Πώς να κάνετε λήψη μόνο των κεφαλίδων για μεγάλα μηνύματα στο Outlook

Εξοικονομήστε χρόνο και χώρο μεταφορτώντας τις κεφαλίδες μόνο στο Outlook.

Συνήθως, όταν λαμβάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook , θέλετε να τα πάρετε όλα. Ωστόσο, ένα μήνυμα μπορεί να περιέχει κακόβουλο κώδικα, έναν ιό ή τεράστια συνημμένα αρχεία που δεν χρειάζεστε αμέσως (ή ποτέ). Η λήψη μόνο των κεφαλίδων αρχικά επιταχύνει σημαντικά τα πράγματα και μπορεί να είναι πιο ασφαλής. Μπορείτε να ρυθμίσετε το Outlook για να κατεβάσετε μόνο το θέμα, τον αποστολέα και άλλα ελάχιστα δεδομένα για μεγάλα μηνύματα που υπερβαίνουν αυτόματα ένα συγκεκριμένο μέγεθος.

Σημείωση: Αυτό λειτουργεί μόνο για το πρωτόκολλο POP3.

Λήψη μόνο των κεφαλίδων για μεγάλα μηνύματα στο Outlook

Για να καθοδηγήσετε το Outlook να κάνει λήψη μόνο των κεφαλίδων των μεγάλων μηνυμάτων αυτόματα:

  1. Μεταβείτε στην επιλογή Αλληλογραφία στο Outlook.
  2. Βεβαιωθείτε ότι η κορδέλα αποστολής / λήψης είναι ενεργή και επεκταθεί.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποστολή / λήψη ομάδων στην ενότητα Αποστολή και λήψη .
  4. Επιλέξτε Ορισμός ομάδων αποστολής / λήψης από το μενού που εμφανίστηκε στο Outlook 2016 και το Outlook 2013. Στο Outlook 2007 και Outlook 2010 επιλέξτε Εργαλεία > Αποστολή / λήψη > Ρυθμίσεις αποστολής / λήψης > Ορισμός ομάδων αποστολής / λήψης από το μενού.
  5. Επισημάνετε την επιθυμητή ομάδα.
  6. Κάντε κλικ στην Επεξεργασία .
  7. Μεταβείτε στον επιθυμητό λογαριασμό POP3 στη λίστα Λογαριασμοί . (Ξεκινώντας με το Outlook 2013, η λήψη μόνο κεφαλίδων δεν είναι πλέον διαθέσιμη για λογαριασμούς IMAP και Exchange.)
  8. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει Λήψη πλήρους αντικειμένου, συμπεριλαμβανομένων των συνημμένων , στην επιλογή Επιλογές φακέλων .
  9. Τώρα βεβαιωθείτε ότι έχετε λήψη μόνο κεφαλίδων για στοιχεία μεγαλύτερα από αυτά που ελέγχονται.
  10. Εισαγάγετε το επιθυμητό όριο μεγέθους. Η προεπιλεγμένη τιμή είναι 50KB.
  11. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .

Πάρτε το υπόλοιπο του μηνύματος

Τώρα, όταν κάνετε κλικ στην επιλογή Αποστολή / λήψη , το Outlook μεταφορτώνει μόνο τις πληροφορίες κεφαλίδας για μηνύματα που υπερβαίνουν το μέγεθος κατωφλίου. Η λήψη των πλήρων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι εύκολη, όπως και η διαγραφή μηνυμάτων απευθείας στο διακομιστή χωρίς να τα κατεβάζετε πλήρως.