Διαχείριση ρυθμίσεων προγράμματος περιήγησης με καρτέλες στον Internet Explorer 7

Ένα από τα ωραία χαρακτηριστικά του Internet Explorer 7 είναι η δυνατότητα χρήσης περιήγησης με καρτέλες. Ο τρόπος συμπεριφοράς των καρτελών σας μπορεί εύκολα να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αυτό το σεμινάριο σας διδάσκει τι συνεπάγονται αυτές οι τροποποιήσεις και πώς να τις κάνετε.

01 από 09

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Internet Explorer

Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Internet Explorer .

02 του 09

Το μενού Εργαλεία

Κάντε κλικ στο μενού Εργαλεία , που βρίσκεται στην κορυφή του παραθύρου του Internet Explorer. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε την επιλογή Επιλογές Internet .

03 του 09

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Θα πρέπει τώρα να εμφανιστεί το παράθυρο " Επιλογές Internet" , επικαλύπτοντας το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης. Εάν δεν έχει ήδη επιλεγεί, κάντε κλικ στην καρτέλα Γενικά . Προς το κάτω μέρος του παραθύρου Γενικά , θα βρείτε μια ενότητα Tabs . Κάντε κλικ στο κουμπί με τίτλο Ρυθμίσεις που βρίσκονται σε αυτήν την ενότητα.

04 του 09

Ρυθμίσεις περιήγησης με καρτέλες (κύρια)

Το παράθυρο " Ρυθμίσεις περιήγησης με καρτέλες" πρέπει τώρα να είναι ορατό, το οποίο περιέχει πολλές επιλογές που περιλαμβάνουν καρτέλες. Η πρώτη, Ενεργοποίηση περιήγησης με καρτέλες , είναι επιλεγμένη και επομένως ενεργή από προεπιλογή. Αν δεν έχει επιλεγεί αυτή η επιλογή, η περιήγηση με καρτέλες είναι απενεργοποιημένη και οι υπόλοιπες επιλογές σε αυτό το παράθυρο δεν είναι διαθέσιμες. Εάν τροποποιήσετε την τιμή αυτής της επιλογής, ο Internet Explorer πρέπει να επανεκκινηθεί για να εφαρμοστούν οι κατάλληλες αλλαγές.

05 του 09

Ρυθμίσεις περιήγησης με καρτέλες (Επιλογές - 1)

Οι διάφορες επιλογές στην πρώτη ενότητα του παραθύρου Ρυθμίσεις περιήγησης καρτελών συνοδεύονται από ένα πλαίσιο ελέγχου. Όταν επιλεγεί, η αντίστοιχη επιλογή είναι ενεργή. Ακολουθεί μια σύντομη επεξήγηση του καθενός:

06 του 09

Ρυθμίσεις περιήγησης με καρτέλες (Επιλογές - 2)

07 του 09

Ρυθμίσεις περιήγησης με καρτέλες (αναδυόμενα παράθυρα)

Η δεύτερη ενότητα στο παράθυρο " Ρυθμίσεις περιήγησης με καρτέλες" ασχολείται με τον τρόπο με τον οποίο ο IE χειρίζεται αναδυόμενα παράθυρα σε σχέση με τις καρτέλες. Ετικέτα Όταν εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο , αυτή η ενότητα περιέχει τρεις επιλογές, οι οποίες συνοδεύονται από ένα κουμπί επιλογής. Είναι ως εξής.

08 από 09

Ρυθμίσεις περιήγησης με καρτέλες (Εξωτερικοί σύνδεσμοι)

Η τρίτη ενότητα στο παράθυρο Ρυθμίσεις περιήγησης με καρτέλες εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο ο Internet Explorer χειρίζεται συνδέσμους από άλλα προγράμματα, όπως το πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον επεξεργαστή κειμένου. Ετικέτα Ανοίξτε τους συνδέσμους από άλλα προγράμματα , αυτή η ενότητα περιέχει τρεις επιλογές που συνοδεύονται από ένα κουμπί επιλογής. Είναι ως εξής.

09 του 09

Επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων

Αν θέλετε να επιστρέψετε στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις της καρτέλας του IE, απλά κάντε κλικ στο κουμπί με τίτλο Επαναφορά προεπιλογών , το οποίο βρίσκεται στο κάτω μέρος του παραθύρου Ρυθμίσεις προγράμματος περιήγησης με καρτέλες . Θα παρατηρήσετε ότι οι ρυθμίσεις μέσα στο παράθυρο αλλάζουν αμέσως. Κάντε κλικ στο OK για έξοδο από το παράθυρο. Σημειώστε ότι ίσως χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση του Internet Explorer για να εφαρμοστούν ορισμένες αλλαγές.