εκπληκτική διάρκεια ζωής μπαταρίας 30 ωρών κατά τη συνεχή χρήση. Και σε περίπτωση που τα πράγματα πάνε στραβά, μπορείτε να επωφεληθείτε από την εγγύηση 18 μηνών της Cowin για τα ακουστικά.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .